Latest News


Haku

August 16, 2010

DOLLAR$

Viikonlopun draamasta on jokseenkin selvitty. Ja vaikka tuo terrorisoi minua koko ajan puhelimen kautta "et kai ole vihainen" (hei hyvää huomenta oikeasti??!?!?! En ole vihainen, mutta en myöskään halua kuullaa tai nähdä kyseisen henkilön naamaa vähään aikaan. Poistan sen tekstarit suoraan lukematta puhelimestani.) En anna tuon hyväksikäyttäjän pilata matkaani! Voisi ihan oikeasti painua jo vittuun mun elämästä, sen pienet puluaivot eivät nähtävästi ymmärrä että en halua nähdä koko ihmisen naamaa, enää, koskaan.

Vaihdoin vain pienen osan käteistä mukaan, turvalliisuussyistä. USA:ssa vaihdan lisää!
Onneksi on oikeat ystävät ja kaverit, jotka eivät tavoittele hyöytyä toisten kustannuksella! :) Olin tänään Riitan kanssa syömässä kiinalaista. Samalla kävin moikkaamassa Camillaa, joka on töissä viimeisiä päiviä Itiksessä :)

Päivään kuului myös valuutanvaihtoa! :D Se oli jännää puuhaa, en tiedä miksi:D valuuttaa olen vaihtanut ennenkin lukemattomia kertoja, mutten koskaan dollareita. :P $$

Pyysin tarkoituksella jo puhelimessa, että varaisivat minulle pankissa mahdollisimman pienen kokoisia seteleitä, koska Jenkeissä on esim. tippikulttuuri ja muutenkin siellä ollaan tosi nihkeitä vastaanottamasta suuria seteleitä. Jo $ 50 on sielläpäin aika suuri seteli. Yhdysvallathan on luottokorttien luvatta maa. Siellä on jopa monia paikkoja, joissa käy vain ja ainoastan kortti. "Money Is Not Valid".

€€€€ >>>> T!ADAAA! $$$$$$$ Siinä ne ovat!
Heti kun sain rahat käteeni, tuli mieleen että ne olisivat jotain Monopoly-rahoja:DD sitä naureskeltiin myös pankkivirkailijankin kanssa XD Ne ovat kaikki samankokoisia, ja -näköisiä :D Ainakin minun silmääni! On niissä jotain pientä sävyeroa kylläkin. ;)


Päivä alkoi erikoisesti, kun jo aamusta lähtien pankkini oli yrittänyt soittaa minulle, mutta johtuen eräästä henkilöstä puhelin on ollut täysin äänettömällä, niin en ole kuullut. Otin sen sitten suihkuun mukaan! Noh just ku avasin suihkuveden juoksemaan, niin tietysti pankista soitetaan ::::D "Hei. en kai soita pahaan aikaan?" -"Joo no eeeet suinkaan, tässä oon märkänä ja alasti suihkussa, mutta kerro!" XDD hahah:D virkailija vain tiedusteli että paljonko olin dollareita vaihtamassa, ja mistä olisin halunnut ne noutaa :) 

Samalla hän muistutti yleisistä rahaan liittyvistä turvallisuusohjeista ulkomaille matkustettaessa... aivan uuttaa tietoa minulle oli että pankki suosittelee ulkomaille mentäessä kahta samanlaista luottokorttia :---D Koska jos toiselle sattuisi jotain, niin olisi sitten ainakin se toinen! : D Tai että toisen jättäisi hotlaan ja toiseen kantaisi mukanaan.

Ja taksilla tietysti pois XD olin niin väsynyt koska valvoin taas vaihteeksi myöhään:D Ei jaksettu mennä Riitankaa Metrolla niin otettiin taxi.
Iha kiva päivä oli kyl :) Nään huomenna vielä loput kavereistani, joita en ole ehtinyt tässä lähiaikoina näkemään =]

Awwww, matkakuume on jo nii korkeella että sanat eivät riitä kuvailemaan tätä fiilistä XDD ! Kirjoitan vielä muutaman postauksen ennen matkaa, mm. luvatun "sensaatiovideon" julkistus ja muuta sälää:D xoxo

Laav ju @ Alec

No comments: