Latest News


Haku

May 12, 2010

Summer HYPE

Heippahei! ♥

Pieni tilannepäivitys tähän väliin ennen tulevia matkoja ja keikkoja :) Mun oli tarkoitus kirjoittaa viime viikolla kolme postausta, mutta se jäi yhteen. Tosin ei se määrä, vaan laatu ;) En halua kirjottaa mitään schaissee, kirjotan fiiliksen ja ajan pohjalta:)

Testikuva kuvauksista
Elän tällä hetkellä kesken pahimpaa koulustressin aikaa, kaikki kouluprojektit ja -työt on saatava valmiiksi toukokuun loppuun menneessä, jos aion päästä kursseista läpi:D Lisäksi olisi vielä parit kokeetkin tulossa... hohhhooija.. kiirettä pukkaa! Kelasin että otan loppukirin tässä toukokuun alussa, jolloin voin keskittyä sitten toukokuun lopussa matkoihin ja juhlintaan (: .. :>
Aleksi 48

Vaikka kiirettä on ollut, olen kuitenkin ehtinyt chillaa frendien kanssa :) Kävimme esim. viime viikolla Aleksin kanssa Suomen uusimmassa H&M -myymälässä Aleksi 48:ssa.


Myymälä oli ihan nice, aika lailla samanlainen kuin Tukholman myymälät, suhteellisen avara ja esteettisempi kuin aikaisemmat Suomen myymälät, mutta muuten se ei kauheasti eronnut esim. Kämpin myymälästä, joka onkin ihan Aleksin vieressä. H&M-myymälät yrittävät keskittää valikoimaa, jotta kaikissa myymälöissä ei olisi niin paljon samaa tarjontaa. Esim. Itiksen myymälässä löytyy koko H&M vaatevalikoima, kun taas Kämpistä puuttuu kokonaan nuorten-osasto, joka on suunnattu lähinnä nuorille tytöille.



Turkulainen kaverini Aleksi
Viikonloppuna olin himassa, katsoin rästiin jääneitä videoluentoja, joista piti tehdä muistiinpanoja :)
Niin, Suomeen avataam vihdoin ja viimein Monkii ja Weekday -myymälät. Aivan uuden H&M:n viereen. Avajaiset pidetään 19.5.2010 :)

Tilasin kaksi aivan mageeta T-paitaa Manchesterista (UK)! aws:) Tollaiset kesäiset. Tuo vaalean sininen on ihan sellaisenaankin kiva kesäpaita, mutta valkoista voi käyttää aika hyvin erilaisten vaatteiden kanssa, koska se on neutraalimpi kuin tuo sininen.. :]


Tsekatakaa blogini linkkejä tuosta oikealta, siellä on paljon hyviä tarjouksia ja ilmaistuotteita! Suosittelen 

Juon säännöllisesti vihreätä teetä (jos se on jäänyt jollekin epäselväksi xD), olen juonut nyt siis jo about 1½ vuotta, aikaisemmin en ole juonut mitään lämpimiä juomia :D ja olen keittänyt himassa teeveteni aina tolleen hellalla =DD se alkoi ottaa päähän :s, ja päätin että NYT on muutoksen aika ja ostan vedenkeittimen!!!


Tilasin heti tollaisen minusta aika magean, DeLonghin Desgin-keittimen :> Keitettäessä vettä, siihen syttyy palaa pystysuunnassa pitkä sininen valo :> Laite sammuu automaattiseti kun vesi on kiehunut. Se on btw niin muotoillullaan kuin käytettävyydeltänkin erittäin esteettinen, ja sai v. 2007 jonkun "paras muotoilu" -palkinnon etc :D Mut luin sen vasta kun keitin oli tullut himaan, tein ostovalintani iha vain tuon muotoilun perusteella.

<3Kulta
Päätin myös tilata uuden hiustenkuivaajan :D jeee. Kyllästyn useasti asioihin, ja päätän hetken mielenjohteesta hankkia uutta vanhan tilalle:D. Tollainen ihan kiva, ei mikään halppis eikä basic, mutta ei myöskään mikään 100 € lelukaan=D jää tuon hinta puoleen tuosta ainakin XD haha. Saan kuivaajan vasta ensi viikolla, koska sitä ei ollut varastossa.
Tämän hetken suurin kouluprojektini on 3D-mallinnus kuvitteellisesta huoneympäristöstä. Koko projekti on vasta ideointiasteella, ja alan väsäämän sitä lähipäivinä. Olen ennen sitä katsonut mallinus-tutoriaaleja koulumme kirjastoista. Niitä ja luentoja katsoessani bongasin pari kivaa kirjaa! Päätin hankki kyseiset kirjat heti.


Toinen niistä on mainitsemisen arvoinen - "The Tipping Point", kirja on englanniksi ja se vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin, "Miten muoti-ilmiöt syntyvät?", "Miten innovaatiot leviävät maailmalle?". En yleisesti pidä lukemisesta, mutta aiheet jotka liittyvät yleisesti markkinointiin, muotiin, kauneuskirurgiaan ja trendeihin kiinnostavat minua aina!

Korkeat tavoitteet mallinnuksen suhteen? (kuva on vain inspiraation lähde.)
Kevätlukemista
Lupasin viime viikolla kirjoittaa eräästä PR-keikastani, mutta en pystynyt tekemään sitä, koska keikan valokuvaaja "ei ollut tavoitettavissa", eli me ei olla saatu vieläkään niitä kuvia häneltä. Keissistä on kuitenkin olemassa joitain kuvia, mutta ne eivät ole niin hienoja mitä sieltä olisi pitänyt tulla:) mutta jos tämä kuvaaja ei herää nyt henkiin, niin tulen tekemään postauksen joka tapauksessa tällä viikolla. :] eey!

Pupuja
Mutmut, hej se on jo lähes kesä! loppuviikolle on luvattu hellelukemia:D Ja mä lähen ensi viikolla 22.5 Turkuun! Siellä on tarkoitus nähdä kavereita ja pitää kivaa ;) Menen Turkuun myös 5.6, kun koulut päättyvät kaikilla. Sillonkin olisi private bileet tiedossa <3


Turun reissua odotellessaa koitan ahkeroida näitten koulujuttujen kanssa... toivotaan että saan tehtyä suurimman osan, muuten jää ensi syksylle rästiin :f 

Miksi maksaa turhaan, kun voi saada halvemmalla?

Loppukevennykseksi vinkkejä! JOS Teillä on käytössä nettipankkitunnukset, kirjautukaa niillä NETPOSTIIN, saatte nyt täysin ilmaiseksi Postin sähköiset tunnarit:D Näin voitte hakea esim. kaikkia netistä tilattuja juttuja nopeammin postista!

Justin Bieber <3

Moikka! PuSsS niille joita en ole päässyt näkemään viikon aikana, soitellaan guys, ja nähdään ensi viikolla :)

P.S Uusin blogini ulkoasua ja sisältöä. Olette jo ehkä huomanneetkin joitain uudistuksia. Tulossa on erillinen ALEC -sivu (lisään sen "HOME"-sivun viereen, joka löytyy tuosta ihan ylhäältä navigointipalkista), jossa kerron itsestäni, harrastuksistani yms. tarkemmin :) Sivua on toivottu tosi paljon.

9 comments:

Doll De Vil said...

vautsi miten upeet noi Machesterin paidat ! :D

Alec A-style said...

thX ;DD joo odotan iha kybäl ku pääsen käyttää niitä jossai ;DD varmaan vasta ens viikol:DD tää viikko nyt menee vähä booring @schoolstuff.. :D

katri said...

hah vähä hienot paidat!:)

Anonymous said...

Nätskii paitoi, eli tuol uudes HOOÄMMÄS o kuitenki nuortenkledjui? ;)

Alec A-style said...

Katri, Anonyymi: Thx ::]

Joo kyllä siellä mun mielestä oli nuorten osasto:D Toi nimi on vähä hämäävää:DD Kun esim. miehille on yks osasto, ja siel on niin pojille kuin vanhemmillekki=D Kun taas naisille on monta erii osastoo:D Mama-osastot ja Nuorten etc ::D

Anonymous said...

mikä ton t-paita merkin nimi on kun googlettamalla en löytönyt mitään.
Onko väärä taivutus vai mitä?
oisko jotain linkkiä ?

Alec A-style said...

Anonyymi: Ihan mieleenkiintoista millä nimellä oot googlettanut, koska postausteksteissäni ei mainita lainkaan merkkiä =D=D=DDD muauahahaha

Anonymous said...

aha :D no kerro mikä tämä MACHESTER sitten on? :o

Alec A-style said...

MANCHESTER= Kaupunki Isossa-Britanniassa. Tekstissä oli kirjoitusvirhe.