Latest News


Haku

April 14, 2013

┼ THREE YEARS


Päätin keväällä 2010 tuumasta toimeen. Perustin virallisen blogini 14.4.2010. Tuosta päivästä lähtien elämäni muuttui täysin. En ole aikaisemmin dokumentoinut tekemisiäni näin tarkasti ja järjestelmällisesti.

Tänään on blogini kolmivuotissynttärit! :) Kiitos näistä ajoista kaikille lukijoilleni, niin uskollisille kuin satunnaisillekin. Ennen kaikkea erittäin suuri kiitos Teille alkuperäisille lukijoille! :)
Ilman lukijoita ja kävijöitä blogi tai muu sivusto/palvelu ei ole yhtään mitään.

Blogini on jälleen uudistumassa. Suunnittelutyöt alkoivat jo helmikuussa. Täysin uudistunut blogi on tarkoitus julkaista jo lähiviikkoina niin, että muokkaan sitä aina kesään asti TEIDÄN palautteenne mukaan! :) Kuten tiedätte, paras lopputulos syntyy monen näkökulman kautta. Luvassa on täysin radikaali ja moderni ulkoasu joka vastaa tulevaisuuden käyttöliittymää.

Olemme kaikki luonnostaan laiskoja. Blogeja luetaan nykyisin pintapuolisesti. Lukijoita kiinnostaa enemmän visuaalinen tuotos, kuten kuva- ja videomateriaali, eikä tekstiäkään saisi olla enää liikaa. Tästä poikkeavat tosin esim. teknologia- ja asiablogit, joissa nimenomaan kaivataan syvempää kirjallista analyysia! Instagramin suosio toimii hyvänä esimerkkinä - sinne on helppoa ladata ja myös selailla toisten kuvia. Myös Vine toimii samalla periaatteella. Yksinkertaista.

Joka tapauksessa blogi on nykymuodossaankin hyvin tärkeä, vaikka postaukset päivittyvätkin joskus viiveellä. Hyvin kirjoitetut postaukset vaativat paljon työtä, koska kirjallinen itsensä ilmaiseminen, materiaalivalinnat ja ulkoasun viimeistely vievät minulta ajallisesti monia monia tunteja, usein myös päiviä - riippueen postauksen aiheesta. Pidennän ennemmin postaustahtia ja pamautan hyvän jutun kuin skriivailen joka päivä turhia ja raivostuttavia spammeja. Jokapäiväiseen itsensä ilmaisemiseen on toisenlaiset työkalut - mikroblogipalvelut - Twitter, Bambuser, IG, Vine, Face - joista minua voi seurata täysin reaaliaikaisesti ja hyvin kattavasti juurikin tiuhaan päivittyvän materiaalivirran ansiosta. Blogi on siis kattava ja syventyvä tapa tutustua kirjoittajaan, eli tässä tapauksessa minuun. :)
Ystäväni AlekiK x @ StadiChill
Haluan olla aina ensimmäisten joukossa kun tarjolla on uuttaa! Olenhan aikoinaan ottanut esim. Galtsun, Facebookin, Instagramin ja nyt mm. Vinen käyttöön silleen että suurin osa ihmisistä ei ole edes ikinä kuullutkaan kyseisistä palveluista! (; Olen jo viime vuoden aikana ruvennut kyllästymään Facebookin. Se ei ole enää edes niin kivakaan. Kaikki on Facessa nykyisin jotenkin liian vakavanmielistä ja tiukempaa. Siellä vain on tällä hetkellä kirjaimellisesti kaikki. Aiemmin Facebookissa oli lähinnä nuoria, jotka olivat myös niitä aktiivikäyttäjiä, koska vanhempi ja/tai teknisesti jälkeenjäänyt väestö vieroksui sitä paikkaa. Nyt kun varttuunempi sekä ns. mattimyöhäiset ovat löytäneet Facen, on sen uusi tyylikin sen mukainen! Muistan kun vielä vuosi sitten päivittelin Facea iPhonellani, osa kavereistani oli silleen "heheh ompas turhaa". Noh, nykyään samat tyypit tekevät sitä samaa ! ::::D Osa vain tulee evoluutiossa hieman jäljempänä. ;p Monet US/UK kavereistani on jo luopunut Facebookista. He korvasivat sen muilla palveluilla. Olen itsekin haistellut itselleni "uutta Facebookia". Se ei vaan tunnu enää oikealta mestalta. Kuten jo totesin siitä on tullut tylsä massatuote.

Tästä on hyvä jatkaa tulevaisuuteen kohti neljättä vuotta! hej. VALTAVAN ISO HALAUS JUURI SINULLE. :)
Hollywood, Los Angeles, CA

X

5 comments:

Anonymous said...

ONNEA ALEC!!!!!

Alec A-style said...

Kiitti sulle! :)

jokke said...

Onnea blogisi johdosta :-) (:

Eini said...

Minä kerkisin luopua Facebookista jo 2007. Olin siellä vain hetken ja sitten havaitsin ettei se todellakaan ole minun paikka.

Alec A-style said...

Liityin muistaakseni vuoden 2007 lopussa. Se oli jännä palvelu silloin alkuvuosina kun kaikki kaverit alkoivat pikkuhiljaa vöyryä. Lopulta sitten huomasin miten kaikki vapaa-ajan- ja duunijutut hoidettiin jo facessa! Lol. Se on nykyää ankea massapalvelu!

Miksei se ollut paikkasi? Käytät varmaan jotain muita sossumediapalveluita?

x