Latest News


Haku

August 7, 2011

★ San Diego ★

Party Till You Die! Muahah. Sain upean kutsun Pool Party'hin San Diegoon. SD on LA:sta parin tunnin ajomatkan päässä. Kaupunki on vain 30 min. päässä Meksikon rajalta!
Bileet olivat yhdet upeimmista joissa olen ikinä ollut. Alue oli yksityisaluetta, jossa oli omat portinvartijat. Sisään pääsi vain nimikoodilla.
San Diego, California
San Diego, CA!
Turvatoimet olivat tinkimättömät. Käytännössä tarvittiin siis talo-omistajan ajolupa jotta porteista pääsisi sisään.
Portinvartija avasi portit ;D
Portinvartija tarkistaa tietokoneelta, onko meillä lupaa ajaa porteista sisään ;o
Tadaa ;D
:o kisuli on kadonnut
Tällaisissa taloissa jotka sijaitsevat näillä vartioiduilla alueilla asuvat vain hyvin varakkaat ihmiset. Kaikki alueen talot olivat mielettömän upeita! Kuin olisin saapunut Paratiisiin. :]
Awweee <3
Pysähdyttiin ennen juhliin menoa kaupassa, sillä sieltä olivat jääpalat loppuneet. ;p
Cute! Näitä Kalifornian kaduilla riittää :)
Drinks!
Täälläpäin (Kalifornia, ja muut kuumat osavaltiot, kuten Arizona ja Texas) jääpaloja myydään isoissa säkeissä, siillä niillä on todellakin käyttöä. ;D;D Niitä laitetaan drinkkeihin ja myös ihan veteen ja muihin tavallisiin juomiin, jotka ovat päässeet lämpiämään ! On erittäin inhottavaa juoda %% drinkkejä, jonka blandis on huoneenlämpöistä =D
En ole päässyt pitkiin aikoihin latailemaan kuvia ja kirjoittamankaan, mutta lienee selvää että matkalla on vaikeaa postailla mitään, etenkin kun olen ollut pitkiä jaksoja täysin tien päällä. :) Matskua kuitenkin on paljon, ja pääsen käyttämään niitä blogissani palattuani Suomeen ja kotiuduttuani Ranskassa syyskuussa. :)
Kiertue meni aivan upeasti! Vaikka jouduin skippaamaan loput päivät flunssan takia. Kääntöpuolena oli kuitenkin New York, jossa asuin yli kaksi viikkoa!
Lensin vasta tällä viikolla JFK:sta takaisin LA:aan Phoenixin kautta. Pysähdyin Phoenixiin yhdeksi yöksi moikkaamassa ystävääni. :] Vietän tällä hetkellä viimeisiä viikkojani Hollywoodissa ja Kaliforniassa.
<3
Jepa, eli kuvia bileistä on aivan valtavasti, joten jätän jälleen kirjottamisen vähemmälle, sillä kuvat kertoo tosi paljon. Kommentoin kuitenkin joitain juttuja.:p

Olin San Diegossa kolme päivää juhlimassa, ja mukaan mahtui kahdet partyt.
Ensimmäiset olivat Pool Partyt upeassa ja isossa omakotitalossa ja toiset Playboy Partyt, olivat keskustassa San Diegon korkeimmassa rakennuksessa, melkeinpä aivan huipulla! Asunto oli aivan makea, tosi iso ja näköala mitä upein! Kyseisten juhlien järjestäjänä oli erään suuren yhtiön johtaja.
San Diegossakin on Helipadeja, niitä on Yhdysvalloissa lähes kaikissa kaupungeissa. NYC:ssa niitä taitaa olla joka kadun kulmassa ;D
San Diego, California
San Diego, California
Katsotaan miten aikaa riittää, tarkoitus olisi mennä vielä kerran ensi viikolla San Diegoon ennen kuin palaan Suomeen. Siellä olisi kolmen päivän partyt :) Hollywoodissa oli tällä viikolla erittäin suuret juhlat, mutta kamerani muistikortti jäi koneeseen. =DD = Total Fail. <3 Juhlia on siis ollut valtavasti, mutta olen onnistunut ikuistamaan niistä vain osan kameralleni. Kaikista kuitenkin edes jotain! :)
Bilehuuman kruunasi 4th of July eli Yhdysvaltain Itsenäisyyspäivä, joka on erittäin iso juttu täällä! Kaikkialla myydään koristeita, ruokaa, yms. pikkuhärveleitä joissa on jollain lailla laitettu näkyvästi Yhdysvaltain lippu! Ihmiset olivat tosi iloisia, ja kaikki toivottivat hyvää Itsenäisyyspäivää. :) Ilotulituksia oli koko viikonlopun!
Kävimme pyörähtämässä kaupassa, täydentämässä grillivarastoja :]
Täytyy todeta että ensimmäisten viikkojen aikana kuvausintoa riittii, mutta sen jälkeen se alkoi pikkuhilja laantua, mm. kiireen ja etenkin kuumuden takia. Olen ollut koko Yhdysvalloissaolon aikana kipeä.
Käytiin ajelemassa menomatkalla grocery storeen aka. ruokakauppaan @ San Diegon maisemaa <3
Flunssa ja nuha ovat alkanneet laantua vasta nyt, koska nykyisessä asuintalossani ei onnekseni ole tuulettimia eikä AC:tä! Talo sijaitsee Tyynen meren rannalla, joten täällä on joku muu ihme sydeemi, joka viilentää koko talon :) Hyvä vain! Koska tuulettimet ja AC vain kuivattavat silmiäni ja muita limakalvoalueita, enkä ole siten päässyt paranemaan. :/
ft. Dustin!
En viitsinyt olla koko ajan kamerani kanssa, sillä kamera painaa ja sitä pitää myös suojella koko ajan, koska jos linssi putoaa tms. niin se on heipparalla kameralle :'D Esim. NYC:ssa en jaksannut kantaa kameraani; sain sieltä mukavia kuvia, mutten itsestäni kauheasti. Osuin New Yorkissa kaiken lisäksi pahimpaan mahdolliseen helleaaltoon! Siellä oli kaksi viikkoa putkeen +32 - +37 C.
SD Partyt olivat upeat ja vieraat mukavia. Etenkin talon omistaja oli aivan mahtityyppi! Muut vieraat joutuivat nukkumaan jaetuissa huoneissa, mä sain oman huoneen ison sängyn keran. ;pp Haha!
Pääsin jälleen tutustumaan täysin uusiin ihmisiin, ja sitähän minä rakastan!
Pihan baaritiski.
Makuuhuoneeni <3

Yhdysvalloissa kaikki ei kuitenkaan ole niin hyvin kuin kaunis kakku näyttää. Amerikkalaiset ovat tunnettuja kaksinaamaisuudesta ja rahojen perään juoksemisesta $$$. Tämä on täysin totta ja allekirjoitan kyseisen väittämän. Tähän vain täytyy tottua ja omaksua paikalliset käytöstavat "maassa maan tavalla", muuten ei täällä pärjää. Suomalaisella mentaliteetilla ei täällä pitkälle pötkitä.
Thehehe Alec uimassa ;p
Pimeetä touhua ;D 
Suomessa on silti paljon hyviä asioita, etenkin rehellisyys, jota täällä ei kauheasti harrasteta. Myönnän että on ollut päiviä, jolloin olen kaivannut hetkellisesti rehellistä ja puhdasta Suomea. Minua on useasti kritisoitu negatiivisista Suomi-kirjoituksista.
Yksi vierashuoneista, moni joutui nukkumaan lattialla. ;D Kelaan vieläkin, miksi tuossa huoneessa oli Euroopan kartta o_O Aika epäamerikkalaista. XDD Koska joka paikassa on vain USA:n lippuja ja karttoja :---D
Suomi on hyvä yhteiskunta! Se on oikeudenmukainen ja kaikille yritetään taata tasa-arvo, joka on aivan upea juttu nykyisessä maailmassa. Lisäksi heikko-osaisille taataan laillinen perusturva; kukaan ei siis joudu kadulla asumaan tai olemaan ilman koulutusta. Tästä olenkin kiitollinen, että olen saanut hyvän terveydenhuollon ja koulutuksen. Muuttaisin silti Yhdysvaltoihin vaikka heti, jos asiani olisivat täällä samallalailla kuin Suomessa ne on tällä hetkellä (asunto, opiskelu, työ), mutta ne pitää vain rakentaa tänne puhtaalta pöydältä.
Täällä asuu satoja miljoonia ihmisiä, ja kymmeniä miljoonia ulkomaalaisia ja työviisumin eli Green Cardin saaminen on nykyään erittäin vaikeata! Anyway haastetta siis tulevaisuudelle riittää, mutta ei se mitään, olen luotu haasteisiin, rakastan niitä, enkä oikeastaan voisi elää ilman elämän haasteita ja riskinottoja! ;D
ft. Davo! <3
Anyway, maailma ei ole täydellinen paikka. :) Pitää vain valita oma paikkansa jostakin! Jotkut tykkää asua Brasiliassa, toiset Turkissa ja kolmannet Suomessa. Itse en ole täysin päättänyt vielä missä haluaisin oikeasti asua. Se selviää aikanaan. :) Tulisin kuitenkin mielelläni taas Yhdysvaltoihin ensi vuonna Ranskan jälkeen töihin tai opiskelemaan! Katsotaan ennen sitä millainen paikka Ranska on asuinpaikkana. :] Olen aina rakastanut Ranskaa ja sen kulttuuria.
Upea San Diegon Downtown!
Hmmm, kahden rennon bilepäivän jälkeen oli luvassa bilepaikan vaihto. ;D Upeassa pilvenpiirtäjässä. Ennen siitä kaverini kävivät Chiholisticin kautta :p hakemassa vähän lääkkeitä iltaa varten ;DD haha. Kalifornia on yksi niistä osavaltioista, jossa marijuanan käyttö lääkärinreseptillä on laillista. Sama siis kuin menisit Suomessa esim. terveyskeskuslääkärille ja valittaisit selkäkivuista, jolloin lääkäri määräisi sinulle voimakkaita (huumejohdannaisia) särkylääkkeitä.
Salakuvia ;D
Ystäväni Dustin kävi hakemassa parit letut ;D
Täällä (Kaliforniassa) on erittäin yleistä että ihmiset polttavat marijuanaa, onhan se Amsterdamissakin laillista. Mielestäni on jokaisen oma asia, ja jokainen saa käyttää lääkkeitä ja päihteitä oman harkintansa mukaan. Ei sitä buranaa tai aspirinia tarvitse aina joka vaivaan ottaa. Itse en edes polta, ja juon erittäin vähän. Yhdysvalloissa olen juonut tasan kaksi kertaa, vaikka bileitä on ollut. Hauskaa voi pitää ilman päihteitäkin! :)
Brett & Lui

Playboy Party <3
Playboy-kemujen jälkeen ei jääty enää yöksi, vaan lähdettiin ajaa yöllä takaisin Hollywoodiin. :] Oli niiiin kivaa, toivon että pääsisin vielä ensi viikonloppuna samaan paikkaan! :) Siinä olisi kiva lopetus mun U.S 2011 -matkalleni. (:
Girl Sayed Hi ;D Kyseinen päivä oli btw 4th of July, eli U.S. Itsenäisyyspäivä! Ilotulituksia oli kaikkialla, ja ihmiset toivottivat hyvää Itsenäisyspäivää. Oli sama fiilis kuin Uutena Vuotena :o
Koitan kirjoitella vielä muutamia postauksia Yhdysvalloista! Yksi tulee aivan varmasti ennen kuin lähden takaisin. :) Tähtään ainakin kahteen tai kolmeen, en lupaa kuitenkaan mitään. Moni teistä on liittynyt seuraamaan Twitteriäni! Se onkin paras tapa seurata minua maailmalla. :)!
Olen saanut myös lukuisia sähköposteja, en ole kuitenkaan pystynyt kaikille niihin vastaamaan, kiitos mukavista viesteistä ihmiset, arvostan! :]
Welcome to 7 Heaven
Adam's iPad. Tweet with me bby's!
Vaatekyselyjä on taas tullut ja muuta mm. postikortteja on toivottu! En valitettavasti kaikille pysty kortteja lähettämään. :/ Laittakaa niissä vaatekyselyissä tarkennusta, sillä minulla on paljon vaatteita. :) Mielellään kun kyselette, laittakaa mukaan kuv(i)a, jota kysely koskee, sillä kuviani on tuhansia netissä; blogissani ja IRC-Galleriassa. Anyway, menen nyt nukkumaan, kello on jo lähes 5AM. :) @ TWITTER.5 comments:

Anonymous said...

Upea!!!! :) Koska palaat Suomeen? Ikävää sua :(

Alec A-style said...

Parin viikon päästä :) awee x

Anonymous said...

Mielettömiä kuvia! Oliko isotkin bileet?

Alec A-style said...

mm ei, molemmat olivat private partyja, ja U.S:ssa ollaan todella tarkkoja kuka taloon astuu. Pool Partyissa illalla oli noin 20 ihmistä ja talo oli valtava, ja päivällä ehkä 40. En luonnollisestikaan ole Yhdysvalloissa millään kuvausmatkalla, nautin ajastani ja olostani täällä, joten kuviakin on sen mukaan. On erittäin typerää pyöriä aina sen kameran kanssa, sisäpiiribileissä sitä ei täällä ymmärretä, siksi kuvatkin ovat lähinnä esitteleviä ;p x

Vici said...

Ei toimis varmaan Suomessa toi päihteettömyys joka piirissä. Onneks Jenkeis osataan varmaan olla rentoja sen suhteen. :D