Latest News


Haku

June 30, 2013

Kampin kosketus

Tein tänä keväänä useita uusia ennätyksiä. Blogin päivitystahti on yksi niistä. Päivitin kesäkuussa blogiani vain kaksi kertaa 6.6 ja tänään 30.6! Lensin btw päivälleen 30.6.2011 Yhdysvaltoihin. Aika kuluu kuluu! ;D

Olen nyt pikkuhiljaa kotiutunut uuteen kotiini. Muutossuunta on ollut juuri sellainen kuin olen ajatellutkin. Asuntoon on liittynyt erinnäisiä ongelmia, joita olen yrittänyt ratkoa. Joka tapauksessa suuren kaupungin keskusta on juuri minua varten. Paluuta kaupunkien lähiöasumiseen ei ole.
moro @ Alec A-style
Sain vihdoin ja viimein kaikki kouluun liittyvät projektit purkkiin. Moni lukijostani on varmasti huomannut mm. twitterin ja facebookin kautta, että olen aloittanut keväällä autokoulun! ;D Teoriatunnit on nyt käyty, pitäisi alkaa valmistatutua teoriakokeeseen. Ajotunneista suurin osa on suorittamatta ja inssi menee varmasti vasta pitkälle syksyyn! Kaiken tämän hulluuden keskellä minulla on ollut pyöritettävänä lukuisia projekteja. Osa niistä koskevat suoraan blogiani ja sen tulevaa vallankumouksellista uudistusta, joka kaikesta huolimatta toteutuu kesän aikana.

Perfektionistina minulta kuluu valtavasti aikaa kun valitsen itselleni esim. vaatteita, huonekaluja ja muutenkin kaikkea mikä liittyy minuun. Minulla on tällä hetkellä menossa suuret sisustukseen liittyvät uudistukset. Sänky- ja patjahankinnat. Muut huonekalut ostan heti sen jälkeen kun sänky on lähtenyt tilaukseen! Päädyin alun perin ajatukseen pienemmästä 120cm sängystä, minkä takia luovuin vanhasta 140cm jenkkisängystäni. Nyt olen kuitenkin päättänyt hankkia 160cm sänky, ja siihen erillisen Tempurin patentoitu patja. Tässä on ollut ongelmana Tempur-patjojen mansikkaiset hinnat... Lukuisat lukemani ja kuulemani lähteet kuitenkin puoltavat Tempur-patjan puolesta, sillä vaikka se onkin sikakallis, on sen hyödyt valtavat ja lisäksi siinä on 15 vuoden käyttötakuu turvana!
@ Autokoulussa ;P 
Nämä maisemat ovat jo historian kirjoissa @ Helsinki, Vuosaari
Yap yap! Ydinkeskustassa asuminen on niin erilaista kuin Aurinkolahdessa. Ihmiset ovat monipuolisempia. Meininki on hyvin kasainvälinen! Julkisia tulee kuitenkin kaupungissakin käytettyä, lähinnä sporia. Niillä pääse kulkemaan todella napakkaasti. Metrokin on kätevä, kun pitäisi mennä käymään esim. Kalliossa. Keskeinen sijainti on luksusta, kun ei tarvitse enää miettiä mitään lähtöaikoja sen kummemmin, sillä kotiin pääsee aina kävellen ja vieläpä nopeasti. :P Vois pumpata fillarin renkaat täyteen, ja ruveta jatkossa käyttämään pyörää! Helsinki kun panostaa jatkuvasti pyöräkaistojen rakentamiseen. Lähikauppojakin on monia, mutta ne ovat tosi pieniä, ja valikoima sen mukainen. Kaikista tuotteista joutuu pulittamaan nyt entistäkin enemmän kun niissä on nyt tämä "keskusta-lisä"! :D Alueella on myös kaikki mahdolliset ravintolat ja kahvilat. Olenhan tunnetu siitä, etten jaksa ikinä laittaa ruokaa! ;D 
kewl hi
X

No comments: