Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

31 July 2010

iPod Nano Stuff

Yritin ostaa jo keväällä SwitchEasy:n CapsuleThins'n! Eli ultraohuen muovisuojuksen iPodilleni :) Suojiksia myydään vaikka kuinka paljon erilaisia netissä, myös Suomessa, mutta tämä suojus on tosi kestävä ja erittäin ohut, verrattuna muihin vastaaviin malleihin. Se on myös valmistajan tiedotteen mukaan palkittu "Best of the year 2009 Awards".

Ostin uuden iPod Nano 5G Apple Storesta joulukuussa. Siitä on tullut yksi mun rakkaimmista esineistä! Ennen sitä olin uskollisesti käyttänyt viiden vuoden ajan iRiver -soittimia!
Tilasin UltraClear-mallin, eli täysin läpinäkyvän:) iPodini on lilan värinen enkä halunnut tilata värillistä suojusta, koska sehän peittäisi iPodin alkuperäisen värin?!

CapsuleThins huomioi muotoilussaan myös 5G-mallin videokameran.
Tilasin jo toukokuussa verkkokauppa.com:sta ko. mallin, mutta sieltä ei ole vieläkään tullut mitään =D 2 kk odotuksen jälkeen päätin tilata ulkomailta. Kappas! Tilaus saapui Saksasta kolmessa päivässä suorana kotiin via lentoposti! Niceee :)

Tuommoinen se oli :) Taustalla myös minun iPod 5G.
Olin erittäin positiivisesti yllättynyt, koska suojuksen mukana tuli kaikkea muutakin iPod sälää! Wow. Hinta-laatusuhde oli parhaimmasta päästä! :)

Paketissa oli noin paljon kaikkea! Kahdet näytön- ja ohjauspyörän suojuskalvot, mikrokuituliina, kaksi eri väristä Universal Dockia, Videostandi, pieni kuulokejatkojohto ja liitinsuojus.

Sen lisäksi että iPodillani on nyt tosi tyylikäs suojus, niin nyt sillä on myös jonkinlainen suoja naarmuntumista vastaan! :) jiii. Suojakotelo onkin matkoilla aika must hankinta!

2 comments:

Big Blue Sox said...

Morjens! Mä en olekaan sulle aikasemmin kommentoinut, mutta olen siis Miia :) Ja tykkään sun blogista, koska se on rento!

Mä olen kanssa miettinyt mun iPodiin suojuksen hankkimista ja mietin, että mitä kautta tilasit ton Saksasta tulleen suojuksen? Meinasin ensin tilata USA:sta, mikä on kyllä turhaa jos kerta lähempääkin saisi...

xoxo

Alec A-style said...

Heippa Miia! Kiva että pidät. :)

Yritän pitää blogini pirteänä ja mieleenkiintoisena!

Joo, noita suojiksii saa varmaan jostain viidellä eurollakin, mut silloin tingitään laadusta. :D Jos haluat hyvän, niin yks vaihtoehto on toi SwitchEasy! USA:sta asti ei kandee tilaa netistä, koska se tulee kalliiksi ja toimitus on yleensä liian monimutkainen, Euroopastakin saa!

käy ton valmistajan sivuilla ja tilaa suoraan niitten Euroopan (Saksan) nettikaupasta! :) Siellä oli aika jännä tapa maksaa, ihan normaalilla tilisiirrolla, ne lähettää sun sähköpostiin tilinron ja tilausnron, ja niillä sit maksat! Ja toimitus lähes heti. Maksoin perjantaina, ja sain lähetyksen jo keskiviikkona! :)