Latest News


Haku

May 22, 2013

BREAKING NEWS

Aika on koittanut. Nimittäin muutto Itä-Helsingistä on totisinta tottaa!
ALEC A-STYLE MUUTTAA POIS
TheTime HasCome ┼ ALEC'S GOODBYE PARTY @ Vuosaari, Aurinkolahti
Olen asunut täällä Aurinkolahden asunnossani jo vuosia. Miksi vuosia? Syitä tähän on monia. Ensinnäkin asunto on mitä mainiolla paikalla välittömässä läheisyydessä kaikkia keskeisiä paikkoja, kuten merenrantaa ja palveluja! Sen lisäksi viereisellä metrolla pääse parissakymmennessä minuutissa Stadiin. Rehellisesti sanottuna täältä ei ole edes tehnyt mieli muuttaa pois, sillä homma vain kaikessa yksinkertaisuudessaan skulasi. Täällä viihtyy ihan aidosti! :)

Myös viime vuosina entistäkin enemmän vahvistuneet ulkomaan-kuviot - kuten asuminen Ranskassa ja Yhdysvalloissa opintojen ja projektien parissa - ovat omalta osaltaan tehneet Vuosaaren-asunnostani eräänlaisen "tukikohdan", jonka takia muutto ei olisi mitenkään ollut järkevää tai edes ajankohtaista.

Kivan asunnon saaminen Stadista on nykyään erittäin vaikea- ja hidasprosessista! Asunnonhan pitäisi myös sijaita hyvällä paikalla. Vuokrat ovat Helsingissä sijainnistakin riippumatta aivan järjettömiä! Asuntoa en vielä tässä vaiheessa haluaa ostaa, sillä minulle on edelleen täysin epäselvää olenko kenties jo lähitulevaisuudessa muuttamassa Yhdysvaltoihin vaiko en. Vuokraaminen ei ole myöskään niin sitova kuin jos ostaa satojatuhansia euroja maksavan asunnon. Siinä on sitten naimisissa sen (ja asuntolainojen) kanssa. ;D Vuokra-asunnon voi vain irtisanoa ja muuttaa pois ilman sen kummempia säätöjä.
Aurinkolahti @ Helsinki, Vuosaari
Viimeisiä päiviä viedään! Uuuh
UUSI KOTINI < 3 @ STADI
Olen aina halunnut kokea millaista on asua Helsingin ydinkeskustassa. Minulle avautui keväällä ainutlaatuinen tilaisuus tutustua erääseen ydinkeskustan asuntoon. Olin aluksi todella ennakkoluuloinen asian suhteen, ja olin jo asuntonäyttöön menneessäänkin asenteella "no käydään nyt sit kattoo". Kun näin asunnon, olin erittäin positiivisesti yllättynyt! Mietin asiaa muutamia päiviä, ja ilmoitin ottavani sen vastaan! :) Kyllä. Tuleva lokaalini tulee olemaan kalliimpi, ja hieman pienempi, muttei kuitenkaan mikään tyypillinen rähjäinen keskustalokero, jossa tilapuutteen vuoksi ei pystyisi edes hengittämään!

Muutto on viikon päästä perjantaina on olen täysissä täpinöissäni! :) Suurin osa muuttovalmisteluista on jo tehty. Vietin lauantaina läksiäisiäni, jossa olivat läsnä vain lähimmät ystäväni. Aion sisustaa tulevan palatsini aivan uudenlaiseksi, jonka takia suurin osa huonekaluistani jäävät historiaan - lukuun ottamatta joitain pienempiä juttuja!
Pakkailut ovat vielä tuttuun tapaani vielä vaiheessa. ;D Itse asiassa en ole edes aloittanut!
ft. Jasmine pUSS
On tullut aika jättää Itä-Helsinki - josta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin, nämä ajat ovat antaneet minulle todella paljon, en olisi nytkään ruudun tällä puolen kirjoittamassa tätä tekstiä. Itä opettaa!

Kesäkuusta lähtien jälleen yksi ja pitkäkestoinen vaihe elämästäni siirtyy historiaan. Nyt ei käänny pelkkä sivu, vaan aukeaa kokonainen kirja!X

2 comments:

Anonymous said...

MITÄ?!?!?! EIKÄ! ALEC!!

Alec A-style said...

Mitäää? :)