Latest News


Haku

October 30, 2012

iPhone 5

Apple iPhone 5
Ostin uuden kultani heti kun niitä Suomesta sai, eli 28.9. Muualla maailmassa niitä sai jo alkaen 21.9! Olinkin silloin Pariisissa ja kelasin että ostaisinko sieltä, mutta Lady GaGan jonotuksellisista syistä päätin jättää hakinnan seuraavalle viikolle. Luovuin omasta iPhone 4 heti palattuani Pariisista Helsinkiin.

Jouduin siis olemaan reilu kaksi vuorokautta ilman iPhonea (!?!?!?!), nomutta se oli sen arvoista. iCloud'n ansiosta sain palautettua vanhan puhelimen sisällön sellaisenaan iPhone 5:een. Minullahan ei ollut myöskään tietokonetta, koska luovuin pöytäkoneestani, ja uusi Retina Macbook Pro tuotiin minulle itse asiassa vasta iltapäivällä kun taas puhelimeni lähti jo aamulla... kunnon säätöä :P Onneksi minulla on iPad, sillä pärjää mainiosti ainakin hetken... se ei kyllä puhelinta tai tietokonetta korvaa, mutta täydentää sen erittäin hyvin.
Ostin puhelimeni Elisa Shopitista. Elisa on muutenkin mielestäni paras paikka ostaa iPhone. Hankin ensimmäisen iPhoneni v. 2010, ja silloinkin tietysti Elisasta!

Olin onnekas kun olin juuri perjantaina 28.9 Mikkelissä, jossa on tasan yksi Elisa Shopit. Kyseinen päivä oli muutenkin kaamean kiireinen, koska meillä oli teatteriporukan kanssa aamulähtö Turkuun ja sieltä teatterilaivalle! Perinteiseen Alec-tyyliin hoidin hommat kotiin, ja sain uuden kultani matkalle mukaan. (;

Tosiaan heräsin jo 5 AM, kauppa aukesi klo 9.00, lähdin kävelemään koulun asuntolasta siinä kasin pintaan. :p Olin kaupan edustalla vähä ennen puol ysiä, ja siellä oli jo jonoa. Tosin vain 4 ihmistä ennen mua?!?! Samaan aikaan Stadissa oli kuulemma ihan sikapitkät jonot joka paikassa, ja ihmisiä oli jonottanut jopa vuorokauden!! Lauri jonotti Soneraan jossa oli lähes 80 ihmistä ennen häntä. Aleksi joutui vaihtaa Turussa montakin paikkaa, ennen kuin sai puhelimen koska sielläkin oli kymmeniä ihmisiä ennen häntä!

Apple toimittaa ennakkoon yleensä vain muutamia puhelimia per myymälä, parhaamassakin tapauksessa niitä on muutama kymmenen! Isoissa kaupungeissa/myymälöissä tilanne on parempi kuin pienissä. Mikkelissä niitä oli vain 5 kpl, joista yksi otettiin demokappaleeksi!! XDD OLIN NIIN ONNEKAS! Koska ne neljä ihmistä jotka oli ennen mua menivät kaikki Soneraan (MUAHAHAH). Olin ENSIMMÄINEN jonottaja. ;P haha!
Se tunne kun sain uuden puhelimen. Olin ihan sika innoissaan! Puhelin on paljon kevyempi (sen huomasi heti kun otti ensimmäisen kerran käteen), tehokkaampi ja pidempi! Apple ei onneksi lähtenyt leventämään sitä, koska se on just nyt hyvä. Ei tässä oo enää varaa levennellä ja pidennellä, sillä luuri ei mahtuisi käteen !

Oli koomista kun myyjä avasi myymälän ja kysyi minulta "niin mitä?", olin et "ai että mitä, no iPHONE tietysti!" XDD Haha! iPhone maksoi tällä kertaa huntin enemmän, kuin mitä 16GB malli on yleensä maksannut. Mukaan tulivat kyllä paremmat kuulokkeet, jotka on oikeasti hyvät, mutta maksaisin ennemmin kyllä 100 € vähemmän ilman kuulokkeita. ;D Mulla on 64GB iPad, joten mulla ei oo kyllä käyttöä 64GB iPhonelle. Se myös maksaa söpöt 919 €. Musta väri oli ehdoton valinta! En tykkää valkoisesta. Ostin v. 2010 myös mustan, mutta koska se varastettiin viime vuonna, ihan vaihtelun vuoksi ostin valkoisen mallin. :p
Eyy! Sorry kaikki rakkaat lukijani että nää mun postaukset laahaa vähän jäljessä... elämä menee välillä niin ettei vaan millään ehdi päivitellä blogia! :) Mulla oli nytkin SUPERviikonloppu - perjantaina Stupid HOE Chapel bday bileet, ja sunnuntai meni Kalastamassa ja Kaivohuoneella kuntavaalien vaalivalvojaisissa! En oo ehtinyt ees koneelle. Kyl tää tästä, tulossa on toinen toistaan kiinnostavampi postaus, ja mahdollisesti uusi BREAKING NEWS!
PS. Minulla on Pariisista ostettu Swarovski kuori iPhone 4 ja 4S. Siinä on Swarovskin kristalleja, ja se on uudenveroisessa kunnossa (tietysti, kun kyse on mun käytössä olevasta tärkeästä esineestä!). Se ei mahdu tähän uuteen iPhone 5. Jos jota kuta kiinnostaa laittakaa mailia! :) Kristallit kimaltelevat kuin timantit, ja pidän sitä tällä hetkellä alkuperäisessä pakkauksessaan.

X

No comments: