Latest News


Haku

November 20, 2012

Prinsessaterroristi

Sain upean viestin, vieläpä kahtena peräkkäisenä iltana ilmeisestikin joltain paikalliselta kylähullulta.
"T: OIKEA Petri Princess Penna", okei? Sieltä oli myös yritetty soittaa minulle lukuisia kertoja! Ehanaa< 3

Viesti(t) tuli aikalailla puskien takaa, koska en ymmärrä viestin sisällöstä mitään - en nimittäin tunne ketään tuon nimistä henkilöä ja vielä vähemmän "esiinnyn" toisina ihmisinä, paitsi teatterilavoilla tietysti. ;D Tältä prinsessalta on ilmeisesti jäänyt iltalääkkeet ottamatta, viestit on lähetetty lähes samaan aikaan kahtena päivänä peräkkäin.
Petri Princess Penna ahdistelee
X

11 comments:

Jani Lampinen said...
This comment has been removed by the author.
Jani Lampinen said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

no yääääk kuinka kamala! oon nähnyt kerran ton kuvan HYI ei käy sua kateeksi :/

Anonymous said...

hahahahaha... lol joku petri penna

Alec A-style said...

Mua ei edes säälitä tämä, olento vai mikä lie creature. Ällöttävää!

jäbä said...

vielä lapsenpyöreyttä omaava typerys, joka kuvittelee itsestään suuria. Päässyt kerran Salkkareihin taustahenkilöksi, nimittää itseään näyttelijäksi sen perusteella. Asuu Lappeenrannassa, kuvittelee olevansa naispuolinen, (käy julkisilla paikoilla naisten vessassa) Esitti suuren tulemisen Tuksun keikalla, jossa kiemurteli lavalla säälittävän näköisenä, mahamakkarat pursuen t-paitansa läpi. Tahtoo päästä läskeistään, mutta on yhtä laiska kuin esikuvansakin. Yhteenvetona kakara nobody, ei muuta

rebe said...

No hyi kamala. Katoin sen winter wonderland-kuvia ja huhhuh.. Ihan kamalia nuo petripennan kuvat...

Anonymous said...

toi petripenna on niin tyrkky :D:D

Anonymous said...

Kamala tää penna, kirjoittelee suurimman osan bloginsa ja keskustelupalstojen kommenteistaa itse. Käyttää montaa eri FB-tunnusta itsensä kehumiseen. Oot tosi fiksu, kun et ole ikinä alentunut vastaamaan tuolle ääliölle mitään!

Aiheesta toiseen, miten Jenkeissä menee??!?! :)

Alec A-style said...

Omg nice one. Kaikki nämä komentit valaisevat selvästi mistä on kyse! Mua ei kyseinen olento tai sen tekemiset hetkauta sinänsä yhtään, kunhan pysyy minusta sopivan välimatkan päässä. Eri asia kuitenkin kun tämä petri pentti vai mikä lie alkaa lähettelemään mulle tekstiviestejä (ja soittelemaan). En ole koskaan vastannut/jutellut ko. olennolle mitään, enkä tule koskaan niin tekemäänkään. Numeroni on salainen, en tiedä mistä hän sen kaivoi.

Anyway tää skeida o nii naurettavaa, jaoin lähinnä päivän naurut kaikille blogini lukijoile :::::DD Mulla ei ole Yhdysvalloissa pahemmin aikaa ajatella yhtään ainuttakaan sekopäätä tämän enempää. ;p

XX

Anonymous said...

Alec älä siitä välitä, tommosesta rumasta tyttöpojasta..
Sä oot komee ja viisas sä pärjäät, joku tuksuun liimautunu ''julkkis''