Latest News


Haku

July 23, 2013

Jasmine's Royal Bday @ Stockholm

Rakas ystäväni Jassu juhlisti synttäreitään Tukholmassa. Olin tietysti myös paikalla! Rakastan Ruotsia ja ruotsalaisia. Tukholma on tosi kiva paikka. Sinne voisi ihan hyvin muuttaa, sillä asunnot ovat siellä ainakin kaksi kertaa halvempia kuin Helsingissä!
Alec A-style, Martin, Jasmine Tukiainen
Dinnerbitch! ft. Jasmine's tattoo ;D
Gettin ready' @ Stockholm, Sweden
Matilda Tjerneld
Swedish nightlife
oh hi
Matka-aktiveteetit
Jassu täytti maaliskuussa 24 vuotta. Big gerl ! ;) Lensin Tukholmaan juhlistamaan hänen synttäreitään, ja samalla moikkasin Tukholman ystäviäni. En juurikaan enää käytä laivoja - poikkeuksena Tallinna. Laivat ovat todella tunkkaisia, meluisia ja epäkäytännöllisiä. Lentäen länsinaapurimme menee noin 50 minuuttia, laivalla vuorokausi. Aika kun on muutenkin kokoajan kortilla, joten siinä säästä paljon! Lentoliput ovat muutenkin halpoja.

Ruotsiin mentäessä on se kiva puoli, että siellä tuntee olonsa tervetulleeksi. Lentokentältä haku, kuten Yhdysvalloissakin, on itsestäänselvä asia. Heitimme laukkuni asunnolle ja lähdimme suoraan illallistamaan. Loppuilta menikin paikallisessa baarissa! ;D Itse syndet menivät klassisenkaavan mukaan, eli laittautuminen > Stadiin > ravintolaan, jossa meille oli varattu pöytä > Chillin' w/ fellows > Chillin' > More Chillin'. Eli ilta oli pitkä ja rattoisa! ;p
Johanna Blom ft. her girlfriend
:PPPPPPP
Kalle och Jasmine !
Swedish breakfast
Swedish Dinner !
Jassun lemmikit, Moona & Kisu
moro
Why So Serious @ Helsinki-Vantaa Airport, Finland
Jassun äiti, ja poikaystävä laittavat aivan mahtavia aamiaisia ja illallisia. Tukholma ja paikalliset frendit ovat todellakin minulle tärkeitä ! Seuraavaa reissua Stokikseen pukkaa varmaan siinä loppusyksyn tienoilla. [:

Hej nyt bye! Oon just pakkailemassa laukkuja, sillä olen lähdössä lentokentälle. Tällä kertaa kohde on todella eksoottinen! Tsegii FB > twitter > instagram . Niistä selviää kaikki tekemiseni, sekä mystinen kohteeni, jonne lentoni parin tunnin päästä lähtee !. ;p
Jengi koossa! :] Jimmy Bergqvist, Jasmine Tukiainen, Alec A-style, Kalle Rönnberg, Martin Ståhle @ Stockholm, Sweden
Jassun synttäri-illallinen!
< 3 Johanna Blom och Jasmine Tukiainen
Nightlife Activity @ Stockholm, Sweden
Traveling shit @ Stockholm, Sweden
Gettin Ready' BETCH
xX

No comments: