Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

09 July 2013

TheTime HasCome ┼

Alec A-stylen viimeiset ja historialliset Aurinkolahden kotikemut
Rai Rai. Järjestin historian viimeisimmät bileet Itä-Helsingissä - TheTime HasCome ┼ ALEC'S GOODBYE PARTY. Vietimme noin 15-hengen porukalla läksiäiseni. Paikalle saapui pitkästä aikaa Tiiti Ukkonen aka. Tapiili! Lisäksi takavuosien sefeimein MIZGI- aka. Miski Nuradin oli niin ikään paikalla, näimme tosin vasta jatkoilla Åkessa.

Bileet eivät tuntuneet silleen millään lailla erikoisilta vaikka olivat viimeiset Itä-Helsingin hoodeilla järjestämäni kotikemut! Fiilis ja meno oli jees, vaikken onnistunut saamaan kaikkein tärkeimpiä vieraita saman katon alle, sillä kutsuin jengiä poikkeuksellisen lyhyellä varoitusajalla. Toukokuu oli muutenkin kiireen ja muuton etc. takia helvetillinen kuukausi. Hektinen. En ehtinyt paneutua bileiden suunnitteluun - tyylini mukaan - täysillä. Pukeutumisteemaa ei tällä kertaa ollut, ainoastaan BALLOON-aiheinen rekvisiittateema, eli vieraat saivat tuoda mukanaan punaisia ilmapalloja!

Kemut sujuivat alusta loppuun kivasti, eikä edes valituksia tullut. ;D Lähdimme yön pikkutunneilla Vuokin ainoaan Clubiin, Åkeen! Siellä tuli sitten tavattua mm. Miski! En ole nähnyt hänet KOLMEEN VUOTEEN (!!). Miskin kanssa on tullut hengailtua ns. Galtsu, eli IRC-Galleria aikoina todella paljon. Eikä tästä edes montaa vuotta olekkaan. Näin ne ajat muuttuvat. :) Oli tosi kivaa nähdä!
hulivili 
Tilanne ennen ja jälkeen ;p 
Lauri Keskiopas oli leikkisällä tuulella ft. nallekarhu 
Lähdössä Åkeen. Napakka Erika Söderholm patisteli kaikki ulos
uhhh
Yksi aikakausi on elämässäni takanapäin. Vuosaaresta jää ihan sikana hyviä muistoja! Moni asia on muuton yhteydessä jäänyt pysyvästi taakse. Ystävät ja kaverit eivät. Elämä kuitenkin menee yksinkertaisesti niin, että suurin osa kavereistamme - kuten myös itse kukin - jatkaa täysin omilla poluillaan, jonka vuoksi yhteyttä ei tule pidetttyä enää kovinkaan aktiivisesti. Useimmissa tapauksissa ei ikinä.

Olen poikkeuksellisesti koko kuluvan vuoden Suomessa - viime vuodet ovat olleet hyvin kansainvälisiä ulkomaanmuuttojen etc. vuoksi - eikä loppuvuodelle ole tulossa suurempia matkoja. Ulkomaankuvioiden vuoksi en ole panostanut Suomen ihmissuhteisiin oikeastaan lainkaan. En ole myöskään pitänyt riittävästi yhteyttä pitkäaikaisiin ystäviinii (?!). Tähän on tulossa muutos. Se on aivan eri asia tutustua uusiin, täysin tuntemattomiin ihmisiin ja yrittää rakentaa jatkuvaa luottamussuhdetta heihin, kuin että viettää ajan ihmisten kanssa, joiden kanssa on tullut seikkailtua jo peruskoulu- ja lukioaikoina vuosia!
BalloooooooOOOOOOns ft. Vilja Harjamäki
@ Erika Söderholm | Iris Ojakangas
omakivaa
Jutustelua ;d
Suck it loser
Tämän fiiliksen pohjalta aion toteuttaa syksyllä seuraavat bileeni - tuparit sekä synttärit! Kutsun saavat vain parhaimmat tyypit. Ihmiset, jotka ovat aidosti olleet kiinnostuneita minusta - toisien sanoen ovat olleet ystäviäni, tukeneet ja pitäneet puoliani, osanneet myös iloita puolestani. Ympärilläni olevat, ja jo soluttautuneet ns. epämääräiset, negatiivisia vaikutuksia omaavat hämäräheikit sun muut mielenterveyspotilaat eivät jatkossa saa minkäänlaista jalansijaa elämässäni.

On alkanut täysin Uusi Aika.
MISKI NURADIN (kamppiveli) < 3
xX

1 comment:

Marjo Susanne said...

löysin ihan just blogisi ja täytyy kyllä todeta, että sulla on tosi makee tyyli! :) ja oikeen kivoja nää kekkeripostaukset! :)