Latest News


Haku

August 7, 2010

Lahjakortteja!

Hey!

Sain kaksi 50 €:n lahjakorttia Kicksiin! Awesome :)


En ole käytännössä koskaan aikaisemmin ostannut Kicksistä mitään, niin nyt voisi käydä katsomassa mitä sieltä löytyisi, vois ainakin ostaa jonkun kivan hajuveden tai jotain. :)

Sain myös postista tilaamani U.S-adapterin eurooppalaisiin pistotulppiin! Eli voin nyt huoletta laittaa kännykkäni tai läppärini lataukseen heti kun saavun Yhdysvaltoihin :)

hmmm
Kuluvan viikon kohokohta oli kesäduunin loppuminen! Wow. Vihdoinkin, luulin ettei se lopu koskaan : ( aloitin jo osittain toukokuussa tekemällä pari keikkavuoroa, ja kesäkuussa siirryin säännölliseen työhön.

Nicenice! =) Voin nyt sunnuntaina mennä mihin aikaan vain nukkumaan, koska maanantaina ei ole enää sitä tyhmää aamuherätystä!

Sain jälleen kunniaakkaan työtodistuksen! :) wohou.
Enää 11 päivää, niin meitsi istuu Boeingissa! Ensi viikolla onkin luvassa mittaavat matkavalmistelut.

Ainiin, vielä maininta blogini uudesta ulkoasusta, kyselyn mukaan suurin osa (72 %) piti uudesta tyylistä, ja noin 28 % katsoi että se ei ollutkaan niin hyvä. Itse olen hyvin tyytyväinen uuteen blogiini, ja sen ulkoasuun. Suurimpia ongelmia oli Internet Explorerin kanssa, kun se näytti blogini ihan päin vittua :( Korjasin kuitenkin senkin puutteen, ja nyt tätä voi lukea huoletta myös IE-selaimilla. Tulen vielä tämän viikon lopun aikana hiomaan taustavärejä, näin koitan saada blogistani entistä pirteämmän näköisen.

Näkymä Internet Explorer -selaimeista. Ongelma on korjattu.

Pöö! Palaillaa ;) Nyt on kiiree <3 cya


No comments: