Latest News


Haku

October 31, 2014

iLights

Juu eli uusi iPhoneni oli ohjelmoitu jouluvaloiksi. ; ) Tuli kaikki päävärit R G B, eli sininen, vihreä ja punainen! Applen omaa erikoistehostetta unohtamatta - Omenashakkilautakuvio!
Apple iPhone RED < 3 < 3
Apple iPhone GREEN < 3 < 3
Apple iPhone BLUE < 3 < 3
Apple iPhone < 3 < 3
Juu palvelu pelas muuten hyvin! En tykkää kun tavarat tai asiat hajoavat kesken kaiken!
Tosiaan uusi puhelin osoittautui rikkinäiseksi. ::: D Voitte vain kuvitella ilmeeni kun tuollaiset alkoivat ilmestyä ruudulleni kesken palautusprosessin! Kyllähän se hermoja ja aikaa vei, mutta hei elämä on. ;)

Ei ole ensimmäinen kerta kun kävi näin, nimittäin MacBook Pro Retinani tuli peräti kahteen kertaa rikkinäisenä. Vasta kolmas kappale oli taattua Apple-laatua. Din Din Din.

Mukavaa Halloweenia kaikille! WOWOWO! Meitsiltä on tänä vuonna koko Halloweenn peruttu, sillä elän tällä hetkellä kesken kiireisintä lopputyö-valmistumisaikaa. Duunaan täälläkin hetkellä lopputyöni kirjallista osaa, johon kävin tänään tankkaamassa TaiKin kirjastosta lisää alan kirjallisuutta. Hyvää pitäisi syntyä kahden viikon kuluessa, sillä käytännön osathan valmistuivat jo syyskuun konsertissa sekä viime syksyn kiertueella! Palaillaan:) 
Kamppijill ft. Jenni Ketola (nykyään Hannele) from Finland
HIHOHOHOIHO HAPPY HALLOWEEN 2014 :)
xX

No comments: