Latest News


Haku

June 6, 2013

MUUTTO

Aurinkolahti, Vuosaari, Itä-Helsinki jäivät viime viikolla historiaan. Muutto on rankkaa hommaa. Erityisesti kun se osuu kiireiseen aikaan... ja kaiken joutuu tietysti hoitamaan täysin itse! Alusta loppuun. Tällaisessa prosessissa asiat eivät loksahda hetkessä. Itselläni menee yleensä muutama viikko, ennen kuin kokonaisuus hahmottuu - eli asunnon saa sisustettua asumiskuntoiseksi. Muutto on palkitsevaa! 
Hyvästi Aurinkolahden asuntoni < 3 Annoit muistoja, joilla on tarkoitus!
Muuttomiehet pelottelivat koko päivän etteivät kaikki tavarani tulisi muka mahtumaan! HAH! Hyvin mahtui ;p
Pakkailin luonteeni mukaan vielä edellisenä yönä... @ V:n katselua ja ansaittu tauko :pPP
Tilanne aamulla. Kiirettä kyllä tuli. Pakkailin vielä, vaikka muuttoauto oli jo ovella ;p
Tilanne noin puolessavälin! Muuttokuorman lastaamisen meni noin 2,5 tuntia ! Purkaaminen sujuikin kolmessa vartissa
Viimeisiä viedään...
Kaikki tuntui täysin normaalilta, arkiselta, vielä päivän ennen muuttoa. Kun suurin osa kamoistani oli jo muuttoautossa, ja asunto lähes tyhjä, tuli siinä vaiheessa ensimmäisen kerran sellainen BUM-efekti! Näin ne asiat muuttuvat. :) 

Valmistelin ja pohjustin muuttoa parisen viikkoa, jotta varsinainen muutto sujuisi hermoja säästäen - jos ei ole koskaan ennen muuttanut, on todella vaikea kuvitella mitä kaikkea muuttoprosessi vaatii. Resursseja - aikaa ja rahaa - se vie ihan sikana! Kaikki tarjottu apu kannattaa ottaa vastaan, ja valmistella muutenkin koko muuttokuviotakin hyvissä ajoin.

Aloin pakkaamaan päivää, tarkemmin yötä ennen muuttopäivää. Jälkeenpäin ajateltuna olisi varmaan pitänyt pyytää kuskia tulemaan illalla eikä iltapäivällä, sillä minulle iski kiire, ja myös paniikki! Muuttoauto ja kantoapua tarjonnut frendi tulivat jopa ajoissa, mutta pakkaamiseni oli vielä pahasti vaiheessa! XD

En tajua miten mulla on noinkin paljon tavaraa, vaikka yritän pitää vain sellaisia tavaroita joita oikeasti tarvitsen. Kyllä sitä vain kertyy. Onneksi pääsin jo aiemmin eroon divaanisohvastani. Sängyttä olen joutunut olemaan jo lähes kaksi viikkoa! Business-pöydän kanssa kävi flaksi, sillä sain järkättyä sen pois vähän ennen kuin lähdimme ajamaan Aurinkolahdesta Stadiin! hehe. ;D Suunnittelin jo alun perinkin - ennen kuin minulle oltu edes tarjottu asuntoa - että muuttaessani pois, luopuisin lähes kaikista sisustuselementeistä sekä isoista huonekaluista. Tämä tavoite osui kuin osuikin ja upposi! muahaha.

Kiireeni alkavat hellitä ensi viikon aikana. Se taas tarkoittaa että voin keskittyä täysin rinnoin sekä autokouluuni että uuteen kämppään! ;D En ole edes ehtinyt purkaa kuin vain välttämättömiä tavaroitani. Kirjoitan tätäkin postausta lattialla, keskellä muuttolaatikoita! Minulla on nyt sopivasti kesäloman verran aikaa tuunata näitä juttuja ennen syksyn bäk to skuul -kuvioita! ;p

Minulla on paljon kokemusta muuttamisesta, sillä muutimme tosi paljon kun olin pieni. Onhan tämä jo viides omamuuttoni plus tietysti mm. Ranskan, Yhdsyvaltain ja Mikkelin väliaikaismuutot. Muuttaminen on aina jonkintyyppinen uuden alku!
Täytyy myöntää että tämä on pienin muuttoauto joka minulla on koskaan ollut. Muutin tällä kertaa tosin ilman isoja huonekaluja!
O M G . Autiotalo
VIIMEINEN TAVARA (ja painavin ;d). Muuttokuski (autossa) laitto dösäpysäkin ikkunnan paskaksi :---D
VUOSAARI vs. STADI
X

2 comments:

Lia said...

Ihana blogi! :) Just tällänen massasta poikkeava, hyvällä tavalla erilainen blogi..

Alec A-style said...

Kiitti! :)