Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

18 July 2010

OMG

Onpa taas kerran kostea ja hikoileva ilma ;e Mun piti kirjoittaa tänään jutun eräästä viime vuoden konsertista Helsingissä jossa olin! Mutta aikataulullisista syistä se siirtyy todennäköisesti vasta huomiselle!:D


Eilen oli sen verran kivaa enkä ollut edes himassa yötä :) Päivällä joimme äitini kanssa shamppanjaa ja söimme mansikoita, näin kesän kunniaksi :] En pidä shamppanjasta (enkä varsinkaan skumpasta), mutta nyt oli aihetta juoda:D ja kotimaiset mansikat olivat hyviä!


Lähdin illemmalla näkemään frendejä Stadiin. Kävin Bar Bäkkärissä, joka on Rock-henkinen Clubi Kampissa. Jatkoille mentiin Jennamurun kanssa Rastilan rantaan, ja sieltä kaverille! Ihan jees meno. Jon heitti meitsin tänään päivällä skodella himaan :)


Kuluva ilta meni pähkäilessäni USA-matkaan liittyvistä käytännönongelmista=D Taino eine vielä ongelmia ole, mutta anyway noista piti ottaa hyvissä ajoin selvää!


Eli ekaa piti selvittää mikä niitten pistorasiajuttu oikein on:D Ja sitten tarkistaa omien elektronisten laitteiden jännitteen, tai siis ne jotka olen ottamassa matkalle mukaan :) Onneksi laitteet tukevat myös USA:n jänniteverkkoa, mutta ne vaativat silti sellaisen oman välikappaleen, koska Jenkeissä on erilainen pistorasia!


Noh, kun sain ratkaistua tuon "ongelman", niin seuraava olikin vähän vaikeampi ja jäi osittain kesken. Lentokoneissahan on matkatavararajoitukset, jotka vaihtelevat tosi paljon eri lentoyhtiöiden ja myös lentokenttien välillä=D Niinkuin varmaan moni joka on aikaisemmin lentänyt tietää. Nomut jatkan selvittämistä ensi viikolla, jotta se on sitten varmasti selvää ennen lähtöä!

Mukaan saa siis ottaa tietyn määrän laukkuja (ja tietyn kilomäärän). Yhden käsimatkatavaralaukun saa ottaa istumapaikalle ja sen lisäksi yhden isomman rahtina. Mietin että pitäisikö ostaa varmuuden vuoksi toisen rahtilaukun... koska tämän hetkisten tietojen mukaan 23 kg on maksimi mikä voi olla yhdessä laukussa kun matkustaa (meidän lentoyhtiöllä) Euroopasta Pohjois-Amerikkaan! Käsimatkatavaroissa se on 12 kg... ainiin ja ylimääräinen kilo maksaa ainakin meidän lentoyhtiöllä yli 10 €/kg =DDD haha XD Että tällaista ehanaa tuskailua :DD

ft. Camilla ja Niksu
Ruttiksesta.
Noni, voisi mennä lukemaan yhtä kirjaa ennen unia. Huomenna taas ihanaaaan duuniin, enää 15 aamuherätystä! Ja tasan kuukausi ennen USA:n reissua! <3No comments: