Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

16 May 2010

Time to FLOW!

Heyy <3

Julkaisen vihdoin kauan työn alla olleen postauksen pr-keikastani, jonka tein helsinkiläiselle Flow Hair -nimiselle urbaani parturi-kampaamo -liikkeelle!


Flow Hair ei ole saanut kuvaajalta kaikkia kuvia, joten laitan tähän ne kuvat, jotka on minulle toimitettu :) Rakastan kaikkia näitä ihania valokuvaajia, jotka osaavat pitää sanansa, ootte parhaita. Terveisiä vain eräälle lupapuheilla elävälle kuvaajalle Lahdesta.


Teen usein PR-keissejä erilaisiin tapahtumiin, mutta hiuskuvaukset olivat minun ensimmäiset, joten ajattelinkin kirjoittaa niistä!

Flow Hair on aivan mahtava paikka niille, jotka haluavat ammattitaitoista ja trendikästä hiuspalvelua vuosien kokemuksella! Henkilökunta käy säännöllisesti erilaisissa koulutuksissa ulkomailla, mm. Lontoossa ja Suomessa kuulemassa uusimmista trendeistä etc :)

Flowin tytöt!

Itse käyn usein kyseisessä paikassa. Flowista saa mm. hiusten pidennykset
tuuhennokset ja erilaiset juhlapalvelut, kuten hää- ja juhlameikit ja kampaukset! Kiharat..otsatukat..kreppaukset mmm.

Mulle laitettiin tommoiset Rock/Kitsic-tyyliset meikit :)
Suosittuja juttuja tällä hetkellä ovat erilaiset ripsien pidennykset ja geelikynnet, eyy!


Ripsien pidennykset, johon laitettu koru ;o
Okei eli tollaista settiä sieltä siis saa:D Liike sijaitsee Stadin ydinkeskustassa, Bulevardilla!

En ole ennen saanut näin omaperäistä meikkausta! Tosi siistiä. Uusia kokemuksia.
Kuvauspäivä alkoi varhain. Lähdin himasta 9 aikaan. Paikanpäällä hiukseni pestiin, leikattiin ja muotoiltiin. Mun hiukset on tehty jostain rautalangasta, nää ei oikein taivu mihinkään suuntaan:D Sse on luonut monelle kampaajalle haasteita:D Flowissa mulla on oma parturi, joka osaa käsitellä hiukseni! Siinäpä salaisuus miksi suosin Flowia.


Nojoo! Leikkauksen jälkeen maskeeraja meikkasi minut jonka jälkeen odotin kuvausvuoroani..päivä venyikin iltapäivään:D Pääsin lähtemään vasta 16-17 aikaan! Menin sieltä meikit päässäni suoraan Stadiin ja Kamppiin moikkaa frendejä:D haha..The LOOK!

Tigin Masterpiece
Saatte sieltä myös erilaisia hiusmuotoilutuotteita yms, kuten viimeisimmät  Tigin tuotteet!! Ostan usein käyntini yhteydessä halpoja Tigin ja myös muiden valmistajien lakkoja, kiiltosuihkeita, UV- ja lämpösuojia yms. juuri sieltä <3


Suosittelen kaikille kyseistä paikkaa! Käykää tutustumassa :) Sinne voi varata ajan suoraan netistä! Helppoa:D Tai sitten ihan soittamalla numeroon :] 09 645 600 .


Tällaisia kuvia, (lisäilen postaukseen lisää kuvia sen mukaan kun (jos) niitä saan :) ) 
Nyt kauhea kiire Stadiin.. tuntuu ku en saa mitään aikaiseksi, kun on kauheasti juttuja, ja aina ku saan jotain valmiiksi niin tulee heti lisää! :::D

<3
puSspuSS! Ensi viikonloppuna Turkuun :) jonka jälkeen on luvassa Tukholma :) Eyy<3


6 comments:

Anonymous said...

ihana :) Makeet studiomeikit!!

Anonymous said...

tässä tulee kommantti

Anonymous said...

mikäon kitsic???

A-style said...

www.google.com

Anonymous said...

Heejjeii, sullon kiva tyyli. : d Jos oletan, ett nimes on oikeesti Alec, niin kuinka kummassa se äännetään? Cee Koona? Vai ässänä? :dddd

A-style said...

thx=) ihan Alec kirjoitetaan ja lausutaan. Viimeinen kirjain lausutaan siis K:lla :))