Latest News


Haku

August 25, 2013

BACK To The School!

Huomenna takaisin koulupenkille suorittamaan tutkinto loppuun! :P Viime lukuvuosi oli varsinaisista opinnoistani vapauttava, koska otin aikalisää ja ilmoittauduin poissaolevaksi. Oli pakko saada muuta virikettä, ja sitähän riitti! Opiskelin viime syksynä teatteritaiteita, asuin Mikkelissä ja lähdin lopulta pariksi kuukaudeksi Los Angelesiin. Palattuani alkuvuonna Yhdysvalloista aloin uudistaa elämätottumuksiani! Muutin Helsingin Aurinkolahdesta suoraan keskustan ytimeen. Aloitin myös autokoulun, jota käyn parhaillaankin.. :p Tää vuosi on todellinen muutosten vuosi!
Kohti uudistuksia! @ Los Angeles, California
Telepatia on tulevaisuuden juttu, silloin varmaan nauretaan nykyiselle Facebook-kaudelle XD
Ranskassa tuli opiskeltua myös vähän raskaampaa tekniikkaa @ Grenoble, France
KOULUUN !
Niin miksi sitten otin aikalisää, eikö olisi ollut järkevintä suorittaa loputkin opinnot jo viime vuonna, eikä siirrellä niitä eteenpäin? Mulle on kertynyt jonkin verran rästikursseja, mm. Ranskan opintojen ja kantaluumurtuman takia. Nämä kurssit eivät ole mistään yksinkertaisimmasta päästä. Sieltä löytyy mm. OLIO-ohjelmointia, elektromagnetismia, modernia fysiikkaa, digitaalisen median algoritmeja ja differentiaali- ja integraalilaskentaa. NAMS! :D Niin ja tavallista raskaamman lukuvuoden kruunaa tietysti lopputyön aloittaminen. Kaikki nämä on suoritettava nyt huomenna alkavan lukuvuoden aikana, jos aion valmistua!

Energiaa ja motivaatiota opiskeluun tarvitaan siis tosi paljon, ja sitä ei vuosi sitten löytynyt. Tein mielestäni järkevän päätöksen ottamalla aikalisää, ja lataamalla vähän akkuja tekemällä jotain ihan muuta! :) Nyt sitä motivaatiota, energisyyttä ja positiivisuutta löytyy vaikka muille jakaa. ;D Kovan palan oon vaihteeks ottamassa, olen siihen kuitenkin täysin rinnoin valmis! :)(:
Nokian evoluutio viestintätekniikan pohjalta ;p
xX

2 comments:

Anonymous said...

Tsemppiä hei Alec! :)

Alec A-style said...

Kiitti!!! :)

x