Latest News


Haku

August 1, 2013

★ UKRAINE 2013

Terkut lukijoilleni täältä Ukrainasta! Olen tällä hetkellä Itä-Ukrainan Kharkov'ssa.

Matka on ollut yllättävänkin lyhyt, ja rajalla meni todella nopeasti! Ukrainaan ei tarvita nykyään maahantuloviisumia, joten lentolippu kouraan ja Bon Voyage! ;P
Welcome to UKRAINE @ Kiev
Former U.S.S.R @ Ukraine
Flying middle of somewhere to Kharkov, Ukraine
Lensin Kharkov'aan Kiev'n kautta Ukraine International Airlines'lla. Matkoihin meni yhteensä about 6 tuntia. Konetyyppinä Helsingistä Kiev'iin oli ukrainalainen Antonov 148. Antonovilla on myös maailman suurin ja valtavin lentokone, jolla kuljetetaan lähinnä suuria rahteja ja Venäjän armeijan kalustoa. Jännää, että lensin Ukrainan sisäisellä reitillä Boeingilla Antonovin tai Tupolevin sijasta. Antonovissa oli todella huonot ikkunanäkymät, koska koneen fyysiset ominaisuudet - moottori ja siivet - oli rakenettu rungon tasolle... Joka tapauksessa kivaa oli! Ekalla lennolla vieressäni istuivat mukavat kanssamatkustajat - nainen ja 1,5v lapsi! XD Lapsi oli todella vilkas, ja repii jatkuvasti puhelimeni kädestäni. Se oli lähinnä hauskaa, koska seura oli mitä parhain! Onnistuin kaatamaan jopa punaviinin paidalleni. Tällaista ei ole ikinä ennen tapahtunut. XDD Ukrainan sisäisellä lennolla taas oli itsekäs vanha nainen, joka istui ikkunapaikallani, ja väitti kiven kovaa että se oli hänen paikkansa! : D Vaikka minulla oli ikkunapaikka A. Noh minuahan ei kiinnostanut mitä nainen väitti, odotin siinä hetken, jolloin lentoemo tuli nopeasti ja pyysi naista siirtymään paikaltani. ;p
Helsinki - Vantaa International Airport @ Finland
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines @ Antonov 148
Ukraine International Airlines tarjoili Helsingin lennolla leivän ja teetä :'(
Uhhh flying betch
Hihi ostin punaviini 4 €, ei paha! ft. kanssamatkustajan lelut
Ukrainan maaperällä! @ Kiev Boryspil International Airport
Ensikosketus Ukrainan maaperälle sitten 90-luvun! @ Kiev, Ukraine
Yay! Kivaa. Kiev'ssa satoi kaatamalla. Myös Kharkov'ssa oli poikkeuksellisesti sade. Miten sade ja talven viima aina seuraa minua joka puolelle maailmaa. : D Kharkovassa on tähän aikaan vuodesta reilusti yli +30 C ja kuivahko ilma.... kuten on lähes koko viikon ollutkin. Tänäänkin luvassa järkyttäviä helteitä :'( En tykkää! Oon syyslapsi lol.

Ruoka on täällä tosi hyvää ja halpa! Ihmiset ovat todella kauniita! Sääret, jalat, luunrakenne... kasvojen symmetrisyys, kokonaisuus... siis täydellistä! Katson yleensä ihmisessä kasvojen symmetriaa, silmiä ja kulmakarvoja. Jalat, pituus sekä kädet ja sirot sormet kiinnitävät myös huomioni! Luonnetta JA älykkyyttä EI voi ikinä poissulkea tästä kokonaisuudesta. Oon jopa miettinyt jos muuttaisin tänne, en ehkä kuitenkaa! ;D Mutta voisin tulla pidemmäksi aikaa esim. opiskelemaan tai duuniin. Venäjällä pärjää täällä erinomaisesti. Oonkin miettinyt eikö täällä pitänyt puhua ukrainaa? Kun kaikki puhuvat keskenään venäjää, ukrainan murteilla tosin.

Украина
Above Kharkov, Ukraine @ Boeing 737
Above Kharkov, Ukraine @ Boeing 737
Elämäni ensimmäinen kerta Ukrainan toiseksi suuressa kaupungissa! @ Kharkov, Ukraine
Alec A-style's Weekday in Ukraine
Yum Yum! Ukrainian Lunch ! @ Varenniki, borsch, pirazok
Kharkov, Ukraine
Ukrainian Car @ Kharkov, Ukraine
Kharkov, Ukraine
Constitution Square @ Kharkov, Ukraine
HELL YA ft. милиция
Nyt on pakko lopettaa, ohjelmaa koko päiväksi! :) Ukrainasta tulee pari todella mielenkiintoista postausta. Sitä ennen minua kannattaa seurata INSTAGRAMISTA | twitteristä | FACESTA .

Puss puss. Kaikille oikein ihanaa elokuun ensimmäistä!

xX

No comments: