Latest News


Haku

August 1, 2010

NEW LAYOUT, NEW LOOK!

Blogini kehityskulku elää koko ajan, ja päätin laittaa koko ulkoasun uusiksi!

Tavoitteena oli käyttää pirteitä värejä, mutta mitään lime-oransseja värejä ei voinut käyttää, koska se heikentäisi tekstien luettavuutta ja samalla koko tyyli olisi liian levoton ja veisi myös huomion itse tekstin ja kuvien sisällöstä!


Oikealla oleva navigointipalkki ei muuttunut sisällöllisesti juurikaan, paitsi että selkeytin Linkkejä ja sinne ilmestyi uusi "Äkkilähdöt" -linkkilista, jota kannattaa hyödyntää, tai ainakin vilkaista ennen kuin on ostamassa matkalippuja tai hotellivarausta jostakin muualta. Kannattaa aina vertailla hintoja, siinä voi säästä kymmeniä ja satoja euroja!


Blogistani löytyy nyt myös kätevä haku-toiminto, joka löytyy heti sivun oikeasta reunasta. Sillä voi tehdä hakuja niin blogipostauksista kuin myös blogistani linkitettyihin juttuihin. Kätevää!

Voitte jatkossa jättää kommentteja vain kirjautumalla Google-käyttiksillä sisään. Anonyymit voivat tyytyä toistaiseksi vain postausten passiiviseen lukemiseen.


Ei tässä muuta, toivottavasti ulkoasu on myös Teidän mieleenne! :) Alkavalla viikolla on luvassa teemapostaus Madonnan Helsinki-konsertista, joka oli pohjoismaiden suurin koskaan järjestetty konsertti! Madonna oli esiintymässä uransa ensimmäistä kertaa Suomessa. Sen huomasi myös kävijämääristä!
Ensimmäinen layout-versio, joka on ollut käytössä about 3½ kuukautta.

Siinä taas riittää tekemistä kun videoita on monen sadan megan edestä ja kuviakin satoja, mut tulen laittamaan niistä vain parhaimmat eli mitään combo-postausta ei ole siis luvassa. Videotkin löytyvät kokonaisuudessaan YouTubesta, kuten kaikki muutkin jatkossa julkaistavat videot.

Adios! :) Jee, viimeinen duuniviikko, sitten alkaa SE kauan odotettu loma ;)


No comments: