Latest News


Haku

January 8, 2013

VH1 DIVAS ★ THE VOICE FINALE

VH1 Divas @ Afterparty
Pyörähdin The Voicen finaalissa. Kyseinen ohjelma on Amerikan suosituin TV-ohjelma. Finaalia seurasi pelkästään Yhdysvalloissa Live-lähetyksenä noin 200 miljoona ihmistä. The Voicessa ja The X Factor'ssa oli erittäin tiukat kontrollit - sinne ei saanut ottaa edes puhelinta tai ylipäätänsä mitään tallennusvälineitä sisään. Turvatoimista tuli mieleen lähinnä Yhdysvaltain supertiukat lentokenttäturvatarkastukset. ;D Koska todella harva onnistuu salakuljettamaan mitään kuvausvälineitä studioihin, saavat CBC ja NBC sekä muut tuotantoyhtiöt suuren edut kaikkiin video/kuvamateriaaleihinsa. Erityisesti kun moni lähetys lähtee maailmalle Livenä.

Minulle oli varattu The Voicen finaalissa eturivin istumapaikka, joka kuului parhaimpiin paikkoihin :p takanani joutuivat istumaan osa Hollywood-näyttelijöistä! Hehe. Yhdysvalloissa PIT-paikoille kuulemma "joutuu", ja niihin laitetaan ne ihmiset joille ei riitä/ole istumapaikkoja. Minua komennettiin ottamaan BOYLondon-lippikseni pois päästä ja sen lisäksi sulkemaan takkini, sillä t-paitani oli myös "too commercial" ! XDDD LOL. Avasin todellakin takin myöhemmin kun neiti erikoistarkastajat lähtivät shown alettua. Olisin voinut hyvin laittaa lippiksenkin päähän, mut olin whaeva. Täällä on oikeasti kaikki erittäin tiukkaa. It's all about Money. Tiukkuutta helpottaa kun tuntee oikeat ihmiset, ja pitää loiset mahdollisimman kaukana itsestään.
Adam Lambert - Let's Dance @ VH1 Divas
@ CBC Hollywood
Adam Lambert Opens The Show @ VH1 Divas
VH1 Divas
Kelly Clarkson - Catch My Breathe @ VH1 Divas
VH1 Divas
Ciara Performs "Billie Jean" & "Got Me Good" @ VH1 Divas
Ciara Performs "Billie Jean" & "Got Me Good" @ VH1 Divas
Kelly Rowland, Keri Hilson & Adam Lambert Perform A Tribute To Donna Summer @ VH1 Divas
Kelly Rowland, Keri Hilson & Adam Lambert Perform A Tribute To Donna Summer @ VH1 Divas
Kelly Rowland, Keri Hilson & Adam Lambert Perform A Tribute To Donna Summer @ VH1 Divas
Demi Lovato - Give Your Heart A Break @ VH1 Divas
Illallinen The X Factor finalistien kanssa ft. Beatrice Miller, Jennel Garcia, CeCe Frey, Willie Jones @ Universal Studios / NBC
Olin myös VH1 Divas'ssa, ja myös sen Afterparty'ssa - jotka olivat yhdet kaikkien aikojen parhaimmista tilaisuuksista joissa olen ikinä ollut ! Afterparty'ssa pääse yleensä juttelemaan näyttelijöiden/laulajien kanssa. Divakseen sai poikkeuksellisesti ottaa puhelimet mukaan, mutta mun tuurilla lähdin koko päivän kestäviin Live-lähetyksiin puolityhjällä akulla, ilman laturia tietysti. Ystäväni Inka Kytö nukkui edeltävän yön kanssani Loews-hotellissa, oli nääs bailabaila á la Finlande! ;D En laittanut iPhone 5 lataukseen, sen akku kun on niin kestävä lol. ;D Kuvia ei valitettavasti ole kauheasti näyttää :/ Muistoja kyllä riittää, ja se on pääasia se! :) Divas pidettiin tänä vuonna LA:n Shrine Auditorium & Expo Hall'ssa.

Aika Hollywoodissa kuluu armottomasti. Koko ajan menossa kutsuista kutsuihin. En ole edes ehtinyt osallistumaan kaikkiin tilaisuuksiin. Täälläpäin kaikki kunnon tilaisuudet edellyttävät yleensä kutsua, niihin ei pääse edes rahalla sisään, joka on hyvä asia. En pidä ihmisistä jotka luulevat voivansa ostaa miljoonillaan mitä tahansa. Joka tapauksessa skippasin mm. The X Factoryt väliin. Myös sen suoran finaalilähetyksen. Justin Bieber yritettiin tappaa muutama tuntia ennen kuin hänen olisi pitänyt esiintyä X Factoryssa. Sen takia hän perui kaikki esiintymisensä kyseiseltä päivältä. : ( No joo FUNFUN! yay
@ VH1 Divas
@ VH1 Divas
Jonotus kesti The Voicen finaaliin ikuisuuden! Turvatarkastukset ... @ Universal Studios / NBC
Universal Studios Globe
Jälkkäri ;p ft. Beatrice Miller, Jennel Garcia, CeCe Frey, Willie Jones  @ Universal Studios / NBC
hayho hollyweed

X

2 comments:

Unknown said...

fucking awesome!
täällä yksi kateellinen :)

Anonymous said...

Mahtavan näköistä!:)
Kuinka sä tunnet ihmisiä tuosta hienosta maasta noin hyvin, että sut kutsutaan kaikkiin siisteihin bileisiin? :O