Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

30 September 2013

★ Swarovski ft. California II

Tämä kaunotar kruunaa sekä nykyisen iPhone 5 että tulevan 5S! Nafrotiti vain on yksinkertaisesti täydellinen
Syksyiset Ranskan Alpit toistuvat tänäkin syksynä! Sain nimittäin alkuviikosta postia - Pariisista ja Kaliforniasta.

Ranskasta saapui vihdoin ja viimein uusi Swarovskin Nafrotiti suojakuori iPhone 5:een! Edellisessä Swarovskin kuoressa ei todellakaan ollut mitään vikaa, ja olisinkin käyttänyt sitä enemmän kuin mielelläni myös nykyisessä puhelimessani - kuori vain on liian pieni, sillä se on suunniteltu iPhone 4/4S! :'( Lahjoitin tuon kuorikaunottaren äidilleni! :) Tilasin Nafrotitin silmällä pitäen uutta tulevaa iPhone 5S:ta - jonka aion hankkia heti kun Apple niitä Suomeen asti tuo!
Mun uusi kulta ! Swarovskin kirkkaat kristallit viimeistelevät Nafrotitin 
Swarovski Nafrotiti ft. iPhone 5 = Paita ja peppu
Swarovski Nafrotiti
Swarovski Nafrotiti. Ken tietää kuka Nafrotiti oli ja mitä hän edustaa? :)
Toinen ihanan piristävä lähetys tuli Yhdysvaltain Kaliforniasta. Kyllä, perinteinen postikortti ! Toisin kuin vuonna 2011, kortti tuli tällä kertaa San Franciscosta San Diegon sijaan. ;D Mukavia ovat tollaiset kirjelähetykset, sillä niitä saa nykyisin tosi tosi harvoin keneltäkään. Kun kortin sain, iski heti suuri iksu rakkaaseen Yhdysvaltoihin, tarkemmin sanottuna Los Angelesiin! :)

Suomessakin tosin pyyhkii tällä hetkellä yllättävänkin hyvin, vaikkakin kaikki aikani uppoaa kouluun ja projekteihin - pääsen tästäkin huolimatta viettämään laatuaikaa ystävieni ja muiden ihkupalleroiden kanssa! :) Uusi Kalasataman kotini on myös täysin oma projektinsa. Sisustaminen, huonekaluhankinnat etc. vie ihan järjettömästi aikaa. (:
Ystäväni Jari A. Jaanto yllätti postikorttilähetyksellään
Kortti Yhdysvalloista < 3
Yay . Pientä vaatekaapin täydennystä synttäreitteni kunniaksi :)
Pidin lauantaina vuoden suurimmat juhlani, eli perinteiset synttärikemut - ┼REBEL YELL '13 ♛ Alec's B-day. Olen niin onnellinen kaikista ystävistäni jotka elämässäni on! :) Bileet menivät täydellisesti nappiin, sillä tällä kertaa paikalle saapuivat todelliset ystäväni ja kaverini, toisin kuin aiempina vuosina. Kemuista tulossa myöhemmin kaiken kattava bilepostaus!

Fiilistelkää sillä aikaa edellisvuosien synttärikemujani ┼ 2010 | 2011 | 2012

xX

No comments: