Latest News


Haku

March 29, 2011

Supper :]

Pöö! Kiirettä pukkaa :) Keväisin on aina näitä koulukiireitä.
Kiireistä huolimatta ehdin kuitenkin tehdä muutakin opiskelujen ohessa.

Chico's!
Minut kutsuttiin illalliselle ja ateria oli aivan mahtavan maukas. :)!

Minulla on ravintoloissa aina se ongelma etten osaa päättä mitä haluaisin syödä. xDD Siinä meneekin tovi ennen kuin Alec päättää mitä hän syö. :) Tarjoilija kävikin pöydässämme kolme kertaa ennen kuin tilasimme, hihih. :D

Onneksi seurassa oli "ruokaexpertti", joka osasi osuvasti valita minulle sopivan aterian. :]

Alkupaloiksi oli tarjolla Tuorejuustolla täytetyt mozzarellapalat ja sipulirenkaat, tollaisella ihmekastikkeella! mm..

Siinä välissä oli tarjolla vettä (juon aina vettää), Fantaa ja tuorepuristettua luomuananasmehua!
Coleslaw Salaatti :) Perus US-salaatti! Lohdutti mun Jenkki-ikävää kun sain taas tätä ;)
Itse illallinen koostui naudan sisäfileestä, medium plussana. Kyseessä oli jännä annos, jonka nimi oli "Jack & Coke" ;DDD Siinä oli mukana whisky-coke kastike. :] YUM!


Maistoin myös osan tuosta Cajun Burgerista.... en nimittäin jaksannut kaikkea syödä :----DD Hampparikin oli hyvää! En yleensä syö hampurilaisia.


Mikä hauskinta, mulle tilattiin myös jälkkäri. XDDD Huoh, meinasin räjähtää! :D Eli sain erittäin hyvää juustokakkua Papaya kastikkeella! Ja tietenkin vihreätä teetä! :] Harmi että tee oli pussiteenä. Juon yleensä vain haudutettua teetä, myös kotona.


Tarjoilija oli tosi tosi mukava ja ystävällinen! :) Olispa näin joka paikassa...

Tällaisia illallisia jatkossakin ainakin kerran viikossa kiitos. ;D :) Hödynnän etenkin minulle entuudesta tuntemattomissa ravintoloissa uusia makuelämyksia, eli pyrin tilaamaan sellaista mitä en ole aikaisemmin syönyt tai maistannut. Vesi ja tee kuuluvat aina mukaan. Useasti tilaankin esim. kun käydään frendien kanssa "kahvilla" pelkästään vihreätä teetä ja vettää.

Maistoin myös tätä Brownie-jälkkäriä! Kermavaahdolla ja jätskillä... iyy
Suosittelen muillekin tätä ateriaa, ainakin tuota Jack & Coke´aa! YUM :)

Ostan ja tilailen ulkomailta seuraavien viikkojen aikana uusia vaatteita, ennen Vapun Tukholma-matkaani. :) Hmm.. Nellyssä on nyt kaikkea uutta kivaa ja ILMAISET postikulut! :D VinkVink vaan kaikille. Tarviin itse ainakin uuden kevyen takin ja kengät. :)

XX

No comments: