Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

27 May 2010

Back to STOCKHOLM

Hej kaikki! 

Viimekertaisesta postauksesta onkin aikaa, sillä olen puurtanut ja ahertanut kouluprojektieni parissa... tiistaina olivat viimeiset teoriakokeet ja ensi viikolla viimeiset projektipalautukset, sen jälkeen pääsen kokonaan kesän viettoon! ;)


Kiireistä huolimatta olen pystynyt keskittymään rakkaan blogini hiomiseen. Olette varmaan huomanneet muutoksia etusivussa :) Sivun yläreunassa on nyt selkeä sivuston navigointipalkki. "HOME" ja "ALEC", syksyllä on tulossa lisää bloginsisäisiä sivuja! =)


Laitoin väliaikaisen kyselyn, jossa kysytään montako postausta haluisitte minun kirjoittavan viikossa, tulokset ovat tällä hetkellä tosi tasaisia! Joten äänestäkä kaikki, kysely päättyy sunnuntaina yöllä.

Kirjoitin taannoin blogissani Loréalin kamppanjasta, jossa pystyi tilaamaan ilmaisia voiteita! Tilasin itsekin sellaisen paketin, ja sain eilen Ranskasta postia =)


Viime yö meni videoprojektin parissa, ja sain koko projektin valmiiksi. Hion sitä vielä lisää sunnuntaina, matkan jälkeen.. :) oon sellainen että koskaan mikään ei ole hyvin, kaiken pitäisi olla mahdollisimman täydellistä, oli sitten kyse mistä asiasta tahansa. Nyt kyllä väsyttää koska nukuin vain muutamia tunteja, enkä saanut enää unta koska ulkona oli jo tosi aurinkoista!

Perusaamutoimet <3 Vihreä tee, mun lempimuki ja uusi vedenkeitin <3

Lähden tänään Tukholmaan! :) mukaan tulevat kivoimmat frendini, ♥ Eemi ja Jada. Tukholmassa on tarkoitus nähdä paikallisia frendejä, ainakin Jassun ja ehkä Julian! :)(: ♥ ♥ ♥
Oheismatkatarvikkeet
Meillä on Eemin ja Jadan kanssa kiva hytti. Majoitumme Promenade-luokassa, joka on suoraan Silja Serenaden kävelykadun yläpuolella! 

Silja Serenaden (myös Symphonyn) kuuluisa kävelykatu<3 Se on tosi kiva! Virolaiset Tallinkin laivat ovat mielestäni tosi surkeita, koska ne ovat epäloogisia. Niistä puuttuvat myös tuollaiset just kivat kävelykadut.

Laivamme<3
Luvassa bilebilebile, kiisselii ja shoppailuu ;)) arskaaki vois ottaa, riippuen ilmasta;D Tukholmaan on luvattu huomiseksi +15 - 20C! Ihan sikasiistii! Oon mielestäni ansainnutkin nyt vähän viihdettä, kolmen tuskaisen viikon jälkeen..mut onhan se tietty muutenkin palkitsevaa kun on saanut tehtyä kaikki koulujutut suht-kunnialla! :) Arvosteluja odotellessaa..


Mut hey, palaillaan! :) Matkaraporttia luvassa heti matkan jälkeen, ja yritän päästä matkalla koneen ääreen, jos se onnistuu niin laitan jonkun pienemmän postauksen reissun päältä :> Harmi etten omista vielä iPhonea :/ ostan todellakin sen sitten kesällä/syksyllä, kun uusi iPhone 4 rantautuu myös Suomeen! Siitä tulee olemaan paljon hyötyä matkoilla ja etenkin ulkomailla!


Heippa ♥ PuSs6 comments:

Anonymous said...

Have fun @ Sweden! T: Isoveli ;-D

Anonymous said...

millä alalla olet/opiskelet?

A-style said...

http://vanitybackstage.blogspot.com/2010/04/this-is-it.html

Anonymous said...

vitusti fygee. 110 kruunuu eli about 10 e!! wow!

A-style said...

okei?

Anonymous said...

Alec, Europalla ei oo kävelykatua. Se on vaan Symphonylla ja Serenadella.