Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

14 July 2010

Kolme kuukautta

Blogini täyttää tänään 14.7.2010 tasan kolme kuukautta! Suuri kiitos kaikille Teille, jotka luette tätä blogia. Pääsette tästä blogini ensimmäiseen kirjoitukseen.


Ilman aktiivisia lukijoita ja kommenttojia en välttämättä saisi näin paljon inspiraatiota kirjoittamiseen, etenkin kaiken kiireen ja tämän helleaallon keskellä... :) Kiva että blogini kiinnostaa ja olette ylipäätänsä löytänyt sen näin lyhyen ajan sisällä! :)  !


Kehitän blogiani koko ajan, ja jatkossa on luvassa todella mieleenkiintosia juttuja, kuvia ja videoita, jollaisia muualla ette tulisi näkemään! Lähden elokuussa Yhdysvaltoihin, ja päätin että kirjoitan sieltä käsin vähintään kerran kahdessa päivässä ja aina kun pääseen piipahtamaan netissä! :) Matkan aikana kannattaa seurata Twitter-päivityksiäni, niitä on helpompi kirjoittaa huonollakin nettiyhteydellä :)

Vinkki kaikille Teille, jotka luette blogiani sännöllisesti: Liittymällä blogini lukijaksi saatte reaaliajassa ilmoituksen, kun blogiini on ilmaantunut jotain uutta. Kätevää!


1 comment:

Anonymous said...

Onnea ja kiitos hyvästä blogista!
Uutta matskua blogiisi ootellen;)