Latest News


Haku

August 23, 2010

Hollywood Hills

Aika menee täällä tosi nopeasti! On ollut niiiin kivaa, ja olen ollut erittäin onnellinen kaikesta mitä täällä on jo ehtinyt tapahtua :) Olen ollut nyt Yhdysvalloissa neljä päivää, ja edessä vielä reilu kaksi viikkkoa, ja sunnittelmia on vielä vaikka kuinka paljon!


En ehdi valitettavasti päivitellä blogiani niin usein kuin alun perin kuvittelin, koska aika ei vain riitä. Twitteriä voin päivitellä kuitenkin lennossa! Avasin at&t-liittymän, ja voin lähetellä twiittejä suoraan tekstareina! Joten jos kiinnostaa, kannattaa lisätä minut twitteriin tai käydä katsomassa kuulumisiani Galtsun Twitter feed-ikkunan kautta :)


Lisäilen kuitenkin ajoittain myös kuvia IRC-Galleriaan ja Facebookkin, joten kaikki ystävät ja kaverit pystyvät seuraamaan kuulumisiani myös Facebookin välityksellä. IRC-Galleriasta voi myös katsoa kuviani vaikka ei olisikaan rekisteröitynyt sinne.

Hollywood Hills <3

Sitten varsinaiseen asiaan :] Kävin Hollywoodin kukkuloilla:D Oli jännä reissu, koska en osannut kuvitella että koko tuo tie, joka johti lopulta kukkuloille olisi niin järjettömän pitkä. Ja sen lisäksi kukkuloilta ei päässyt pois kuin vain ainoastaan ainoata reittiä pitkin - samaa mitä pitkin kävelinkin sinne=D Ellei sitten olisi halunnut harrastaa pulkkamäkeä kukkuloilta alas kaikkien oravien, torakoiden ja muiden kivojen rattle snakes -otuksien kanssa. ;D

Kuollut orava makasi keskellä tietä :/

Päivä oli tosi kuumaa, ja olin kaiken lisäksi kiipeilemässä shortseissa =D Se oli virhe se... jalat olivat sen jälkeen aivan paskana. Mutta se oli anyway tosi kiva kokemus!


Kyseisellä alueella asuu Hollywoodin kuuluisimpia näyttelijöitä, muusikoita ja muita taiteilijoita. Sen huomasi myös, koska suurin osa taloista oli aidattu erittäin muhkeilla muureilla. Talot olivat muuten tosi kauniita, muuttaisin milloin vain tänne asumaan!
Seutu oli kaiken kaikkiaan tosi kaunista! Hollywood on aivan oma mailmansa.
Lähden huomenna Sunset Boulevardin hotellista kaverini luokse Venturaan, se on myös CA:ta, mutta Hollywoodista pohjoiseen noin tunnin ajomatkan päässä. Haluan korostaa että Hollywood on alueeltaan valtava, kuten myös itse Los Angeles, joka on todella suuri!

Kävimme Hollywood kukkuloilla :D haha

Minulla on matkalta myös tosi kivoja videoclippejä XD mutta tällä nettiyhteydellä niitä ei lisäillä:D Koitan lisätä kaverin luona, jos niitten nettiyhteys olisi riittävän nopea:)


Nyt on pakko lopettaa, koska T tulee hotelliin ja mennään heti syömään ja leffaan ;] Sitten jotain jänskää :) Sarkun kanssa viimeistä yhteiseloa tänään :) Sen jälkeen tiemme erkanevat, en tosin tiedä miten pitkäksi aikaa, maybe jopa lähtöpäivään asti.


Kaikille terkkuja sinne Suomeen, ystäville ja tutuille! Etenkin äidille, Tarulle ja Pietulle =] ja muille! P.S Kirjoitusvirheitä tulee valtavasti, johtuen kiireestä, ja nopeasta kirjoitustahdista tällä miniläppärillä. Joten no can do, jokainen saa kuitenkin varmasti kaiken selvää :) Tarkoituksena on lähinnä kertoa kuulumisiani ja välittää samalla lukijoille jonkinlaisen tunnelman.

Cya <3 Alec
4:01PM 

2 comments:

Vilma Kenttä said...

Oi, tuol näyttää ihan älyttömän siistiltä ::) pidä kivaa siel <3

Unknown said...

Loistavii kuvii ja tekstii taas muru ;> Ikävä ;)) :DDD Meil on sit viel se laiva reissu tekemättä ;;))