Latest News


Haku

July 21, 2010

Lady GaGa 2009 HELSINKI

Pääsin vihdoin ja viimein julkaisemaan parhaimmat keikkakuvat ja -videot viime vuoden Helsingin Lady GaGa -konsertista 28.7! Olin ystävieni kanssa kenttäpaikoilla. Kuumudesta ja tungoksesta huolimatta sain hyvän paikan ja onnistuipa vielä räpsimään parit fotot ja videokuvaa fiilistelyn lisäksi :)


Konsertti oli Lady GaGan ensimmäinen maailmankiertue "The Fame Ball Tour", ja se oli aika lailla loppuunmyyty. Helsingin konsertin liput menivät heti, näin myös tänä vuonna


Lady GaGa esiintyy tänä vuonna Helsingissä vähän isoimmissa puitteissa, viime vuoden Kulttuuritalo vaihtui Hartwall Areenaan, ja konsertti pidetään 13.10.2010 =) Kaiken lisäksi kahtena peräkkäisenä päivänä, koska ensimmäisen konsertin liput myytiin muutamassa tunnissa loppuun! Itse sain nopealla toiminnalla kaksi kenttälippua, jotka loppuunmyytiin alle minuutissa! Mut hyvää kannattaa odottaa, GaGa tarvitsee mm. kolme yksityiskonetta vaatteidensa kuljettamiseen! ;) Lue MTV3:n artikkeli tästä.

Olin ihan fiiliksissä konsertin suhteen. Kun konserttiin oli alle viikko, olin jo omg mitäköhän konserttiin laittais päällee. Mitään kovin koristeellista etc. sinne ei voinut laittaa ja onneks en laittanut, koska siellä oli tosi kuuma!! Paikka (kenttä) oli iha täynnä ja Kulttuuritalon ilmastointi ei käytännössä skulannut, et voitte kuvitella millasta siellä oli..


ft. Saska Ruutiainen
lolololo hauskaa oli! ;p
Laitoin kuitenkin tuollaisen avaruus-teemaan sopivan kiiltotakin, jonka lainasin Henna Kalinaiselta ja ystäväni Joni maalasi mulle kasvoihin salaman=D Sen tekoon meni monta tuntia, ku ei saatu aluks sellasta kivan näköstä xD haha! Mut joo onneks maalattiin se kunnon väreillä, sillä muuten se ois levinnyt sisällä ympäri kasvoja.Alun perin meidän oli tarkoitus saapua paikalle hyvissä ajoin=D mutta hmm, olin taas vähä myöhässä ja oltiin paikalla varttia vaille ennen kuin ovet avattiin=D Onneksi ihan ovien edessä olivat ystäväni Aku Suoknuuti ja Saska Ruutiainen jotka pitivät sitten samalla paikkoja ;)) Ehdinkin nauttia siinä vartissa nopeasti tölkillisen %%!Lady GaGa oli itsekkin aikataulusta myöhässä(; Jonkun tunnin ainakin! Ekaa salin ovien avaamista piti odottaa tosi kauan, sit ku ne avattiin kaikki ryntäs sisään=D jäin ovien väliin, kun mulla oli kamera mukana ;| Onneksi Saska ja Aku pitivät taas kerran paikkaa=D


Salissa oli siis tuskaisen kuumaa ja odottava aika oli pitkä!:D Etenkin kun aikataulusta oltiin myöhässä..lämppäribändinä oli Hyper Crush, esitysvaiheessa se ei oikein kolahtanut, varmaan siksi ku odotin itse GaGaa! Mut jälkeenpäin niitten biisit jäivät pyörimään mieleeni, etenkin Sex and Drugs ! Kyseinen biisi löytyy edellisen postaukseni lopusta. Keikkavideoista voitte aistia fiiliksen :)

BB-Henna Kalinaisen lainaama takki. Se oli kyl sika pieni! Mulla on aika leveät hartiat ja toi takki oli naisten XS


Konsertti oli aivan huippu, ja muistan sen kuin eilisen vaikka siitä tulee viikon kuluttua täyteen tasan vuosi! Konsertti oli tiistai-päivänä, eli kesken kesäduuniviikon, ja lähdinkin konsertin päättyessä lähes heti himaan:) Kävin nopee stadissa moikkaa Camilla ja Tiitiä ja sitten himaan ZzZzz.

Tänä vuonna on vähän rennompaa koska konsertti on syksyllä, ja silloin ei oo duunia (koulua kylläkin, mut sen kanssa voi aina joustaa ;DD), nii voi bilettää ja chillaa konsertin jälkeen iha kunnolla (; Tässä Jenkin matkan jälkeen (ja jo Jenkeissä) pitäisi ruveta miettimään mitä laitan päällee :)Lisää keikkakuvia löydätte Irc-galleriasta ! Videot löytyvät youtubesta.

Ennen keikkaa =P
Keikan jälkeen fiilis oli hiukkasen hikinen..........


3 comments:

Anonymous said...

wow :) makeeta boi!

Anonymous said...

Man, really want to know how can you be that smart, lol...great read, thanks.

-sannajau said...

kulttuuritalo näyttää tosi pienelt.
paljon tuolla oli sillo porukkaa ?