Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

05 October 2013

tuulet puhaltaa

Uusi kaunokaisena, Helkama jopo Alec < 3 Tsygä < 3 @ Kruununhaka, Helsinki
Syksy on täällä! Rakastan syksyä yli kaiken, se vain on mun aikaa. :) Sain synttärilahjaksi ihannimman lahjan mitä olen vähään aikaan saanut. Nimittäin ikioman JOPON! Sellaista mulla ei oo ennen ollutkaan. Vain maastofillari, joka on kaupunkiolosuhteissa liiankin varusteltu, joten sitä ei oo oikein tullut käytettyäkään.

Uudesta tsygästä oonkin haaveillut viime keväästä lähtien. Eikä tarvitse enää haaveilla, sillä pääsen nykyään esim. Kamppiin 10 minuutissa! Sörkän kurville viidessä. :) YAY YAY!
Helsingin kantasaaristoa in The Night
Sieltähän horisonnista pilkahtaa meidän oma kaupunkimme, Helsinki!
Olis chilliä kyl omistaa talon tai huvilan meren rannalle. Kui eksoottista! Ainoo et sit tarvittais vene ja helikopteri!
Helsingin insinöörien kehittämispäiväneväät < 3
Nappasin pilkkopimeässä kuvan jännästä kanavan kohdasta :p Cruissimme mahtui just ja just alittamaan ton sillan :-D
Kävinpä myös cruissailemassa tässä meidän vesillä Seurasaareen. Chilli-ilta, mukavassa seurassa, tarjoiluja unohtamatta. Kaunis kiitos HI ja HIO eli Helsingin Insinöörit ry! Paikalla oli lähinnä tekniikan eri alojen johtajia, kuten Pertti Porokari sekä oman koulumme johtohenkilöstöä mukaan lukien rehtorimme Riitta Konkola. Erittäin mielenkiintoinen ja mukava ilta fiksujen ihmisten parissa! :) Ilta venyi yllättäen yöhön asti, onneksi himaan ei ollut pitkä matka. ;D
Frendin baby < 3 Tuntuu et kaikki saa nykyään vauvoja jatkuvalla syötöllä XD Silleen aika nuorena kuitenkin about 16-20v !
xX

1 comment:

Anonymous said...

söps :>