Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

09 August 2012

HelsinkiCityDinner

YUM ;)
En juurikan syö tai kokkaile kotona. Osaan toki kokkailla - tein pienenä aina kaikenlaisia safkoja, ja köksän arvosanani olikin peruskoulussa välillä 10 - 9. ;p Himaan ostan lähinnä sellaista nopeasti syötävää tai valmisruokaa kauppojen palvelutiskeiltä etc. Ruokavalioni ei nyt ole mitään terveellistä. ;D Tilaan silloin tällöin esim. PIZZzzZAAA!

Ulkona on makeeta syödä! Samalla tulee aina kokeiltua uusia makuelämyksiä. :) En tosin syö kovinkaan paljoa, tulen jo pienistä ruoka-annoksista täyteen! Asuttuani Ranskassa kävin 2-3 kertaa viikossa ulkona syömässä kaverieni kanssa, joten ulkona syöminen on tullut arkielämääni nähtävästi jäädäkseen. Vesi on paras ruokajuoma! Otan välillä (riippuen seurasta ja fiiliksestä) lasillisen punaviiniä, ja vain punaviiniä(!) Vihreän teen otan aina "jälkiruoaksi". ;p
Hyvä seura + ruoka + fiilis = Onnistunut illallinen
Karitsan kare!
Erityisesti kesäisin on kivaa syödä ulkosalla! Iyyyy miettikää millaista olisi ruokailla ulkona -20 C pakkasissa. ;DD lol
Vuoden 2012 "lämmin kesä" :) Enkä valita! Koska rakastan juuri tuollaista ilmaa. Vihaan helteitä!
Palaamme pian jälleen näihin näkymiin, mmm parin kuukauden päästä jo?
Olen tarkka millasta ruokaa ja palvelua ravintolasta saan. Saan lähes poikkeuksetta hyvää palvelua. Omalla käytöksellään voi vaikuttaa suuresti palvelutasoon. Kuka haluaisi palvella veemäisiä asiakkaita? Välillä törmää selkeästi väärällä alalla oleviin tarjoilijoihin. Oon muutaman kerran lähtenyt kävelemään törkeän palvelun takia - tää riippuu ihan mun mielialoista - välillä jään ihan huvikseen ravintolaan ja lynkkaan nämä "asiakaspalvelijat" jutuillani ;D;D;D muahahaha. Amatöörit. Sitä saa mitä tilaa!

Arvostan ammattilaista osaamista, oli se sitten mitä hyvänsä! Columbuksen Chico's'ssa on todella sympaattinen ja ammattitaitoinen tarjoilija. Aina kun hän näkee minut, hän hymyilee niin että saa minutkin hymyilemään. Pelkällä ystävällisellä ja vilpittömällä käytöksellä saa jo hirveästi aikaan! Tietysti se osaaminenkin on yhtä tärkeätä. :)
Santé! Cheers! ;>
X

No comments: