Latest News


Haku

October 29, 2013

Taloksi asettuminen

Suvilahti, Helsinki @ Kaasukello | Uudet kotimaisemani < 3
Huh huh, syyskiire yllätti jälleen kerran. :P Arvostan kärsivällisyyttänne, rakkaat lukijani!
Palanen Uudesta asunnostani < 3
Pojat o poikii! Järkättiin illan aikana koko muuttohärdelli
Tältä meillä sitten ensimmäiset päivät näytti... :P Se kaaos o nii ehanaa kun on just päässyt muuttamaan
Sängyn kokoamisoperaatio vol. I
Tuttuun Alec-tapaan yksi kaaos ei riitä. Niitä vain tupsahtelee. Kouluhommia riittää 247 @ Matikan tunti
Differentiaali- ja integraalilaskennan kokeisiin harjoittelua ahh < 3
puss
Erittäin raskas ja ensimmäinen kouluviikko on nyt takana. Fiilis on hyvä. Koetuloksia odotellessaan. Avasin jo opintopistetilini, sillä OLIO-ohjelmointikurssi meni läpi. ;))) heheh Tämä oli todella tärkeä motivaatiovoitto! Tänään lähtee käyntiin 2. periodi. Jaksosta on tulossa lukuvuoden vaikein ja haastavin. Vaikka elän jatkuvan kiireen keskellä, päivitän siitäkin huolimatta mm. twitteriä, instagramia ja facebookia päivittäin! Kandee seurailla sieltä. :)

Olen ollut nyt kaksi kuukautta kalasatamalaisena, ja olen viihtynyt ihan sikana! Ympäristö on ihanan merellinen, ja on suorastaan onni että saan kulkea joka päivä Suvilahden ohi. Ne maisemat on jotain niin mieletöntä.

Meillä Kalasatamassa ei valitettavasti ole vielä muita kauppoja kuin Siwa, ja sekin vain 30 sekunnin päässä himastani. :--D Siitäkin huolimatta että se on ihan sikalähellä, oon alkannut käymään enemmänkin Sörkässä, jossa on periaattessa kaikki tärkeimmät palvelut. Kävin eilenkin hakemassa kiinalaista. :) Tapasin ravintolassa aivan yllättäen rakkaan ystäväni Susanna Indrénin! Suskia on tarkoitus nähdä tässä lähiaikoina, vaikka olemme molemmat todella kiireisiä.
Kalasatama | Fiskhamnen ft. Suvilahti | Södervik ! New Playgrounds :)
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Oikealla Kampin asunnon ja vasemalla Kalasataman ulko-ovi
Näitä maisemia ei tule kyllä ikävää ! @ Kamppi, Helsinki
Nojoo tältä meillä näytti monta vikkoa! Kun kouluhommat menivät aina kaiken edelle... :)
Hiljaa hyvää tulee :P Nykyään näyttää jo paaaaljon paremmalt kuin näissä kuvissa ;D
Uuden kirjakaapin kokoamista! XOXOXO Kirjoja kyllä löytyy edelleen sen verran, että ne vaativat oman kaapinsa :)
Tuunausta! ;D TV-kiinnittämistä ft. uudet Harman Kardon Bluetooth kaiuttimeni ahhh < 3
Sörkkään tosiaan kävelee sen 10 minsaa, ja tsygäl 5 minaa. Mut jos ei haluaa, tai jaksa kävellä esim. kun nytkin on ollut tosi tuulista, niin metrolla pääse parissa minsassa Hakiksee tai Stadiin! Oon niin tyytyväinen tähän sijaintiin. :)

Uutta kotia on turhaan tässä sen enempään ylistellä, sillä on sanomattakin selvää, että olen ollut tyytyväinen. :) Asuntoa olen kiireidenkin keskellä päässyt sisustamaan. Sänkyoperaatiostakin on lähes selvitty. Muutkin isommat huonekalut on jo hankittu. Vielä kaikkea pientä pitäisi hankkia, kuten valaisimet, matto etc. Stokkan Hullareilta tarttui mm. uudet Harman Kardonit. :P Aivan mahtavaa! Voin popittaa musaa nyt suoraan i-laitteistani ilman johtoja bluetoothin avulla.
Tempurin patja saapui noin kuukauden viiveellä. Iskun johto korjasi myyjänsä virheen tosi nätisti! Mallia muillekin tällaisesta toiminnasta. Nojoo, mutta itse sängynrungon kaupat eivät menneet sitten miltään osiin putkeen. Sen lisäksi alkuperäinen sänky makaa varastossa, ja lähtee roskikseen ellei sille löydy uutta kotia. :'( Nordania Oy:n aka. LuxCasa.fi aka. Varastontyhjennys.com huijarimyyjä ei suostu ottamaan sänkyänsä takaisin (etäkauppa)! Ja on myös iso kysymysmerkki tulenko ikinä saamaan rahojanikaan takaisin 
Tässä uusi sängynrunko :) Se mahtuu makkariin juuri niinkuin arkkitehti on suunnitellutkin. Makkarissa jokainen sentti on ratkaiseva! Esim. kuvassa oleva runko on 208 cm pitkä ja Nordanian runko oli peräti 250 cm pitkä (!!) Siinä ei kirjaimellisesti päässyt kääntämään persettään mihinkään suuntaan kun sänky valtasi koko makkarin : D muaha!
Sängystä vielä sen verran, että alkuperäinen sängynrunko vaihtui ihan toiseen. Tähän on monia syitä. Runko oli liian massiivinen tällaiseen pieneen kaksioon. Asiallinen myyjä olisi kertonut suoraan ettei niin isoa mallia kannata asuntooni hankkia - olin näyttänyt myyjälle pohjapiirrustuksen. Tämän lisäksi runko oli laadullisesti todella ala-arvoinen. Nämä ulkomaalaiset myyjät myivät minulle käytännössä sikaa säkissä. Ostin sängynrungon Nordania Oy:sta, joka käyttää aputoiminimenä Varastontyhjennys.com ja nykyisin LuxCasa.fi. Kyseinen yritys huijaa ihmisiä mainonnallaan 10-0. Heillä on ollut ainakin vuoden tämä "-70 % varastontyhjennys". Tuotekuvat eivät vastaa yhtään oikeata tavaraa. Olkaa varovaisia kyseisen yrityksen kanssa, jos sieltä päätätte mitään tilata, sillä maksun jälkeen voitte joutua odottamaan tuotteitanne jopa 10 viikkoa ja kun vihdoin tavaran saatte, ei yritys käytännössä suostu ottamaan niitä tarpeen tulleen takaisin. Nojoo, eipä siitä sen enempää. Jatkuvasti sitä kantapään kautta oppii! :::D


Sisustaminen jatkuu näillä näkymin vielä pitkään. Koulu on tällä hetkellä = elämä. Eli tupareita ei pidetäkkään lokakuussa, eikä edes marraskuussa, vaan tammikuussa 2014! Pidän kuitenkin joulukuussa pikkujoulut. :) Ajattelin julkaista tällä viikolla 2-3 rästipostausta, joten olkaa kuulolla! (; PUSS
Suvilahti < 3
Meillä on tällainen ihanan koristeellinen polku. :P Kukatkin vaihtuvat vuodenaikojen mukaan :--D
joomoro!
xX

2 comments:

Anonymous said...

Ihanalta näyttää :)

Jere said...

Just joo, voin sanoa että tämä nordania on varmasti joku ählämi yritys!! ahmedit...