Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

30 March 2013

Kevättalven arkea!

// Meeting @ Kluuvi, Helsinki
YAY @ Kluuvi, Helsinki
Kukkuu, taas sitä mennään. :p Ja pääsiäinen jyllää, joka yllätti mut tänä vuonna oikein kunnolla! Pääs nimittäin unohtumaan koko pääsiäinen ja maanantaihin asti ulottuvat ns. pyhät :'D. Palasin vastikään Pietarista, sitä ennen kävin pyörähtämässä Tukholmassa jossa vietän todennäköisesti myös tämän vuoden Vapun! Ei olisi eka Vappu Ruotsinmaalla, sillä vietin sitä siellä ystävieni kanssa jo vuonna 2011! Päätin btw hetken mielijohteesta lähteä tänään TURKUUN, kun on kerrankin sitä aikaa lähteä sinnepäin. Junani lähtee iltapäivällä kohti maamme entistä pääkaupunkia < 3 ;D.

Ohjelmasta en tässä vaiheessa paljasta mitään. Lähipiirini on tarkkaan rajattua, koska kyllästyin pari vuotta sitten totaalisesti ympärilläni pyöriviin turhiin ja perusnegatiivisiin ihmisiin, jotka veivät aikaani & mindfuck! Pystynkin nyt keskittymään elämässäni paljon paremmin itse olennaiseen. Elämä on kuitenkin liian lyhyt. :)

Seuraamalla mun IG | twitter | FB selvii hyvin, mitä olen menossa tekemään ja tapaamaan! Kuten tiedätte päivitän aktiivisesti tekemisiäni. ;p Pusnuss ja paljon niitää tipuja eiku munia !
Chico'S!
HEJJSJKSLSÖSÖS
Gettin' Ready! Ennen edellisiä kuvia ;p
X

No comments: