Latest News


Haku

May 14, 2013

Eeva Jaakonmaa 50 ★

Eeva Jaakonmaa & Alec A-style
Eeva Jaakonmaan villit viiskymppiset
@ Rymy-Eetu, Helsinki
Fiilis oli huikea! @ Alec A-style, Niko Helenius, Lauri Keski-Opas, Pete Malin
Gaaaaais @ Alec A-style & Claudia Eve
Rakas Eeva Jaakonmaa tähditti tänä vuonna 50-vuotissynttäreitään! Eevan managerin- ja tuottajantausta näkyi selvästi illan ohjelmassa ja ennen kaikkea juhlavieraiden - näyttelijöiden, viihdetaiteilijoiden, artistien, mediavaikuttajien - kokoonpanossa.
Tunnelma sen kun villiintyi. Olimme lopulta kaikki pöydillä  danssaamassa. ;D @ Alec Astyle, Eeva Jaakonmaa, Susanna Saarijärvi
Joujou @ Eeva Jaakonmaa
Rymy-Eetu muuttuikin Hymy-Eetuksi! @ Alec A-style, Niko Helenius, Tiia Santavirta
KABOOM
Eeva Jaakonmaa villitsi myös lavalla! Postauksen lopussa bambuserin live-streamit havainnollistavat tätä ;p 
Paikalla oli niin Eevan ystäviä kuin työtovereitakin, kuten Susanna Saarijärvi ja Jari Peltomäki, joista viimeksi mainittu kuuluu myös omaan kaveripiiriin. Viihteestä piti huolen joukko myös Eevan luotsaamia huippuartisteja kuten XL 5, Poju, Tea ja 2 maanantai. Mediaedustus oli erittäin runsasta, tosin tällä kertaa lähinnä vieraan rooliasusteessa. Seiska uutisiin pääset tästä.
mO
PUSS @ Eeva Jaakonmaa & Alec A-style
FIILIS! @ Eeva Jaakonmaa
Illan lopussa ;D @ Eeva Jaakonmaa & Alec A-style
Huippupäivä. Huipputyyppejä! Tunnelma oli mitä mainioin. Juhlat pidettiin Helsingin keskustassa saksalaistyyppisessä Rymy-Eetu ravintolassa. Myös tarjoilu oli sen mukaista. Osa vieraista lähti illan päätteeksi jatkoille, itse lähdin jo siinä 23 pintaan himaan, sillä seuraavana päivänä oli aikainen herätys. Fiilis oli illan päättyessä mitä mahtavin! Ketään ei jätetty kylmäksi. ;p Alla bambuserin live-streameja.


X

No comments: