Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

28 May 2011

STOCKHOLM CITY

Nautin täysillä Tukholman tarjoamista antimista ja puitteet olivat siihen erinomaiset. :) Mikä sen parempaa kuin piristyä vieraassa maassa paikallisten ystäviensä kanssa.


Parasta oli myös kun sain puhua arkienglantia ja -ruotsia. :] Awesome!

Stinsen @ Stockholm
Tukholmassa on satoja hyviä paikkoja shoppailla; paljon kauppakeskuksia, kauppoja ja pieniä erikoisliikkeitä. Tykkään Tukholman farkkuputiikeista, joita löytyy mm. Östermalmilla ihan kivasti.
Kista Galleria @ Stockholm
Nyt kun lensin Tukholmaan lentokoneella ja palasin myös koneella, niin mukanani oli vain yksi käsilaukku jonka otin mukaani koneesen. En viitsinyt raahata mitään isoa laukkua neljän päivän takia. Tämä vaikutti myös shoppailuuni, enkä ostannut kuin kahdet farkut. :]

Ei ollut muuten helppoa löytää sopivia farkkuja!!! :D (sopivien vaatteiden löytäminen on vienyt välillä jopa viikkoja tai kuukauden! Yleensä kyllä löydän viikossa edes jotain...)


Kävimme monessa kauppakeskuksessa etc, mutta löysin suht sopivat farkut Stadista. :D Lol, ne oli vielä alennuksessakin.:o
Tää on tää paita, josta kirjoitin edellisessä postauksessani!!! :D
Ostin farkut siis paluupäivänä ja tuli hiukan kiire, kun sovittelin vaatteita liiankin kauan.. ehdin nipin napin Arlanda Express-junaan, joka vei minut suoraan kentälle. ;D

Åhléns @ Stockholm
Anyway chillasimme frendien kanssa Stokiksessa; kävimme kahvittelemassa (hmphm lue: vihreällä teellä xD) ja kiertelimme vain liikkeissä!


Josefin osti uuden sormuksen ja bikinit. :b Emma katteli kans uusia vaatteita. :p

Sormuskaupat hihi
Tukholma on upea historiallinen kaupunki. Arkkitehtuurisesti perus eurooppalainen city.


Pidän henkilökohtaisesti modernista arkkitehtuuria, mutta olen tottunut myös historiallisiin 1700-1900 -luvun rakennuksiin, joten tuollainen jugend-moderni -mix on aika jepa! :)


Eurooppalaisissa kaupungeissa toi onkin aika perus. Pietarissa tosin he ovat onnistuneet aivan kivasti suojelemaan Pietarin historiallisen keskustan, ilman että sinne olisi rakennettu mitään isoja ja rumia betonihärdeleitä (niitä varten siellä onkin pilvin pimein ns. nukkuvia mikrolähiöitä). Näin on sorruttu mm. Tallinnassa. Kyseinen kaupunki on muutenkin mielestäni tosi mauttomasti rakennettu. Pidän Tallinnan vanhasta kaupungista, se on upea!

Stockholm Tunnelbana
Tukholma muistuttaakin Helsinkiä. :) Tosin se on paljon suurempi ja infrasktruktuuri on rakennettu tehokkaammin. Helsingin pisara-rataa odotellessaan! Turkukin on kiva, se on ns. "minihelsinki" :D Mutta onhan kyseessä entinen Suomen pääkaupunki, siksi siellä onkin aika paljon historiallisia rakennuksia jotka ovat upeita!Käykää ihmiset Tukholmassa! Menkää sinne lentäen, ei se ole kallista. Etenkin kun uudet Norwegianin Tukholma-reitit ilmestyivät vähän aikaan sitten! Aika jepaa; lentää aamulla Stokikseen ==> shoppaa koko päivän ==> palaa illalla lentäen takaisin :) Lentoaika 50 min.


Nopeata ja tehokasta! Jopa halvempaa kuin laivalla ! Lol. Laivat ovat kaiken lisäksi hitaita ja kankea matkustustapa... skidinä ne oli kivoja, kun oli pallomeri ja kaikkee. :p Etenkin kun tykkään matkustella yksin, laivalla yksin on tosi tylsää.


Hmm, tässä tuli taas hirveästi asiaa. :b Tsekatkaa kuvat, ahhh Tukholman kevät ja kesä <3 Sommartiden <3

Äääh vielä viimeinen kouluviikko, matikkaa... Perjantaina on viimeinen matikan koe, ja sen ensimmäisen kokeen tulokset ovat vieläkin pimennossa! Odotan niitä tosi jännittynein tuntein... Kun tuo koe oli jaettu aika oudosti - en ole ikinä törmännyt ennen että kokeen tekee kaksi eri opettajaa, ja vastauspaperit piti palauttaa tehtävien mukaan molemmille maikoilla. :S Eiköhän tämä tästä...


Kaikki muut kurssit on suoritettu. :) Viimeinen rutistus kuitenkin. Pakko treenata sen verran kuin vielä irtoaa tuota keskittymistä matikkaan! :D Aika heikosti sitä kyl nyt irtoaa... Onneksi sää on ollut vilpoisa, jos se olisi ollut helteinen, niin hohhoija. :D En varmaan pystyisi keskittymään ollenkaan koulujuttuihin :DD haha!


Palaillaan <3 P.S Vaatekyselyjä on tullut runsaasti sähköpostiini. Laittakaa niitä toki lisää.:) Tähän menneessä kolme paitaani on saanut uudet onnelliset omistajat!


XX

2 comments:

Candy Starstruck said...

oah, rakastan sun ruotsipostauksia. näistä tulee niin katkeran hellä kaipuu takaisin kotiin!

A-style said...

:)