Latest News


Haku

August 15, 2010

Vitutus

Jepa, sain eilen vaihteeksi kokea erittäin vittumaisen tilanteen. Tällainen tilanne ei tule kyllä enää ikinä toistumaan, mikäli se on täysin minusta kiinni!

Eli tää on aika helppoa selittää koska koko asia on niin yksinkertainen. Kyse on jälleen rahasta ja kunnioituksesta. Mähän olin lähdössä Yhdysvaltoihin tänä vuonna, koska päätin sen jo viime vuonna, mutten vielä tiennyt että menenkö sinne keväällä vaiko kesällä, mutta lähtö on nyt sitten kolmen päivän päästä. Vihdoinkin! :)


Eräs henkilö, joka tiesi että olen lähdössä USA:aan, kysyi että voisinko lähteä hänen kanssaan, koska hänen faijansa ei kuulemma halunnutkaan lähteä mukaan, myöhemmin selvisi syykin siihen, isi oli sentinsäästäjä ja hänen mielestään "olisi tullut kalliiksi" lähteä mukaan. Hei vittu hyvää huomenta, Jenkkeihin maksaa aina, pelkät lentoliput pyöreästi donan. Viirako päässä?
Noh, minähän suostuin että tämä henkilö tulisi mukaan, koska oon aina ollut chill, ja mikäs siinä kelasin et ois ainakin matkaseuraa. No sittenhän alkoivat varsinaiset ongelmat, tää henkilöhän antoi sellaisen kuvan että kaikki olisi jo hoidettu, kuten esimerkiksi raha-asiat, ja matkaan olisi voinut lähteä heti kun oltais sovittu vain lähtöpäivät jne! Liput piti ostaa ja maksaa hyvissä ajoin, ja siihen tarvittiin rahaa, myös hotellimajoitukseen tarvittiin rahaa, ja kaikki piti maksaa tietenkin etukäteen luottokortilla.


Paljastui ettei kaverilla ollutkaan ollenkaan rahaa, kun aloin ehdottelemaan että lähdetäänkö silloin ja silloin. o_O ja hän vetosi koko ajan "äitiäitiäiti äiti sitä ja äiti tätä", koska "äiti saa rahat vasta silloin ja silloin", no eipä varmasti ole mun ongelma jos hänellä ei ollut edes varaa lähteä Jenkkeihin? Ja vielä vähemmän kiinnosti oliko äidillä rahaa vai ei? Vihaan tällaista silmään viilamista.


Enkä todellakaan olisi millään mun opiskelija- ja kesäduuni-budjetilla pystynyt lainamaan tuhansia euroja, lol? Ja mulla on selkeä linja, etten lainaa periaatteen takia rahaa, koska siitä seuraa yleensä aina ongelmia ja ylimääräistä stressiä puoleen ja toisiin.


Tilanne sai uuden käänteen, kun tän kaverin faija pystyikin antamaan osan rahoista sen matkalippuun, ja katse taas suuntautui muhun, koska jouduin lainamaan loput lippurahat. Noh kelasin että eiköhän se ne maksa takaisin, koska saisin rahat parin päivän päästä, ja sainhan mä ne sitten.


No sitten kun alkoi keskustelu hotellivarauksesta - hänellä eikä koko heidän perheellään ollut rahaa maksaa sitä. Eikö ole mieleenkiintoista, kun toinen oli lähdössä isinsä kanssa Jenkkilään, ja kaiken piti olla hoidettu ja nyt heillä ei ollutkaan rahaa? Eivittu. Jos olisin tiennyt tästä, niin oisin sanonut heti alkuunsa suoran EI, koska minulla on Yhdysvalloissa omia tuttuja ja kavereita, en mä todellakaan kaipaa tällaista paskaa.


Nomutta kilttinä ihmisenä mähän lainasin ja maksoin kyseisen henkilön hotellivarauksenkin. Ajattelin että pakkohan mun on saada nekin rahat sit takas kun kerran sillä oli valmiiksi maksettu lentolippukin.


Eilen kun olin hakemassa loput rahoistani, heillä ei ollutkaan himassa kaikkia rahoja, olisin joutunut tyytymään vain osaan. Sanoin heti että ei käy, mulla kun on muutakin tekemistä kuin juoksennella mun rahojeni perässä. Ja on paljon muutakin tekemistä ennen matkaa ku stressaa tollaista turhaa asiaa. 


No johan siitä nous sitten haloo, koska osasin vaatia oikeuksiani. Kaverin mutsi oli ensinnäkin kännissä ja haukkui minut aivan pystyyn. Aivan helvetin törkeätä, mä lainaan sen vitun tyttärelle rahaa, koska ilman se ei ois edes päässyt koko matkalle ja sitten saan vielä paskaa niskaan!??!! Tää on niin säälittävää. Sain kyllä kovan tahdon kautta loputkin rahani vasta eilen takas, mutta siitä hyvästä tuli kaupan päälle vain paska mieli. Kysyinkin sen mutsilta eilen koska se ja tää mun kaveri toisti mulle koko tän kesän ajan että heillä ei ole varaa oikein mihinkään, ei ole rahaa... etc "miks ihmeessä lähdet jonnekkin Yhdysvaltoihin, jos teillä ei ole siihen edes varaa? Eurooppaan ja Ruotsiin pääsisi lomailemaan murto-osaan USA:n hinnasta?" Vastausksena tuli: "EI KUULU SULLE" Olin vaan ahaa, selvää, ei nähtävästi kuuluu mulle vaikka oon joutunut vittu lainaamaan rahaa ja kestämään koko kesän tota paskaa. :DD "ei  kuuluu sulle" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aivan friikkiä porukkaa. Opin tästä hyvin paljon. Mulla oli eilen kyllä ihan saatananmoinen vitutus. Onneks Rocky lohdutti, koska se tiesi tän tilanteen ja oli eilen koko tuon ajan paikan päällä läsnä ja kuunteli ja katsoi vierestä mitä siellä tapahtui. Se sanoikin että se ymmärtää mua ja sitä vitutti mun puolesta.. ei shaatana oikeasti:D ei voi olla todellista:DDDD Jos mä lainaisin joltain rahaa, vaikkei se kuuluu tyylini ja joku auttais mua noin paljon mä kiittäisin ja oisin tosi hyvällä tuulella, mutta toi eilinen oli kaikkea muuta kuin sitä. Musta tehtiin joku vitun syntipukki :D Noh, kyseisen henkilön mutsi oli kyllä kännissä kuten tää sankari itsekkin, mutta ei se oikeuta tällaiseen käytökseen.


Loppuun mahtui vielä yksi draama lisää, kun tämä kaveri oikein vaatimalla vaatii keväällä, että haluaa että säilytän toisen Lady GaGa -lipuistani hänelle, ja hänen mutsinsakin vakuutti että hän ostaa kyseisen lipun, noh nyt sitten kävikin ilmi ettei heillä ollut minkäänlaisia aikomuksia ostaa lippua, vaikka myin sen normihintaan, minkä itekkin siitä maksoin, ja kyseisiä lippuja myydään huutonetissä tälläkin hetkellä 120-150e/kpl. Vitun jees! Kyllä mä sen lipun saan varmasti myytyä, mutta kun kyse oli seurasta, koskan meidän oli tarkoitus mennä yhdessä sinne konserttiin. Aivan uskomatonta:DDDDDDD Tämän jälkeen en kyllä todellakaan jaksa nähdä ees koko henkilön naamaa, enköhän saa parempaa ja iloisempaa seuraa myös Lady GaGa-konserttiin, joka on onneksi vasta kahden kuukauden päästä.


Toivottavasti koko niitten vitun perheellä on nyt vitun hyvä mieli tän matkan suhteen. Mä teen selkeän pesäeron koko tyyppiin, aion nauttia matkastani ILMAN että tää perusnegatiivinen lokki pilais milläänlailla matkaani.


Mua vitutti niin paljon, että oli pakko kirjoittaa ja avautua. Ja vaikka tälleen nyt kävi, mun fiilis on edelleenkin matkan suhteen todella korkealla, ja odotan sitä tosi innoissani! :) Enkä usko että tuo pystyy pilaamaan enää mitään, koska pysyttelen siitä koko matkan ajan erossa. Oma rakas äitini ja kaverit tulevat saattamaan minut keskiviikkona Helsinki-Vantaan lentokentälle, ja siitä alkaa kolmen viikon seikkailu! :) Onneksi oma perhe ja ystävät ovat olleet tukenani, kun kerroin heille koko tästä sotkusta. Armotonta hyväksikäyttöä.


6 comments:

Jani Lampinen said...

Öö aika vitun reilu meininki ? Miks sulla ees on tollasia kavereita ? o__O Mut hyvä että pääset kumminki lähtemää sinne matkalle =)

Alec A-style said...

no älä muuta sano. Onneksi paljastui ennen matkaa, niin otan heti alkuunsa etäisyyttä jo lentokentällä :)

Tietty pääsen lähtemään. Mun nimissähän kaikki varaukset on ja mä olen ne myös maksannut.

Jani Lampinen said...

Niin... Teeks postauksii sit sieltä käsin vai sit ison jutun matkan jälkee ?

Alec A-style said...

Teen ainaki kerra kahdessa päivässä tai pienempiä päivittäin, @ Twitteriin tuun laittaa enemmä varmaa heti ku oon ostannut AT&T liittymän :)

Enmä ehdi matkan jälkee mitää isoo kirjotella ku sillo on melkeinpä heti mun isot syndebileet! :D

Eini said...

Toivottavasti matkasi tulee sujumaan paremmin, kuin nämä lähtö säädöt.

Alec A-style said...

kiitos :) Eiköhän. Teen ja teinkin jo pesäeron kyseiseen henkilöön, se ei vain ymmärrä tajuavansa sitä, on tänäänkin terrorisoinut koko vitun päivän pommittamalla tekstareille etc! kuinka rasittavaa. Vaihdoin jo lentokoneen istumapaikatkin erilleen! Siitä alkaa mun seikkailu :) Toi saa tehää mitä ikinä lystää.