Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

12 May 2012

Kurkkaus kevätarkeen '12

Kevätkiire. 24/7. Kirjaimellisesti.
On ollut kokeita ja muita kouluhommia - sen lisäksi on tietysti kaikkea muutakin PR-stuffia ja miittejä. Tähän vielä päälle kesän matkavalmistujaiset! Arghhh. Toisaalta en pystyisi elämään ilman haasteita, se ylläpitää mun elämänjanoa! =)
Haasteet jotka itselleni asetan ja vaadin ovat välillä uskomattomia. Hyvän eteen kannattaa aina nähdä vaivaa. :]
Suoriuduin Vektorit ja matriisit matikankokeesta! Oh wow. =) 30/50p kaiken lisäksi! Eli reippaasti yli riman. Matikoissa on tuo 40 % sääntö, jolloin pääse kurssista läpi. Vielä siis yksi koe - Differentiaali- ja integraalilaskentaa! : E Jos (/ kun) saan tämänkin kokeen nyt läpi - haastavimmat matikat ovat siten paketissa. Ahhh :)!!
Tarvitsen tosin myös ensi vuonna supervoimiani, ei tässä kesää pidempää ole aikaa chillailla. Edessäni ovat vielä pakolliset fysiikat ja koodauskurssit.... yum! Jotenkin tässä elämänvaiheessa noi luonnontieteenopinnot ei maistu sitten yhtään. Kursseja ei ole silleen enää montaa, mutta ne kaikki on tosi haastavia. Siinä ei riitä mitkään velttoilut tai taikavoimat! On ollut kursseja, joissa piti vain olla paikalla ja tehdä jotain ryhmätöitä niin sai arvosanan. Noita ei pysty noin helposti vetämään.
Olen kevään aikana kirjaimellisesti tehnyt pelkkiä projekteja ja lukenut/soveltanut matikan teoriaa laskemalla laskuja. Tää rankkuus oli ihan odotettavissa, sillä suunnittelin näitä loppuvuoden opintojani jo ennen kuin lähdin Ranskaan.
Myös kevään oikeusprosessit entistä vuokralaistani vastaan (joka asui asunnossani kun muutin Ranskaan) ovat vieneet sikana mun ajastani ja ennen kaikkea energiasta... voin jo tässä vaiheessa paljastaa että homma alkaa olla pikkuhiljaa purkissa; oikeus totesi tämän pipipään syylliseksi, mutta mitään korvauksiahan mun on turhaan odottaa, vaikka sellaisetkin määrättiin maksettavaksi, koska tämä 33w sickbitch on persaukinen kuin Keravan kirkonrotta. Opikseni tästä kyllä otin, vaikka kalliiksi se tuli! Kehenkään ei voi luottaa, etenkään omaisuuteen liittyvissä asioissa. Vinkkinä vain kaikille. Tää oli ihan turha ja odottamaton shokkitilanne. Sen kanssa on elettävää ja onneksi ei käynyt pahemmin - hän olisi voinut yhtä hyvin tyhjentää koko asuntoni!
Tallinn, Estonia
Kaiken tämän "ihanuuden" keskellä mulla on kyllä ollut ihan oikeatakin elämää. (Ylläri ;P) Katsotaan miten nuo tuotokset tulevat kesällä/syksyllä ulos! Vappu oli toooosi kiva "kevätkauden avaus". Kesä koittaa virallisesti sitten kun olen tehnyt sen viimeisenkin kokeen, eli kesäkuun alussa. =]
Tallinn, Estonia
Tallinnan dösäasema, jouduin istumaan koko matkan sellaisen XXXL-kokoisen Olgan kanssa ahhh aromit<3
Kävin taannoin PR-matkalla Pärnussa. Pitkästä aikaan Virossa ja oli ihan kivaa. Siellähän muuten pärjää paljon paremmin etenkin vanhemman väestön keskuudessa venäjäksi kuin englanniksi! Jouduin käyttämään bussia, sillä Pärnuun ei oikein millään muulla järkevällä tavalla Tallinnasta pääse.
Ostin Tallinnan dösäasemalta mukaan pienen punaviinipullon! ;P Ranskan malliin<3
Nälkä iski! En syönyt koko päivään, mut ei siellä ollut muuta kun toi=D Lol en edes ehtinyt syödä..
Bussimatka oli halpa! Sain molemmilla kerroilla jonkun nuorisoalennuksen ja maksoin vain 4e/suunta. Matka-aika oli pari tuntia ja joku 150km Tallinnasta Latvian suuntaan. Bussissa oli kaiken lisäksi ilmainen Wi-Fi! Tosin se ei jostain mystisestä syystä toiminut menomatkalla, mutta paluumatkalla Tallinnaan pelitti erinomaisesti! =) Mainiota toimintaa!
Mun jälkeen tiskille kiilas kaks venäläistä jotka halus saada välittömästi vodkadarraryypyn xDDD
Ranskan paluun jälkeen olen käynyt viimeisen 3kk aikana vain Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Ei ole ollut aikaa lähteä muualle... toisaalta oon päässyt viettää hieman aikaa kavereideni kanssa sen verran kuin olen voinut :] Oon käynyt tsiigaa A:n kanssa parit leffat :P Viimeisimmät olivat Titanic 3D, joka toi paljon muistoja ja Nälkäpeliä 3D, joka oli sekin bonari leffa. Suosittelen!
Oon tuttuun tapaan tilaillut netistä, erityisesti Sokoksen verkkokaupasta
kaikkea kivaa make up stuffii etc. (Toukokuussa kaikki tuotteet -15% ja postarit 0e!) - etenkin kun kiireessä en ole ehtinyt käydä välillä lainkaan kaupoissa.. Tämäkin tosin pian muuttuu kun alan varustautua kesänviettoon ;>

Tuliaisia Eestistä=) noi on tosi hyvii! (Tossa ei oo ees kaikkee mitä ostin Virosta) Toi suklaa oli kyl paha xx
Blogini täytti 14.4 tasan 2W. Tämän kunniaksi laitoin pystyyn skaban, jossa kaksi onnekkainta jotka ovat kommentoineet postauksiani alk. 14.4 voittavat upeat palkinnot! Kiireitteni takia jatkoin kilpailuaikaa 14.6 asti. Jäljellä vielä ~5 viikkoa. Kaikki beesii & kommailla saa toki muutoinkin =] Muistakaa meili/face-tunnus palkintoja varten (;
X

2 comments:

pupsi69@gmail.com said...

Tsemppiä! ps. oot söpö

Anonymous said...

lsuzki91@hotmail.com

toi nälkäpeli on kyl hyvä!