Latest News


Haku

May 3, 2010

Stadin WAPPU 2010!


Heippa!

Tähän alkuun ==>
Myöhäisiä vappuja kaikille :)

Tiedote kaikille: Julkaisin uuden "ALEC" sivun :) Löydät sen täältä tai heti tuosta Päävalikosta, ylhäältä! :>

Nyt saatte siis keskitetysti tietoa minusta, ja samalla myös SINULLA on nyt oikeasti mahdollisuus vaikuttaa juttujeni aiheisiin ja sisältöön ottamalla minuun yhteyttä esim. sähköpostilla.Olen saanut jo ensimmäisen päivän aikana muutaman varteenotettavan ehdotuksen, laittakaa niitä lisää :)

Vapun ja muiden tulevien kevät- ja kesäjuhlien kunniaksi kannattaa pukea päällee jotain persoonnallisempaa, sellaista mitä muilta ei varmasti löydy.


Spreadshirt - suunnittele oma T-paitasi! Spreadshirtissa suunnitelet T-paidan IHAN MILLÄ KUVIOLLA TAI TEKSTILLÄ TAHANSA! Valitset vain koon ja värin - käytä mielikuvitustasi! Suosittelen palvelua kaikille, jotka haluavat erottua joukosta tai muuten vain kokeilla jotain aivan uutta :)!


Vapun aatto eli perjantai oli tosi kiireinen päivä:D Mun piti käydä aluksi terveys- tarkastuksessa, ja sen jälkeen vielä koulussa. Olin vasta 14 aikaan himassa! 
Koska piti käydä myös kaupassssa etc.

Pelkäsin että ulkona sataisi vettää ja sää olisi muutenkin kolea ja hirveä=D Otinkin aamulla sateenvarjon, mut huomasin heti ulkona että hei onpa täällä lämmintä :D ja kaiken lisäksi ulkona paistoi aurinko!! Nää säätiedotukset menee aina näin:D:D Stadissa alkoi kyl sataa pientä tihkua, mut vasta joskus 22 aikaan.

Klara Vappen!


Skåål!
Olin tooosi tosi väsy, mut kyl mä silti jaksoin lähtee ulos. Sarkku soitteli varmaan kaksi tuntia putkeen "ALEC VOITKO TULLAJO"=D Eli menin ekaa Sarkulle alottelee :) Siellä oli Dansku ja Jansku ja sit Sarkun mutsikin liittyi meijä seuraan, juotiin parit, tytöt joivat skumppaa, ite en diggaa skumpasta :) Sarkun mutsi joi eniten:D ja tyrkytti mulle jotain viinaa=D lol!
Leidit GaGalla eiku hä
007 feat. WappuAngels
Lähdettiin joskus 19 aikaan Stadiin! Siellä oli varmaa miljoonaa frendiä odottamassa, ja kaikkia piti ainakin moikata jos ei muuta=D Mut niinkuin aina, kaikkia ei taaskan ehtinyt moikkata :/ snif.


Lähdettiin kävelee suoraan Ruttikseen aka. Ruttopuistoon. Meillä oli oma musasaattue, kun Sarkku otti iPod kajarit messiin ;)) Rutos oli iha kivasti jengii!

Nordsjö

Metrooooo! ~ Subway

Okei?

Ystäväni Sarianna Sihvo oli humalassa.

Pliiiiiiiiiiis

Kamppiin!

Vähän tärähtänyt, ku kuvaaja oli Wapputunnelmis:DD

Matkan varrella Stadissa oli joku mielenosoitus ja jokapuolella kyttiä ja iskujoukkoja=DD EWw
Kammpi<3 @Annankatu. Sarkul oli vähän kiire nii se hiihtää tuol :DD
Poliisin valvova silmä
okei

omG
puSs
<3 feat. maastoutunut Aleksi;;;D

Ekaa kaikki frendit piti ettii! No löydettiin sit kaikki aika nopee, Empulla oli SuperMan -puku päällä, ei ollut vaikee tunnistaa ;D XDD haha.RuTtTTIIIISSS. Toi valkonen kassi ei oo sit mun:D kannoin sitä ku Dansku otti kuvia :)
Ruttopuisto
nomisoottehä
omG Posse, keskel Supermies Emilia

Näin pitkästä aikaa Hannie aka Hannan <3 ja muut tietenkin! Ootte kaikki kivoja pusspuss<3 Sit löydettiin Eku, Juuso ja TiSSi<3 Olin wtf Tissi rutossa?!?! Anna ei vaan viihdy missään muualla kuin baareissa=DD haha..

Prinssi Alpert


ohO Btw. Mä en ikin pidä YO-lakkia päässä, vaikka omistankin sellaisen. Minusta se vaan näyttää niin tyhmältä ja mauttomalta. Ei niillä titteleillä ole mitään väliä.
Juuso aka. kännikala

Juuso, Ale, Eku ja TISSI!! Mikä toi Cowboy hattu oikee on:DDD
Hanna & Emppu
JIAU
Mitä mä teen?=DD
L
Okei, sit saatiin jengi kasaan ja lähdettiin kohti Koffin puistoa ! Meitä oli varmaan joku 30 ihmistä=D kivalauma.. Juuso, Tissi ja nää jäivät Ruttoon.

Gängi<3

Koffis oli varmaan viiskertaa enemmän jengiä mitä Rutos oli:D Koffi on vähä sellainen "MiniKaivari", Kaivarihan on tosi iso. Itse en oo muutamiin vuosiin käynyt Kaivarissa, koska se on aika kaukana keskustasta, ja siellä on aina joku suurempi tappelu ja keski-ikä 13,6v.

Koffin puisto, alhaalta:D Siel ylhääl ja muutenki jokapuolel oli iha sikan jengii
Koffissa sit chillailtiin..näin Tommin, se raahas mut IsoRoban mäkkiin=D Käytiin sit siellä kun herra oli nälkäinen;)) Haettiin samalla Jossu eli itse Johtaja Salosen aka Timanttiviivaviivan timantti-- !

Meitsi<3Tommi<3Jossu aka. Timanttiviivaviiva

Palattiin sit takaisin Koffiin, seikkailtiin siellä ympäri ja moikattiin frendejä. Kaikilla oli kunnon Vappumode päällä, eli hirvees kännis:D Itse join kaksi siideriä, kun ei tehnyt mieli juoda.

Vähä wappu savupommeja


Illan mittaan osa lähti Kaivariin, baariin, kotibileisiin yms, mut mä jäin sitkeästi Koffiin ;)) Eihän vappuna nyt mihkää sisälle mennä. Koffissa oli mukavaa nähdä Roope, Tomppa ja muut vanhat frendit. Roopen kanssa oli taas kerran henkevät keskustelut:D haha!


feat. Roope

Ulkona alkoi olee jo aika kylmää ja pimeätä, mut oli siellä silti tosi paljon jengiä! Mut lähdettiin sit Eemin ja Sarin kanssa 00 aikaa RockiBaariin ~BäckäriinEemipienipesusieni oli taas niin hyvissä:DD haha Eemi oot ihQ<3

JEAH

Päästiin suoraan sisään, jonottamatta ja oltiinkin sit clubilla pilkkuun asti. Camie soitti joskus 3 aikaan, nii lähdin sit sen, Christelin, Hannan ja Tyrren kanssa joskus 4 aikaan autokyydillä himaan :)


<3 Sari aka. Sarkku
Eemi laittoi shown pystyyn kun herra alkoi halailee ja pussailee jotain 60v viroilaista pappaa, joka oli ilmeisestikin vähän nuorempiinpäin. XDDDDDD iyy. Eemi kävi sen jälkeen vessassa "peseytymässä" ko. tilanteen jälkeen :::DD haha

Eemi ja Eemin virolainen Pappahoito<3

Bar Bäckäri | Backstage Bar

Sarkku<3


Tällainen vappu 2010 :) Vähän eri seuroissa tänä vuonna, kuin esim. viime vuonna:D Mut oli ihan kivaa ja pääsi näkee ja juttelee kaikkee nice stuffii frendien kaa! Onneksi en nähnyt missään erästä uugeetä. Kiitos siitä.Eemi GaGaBlondie<3<3 Debbie Harry<3
Jeii! Mut nyt on uusi viikko ja uudet kujeet :)
Loppuviikolle olisi luvassa yksi PR-keissi ja koulua koulua koulua.. hih. Mut tässä 2-4 viikon sisällä olisi luvassa muutama matka ja eräs projekti, jonka me Aleksin kanssa toteutetaan:P Se on nyt tällä hetkellä aika hyvin paketissa. PINKPINK;)


Julkaisen tällä viikolla ainakin kaksi teema-postausta, toinen liittyy yhteen PR-keikkaan, jossa olin hiusmallina. Käykää lukemassa :)

Muistattehan antaa postaustoiveita ja ideoita blogini suhteen tästä!
Mutta mites Teijän vappu meni?:)


7 comments:

Anonymous said...

miten en muista tota mun kuvaa:D

Anonymous said...

Wappu meni ihan viduiks ja ihan epistä ku mua ei oo siunattu sillee, et asuis jossai Stadis.. :( Ei ku tääl keskel ei mitää vaan joutuu jumittaa...

Henrik Gabriél said...

Täydellistä ;)

Aleksi // Grafiitinharmaassa kaksiossa said...

aww sun koru ;))

Anonymous said...

kiva pissisjengi, stadin kerma hahahahahah

Anonymous said...

ssiiis OMG onx tuol Hannie Dropkickkk!??+?<3333333333333333333333333333333

d_jesse said...

Hyvihä toi vappu meni :DD Aika muhkeel kuulosti :P