Latest News


Haku

October 12, 2012

MIKKELI

Syyskuun improensiesitys "Päivälliseni"
Päätin hakea teatteriopintoihin! Mutta... Helsingin alueella pääsykokeet olivat jo kesä-heinäkuussa, se siitä sitten?

NOE! En koskaan luovuta tostavaan. En myöskään tyydy "siihen mihin on tyydyttävä". Tavoitteiden eteen on tehtävä työtä. Helppoa se ei aina ole. Hain St. Michelin esittämistaiteen linjalle. Tulin myös valituksi! Kaikki tämä tapahtui niin nopeasti ja spontaanisti etten käsitä koko tilannetta vieläkään ihan täysin. :p Tähän päälle kaikki muutkin viimeviikkoiset hulabaloot. XD Hengissä kuitenkin olen. Vaikka päällä on aika paha keuhkoputkentulehdus!

Kyllä . Harkitsin tätä moneen kertaan. Monen yön jälkeenkin olin sitä mieltä että peruutan loppuvuoden LA:n matkani ja muutan osa-aikaisesti Mikkeliin! Onhan tämä paikka kaukana Helsingistä tai siitä tasosta mihin olen tottunut. Toisaalta elän päivän kerrallaan, ja voin milloin vain lähteä täältä pois jos siltä tuntuu tai tulee jotain vielä parempaa tarjolle. USA:sta voi tulla vielä syksyn aikanakin varteenotettavia keikkoja vastaan!
Mikkeli, Finland @ Koulumaisemia
Mikkeli, Finland @ Koulumaisemia
Päässäni pyörii jo nyt ensi kevät-kesä, jolloin näistä opinnoista on paljonkin hyötyä Kaliforniassa. Rautaisella sisulla selviän tästäkin henkisestä kärsimyksestä - ihmiset ja ympäristö ovat täälläpäin todella erikoisia. En saa usein edes selvää mitä paikalliset mulle puhuu, eivät kyllä nekään. Stadin ja provinssinvälinen kielimuuri nääs! XD

Joudun kaiken lisäksi myös asumaan vankilannäköisessä soluhuoneessa, kuten Aleksi sen ilmaisi! XD Just kun toivuin Grenoblen asuntolatraumoista, niin vielä pahempaa on luvassa. Asuntolaelämästä tulee haastavaa, kun on tottunut omaan asuntoon ja omiin oloihinsa! Yksiötä en täältä saanut, mutta onneksi minulla on Aurinkolahden merenranta-asuntoni! Käyn kotona Helsingissä noin viikon välein.
Mikkeli Here I COME! Parit laukut Alec-tyyliin
Ehana huoneeni. Näitä seiniä kun katsoo, ei ihmettele miks monelle on määrätty mielialalääkkeet
< 33333333
Olen täysiverinen kaupunki-ihminen, eivätkä kaikki ymmärrä, että pieni paikka, erityisesti keskellä metsää sijaitseva voi oikeasti ahdistaa! Kaipaan sellaista kaaosta, ihmismassavilinää. :--) Tavoitteiden eteen on myös aina kärsittävä! Sehän on todella pitkästyttävää saada kaikki tosta vaan. Opiskelen täällä kuitenkin vain maksimissaan yhden lukuvuoden. Ranskassahan opiskelin UJF:ssa puoli vuotta.

Meillä on aivan valloitava teatteriohjaaja jonka kanssa on tosi helppoa omaksua uudet jutut! Luokallamme on noin 10 opiskelijaa. Työstämme kaikki tulevat produktiomme yhdessä. Pienryhmässä saa muutenkin yleensä laadukasta opetustaMeillä oli jo ensimmäinen improesityskin syyskuun lopulla! Ensi-ilta oli Turussa Silja Europan Teatterilaivalla joka on siis jokavuotinen teatteriosaajien tapahtuma.

Postaustahti palautuu btw pikkuhiljaa normaaliin! Kunhan tämä arkeni muuttuu pikkuhiljaa arjeksi. ;D Vanha PC:ni sai uuden onnellisen omistajan. Samoin wanha antiikkinen iPhone 4! Onneksi mulla on sentään iPad! Ahh. En olisi muuten edes päässyyt pariin viikkoon koneelle. Elämä on niin ihana tän uuden Retina MacBookPron myötä! Hengittäminenkin on paljon helpompaa uuden iPhone 5 myötä! MUAHA < 33 Julkaisen lähipäivinä Pariisi/Lady GaGa, Retina MBP/iPhone 5 -postaukset sekä kaikkea muutakin mm. Teatterilaiva ensiensityksemme. <;
Pelattiin yks ilta opistolla Skibboa XDD Täällä on muutenkin tultu tehtyä kaikkea mitä en oo tehnyt ikuisuuksiin!!
On kuitenkin ilo saada haasteeksi asua Mikkelissä! :) Katsotaan josko täältä löytyisi samanhenkisiä ihmisiä! Kuten moni tietää, olen erittäin valikoiva seurani suhteen. Rakastan kuitenkin saada tutusua AVOIMIIN ja MUKAVIIN ihmisiin, persooniin. En voi sietää ahdasmielisiä massapukeutujia. Wannabet voivat myös jäädä himaan laskemaan senttejään/katsomaan Salkkareita.

JÄRJESTÄN KUUKAUDEN LOPUSSA YHDESSÄ PUPEN KANSSA STUPID HOE CHAPEL SYNTTÄRIKEMUT HELSINGIN ASUNNOLLANI! En enää malta odottaa. (; Lennän tosin Lontooseen eli tuun takaisin tyyliin päivän ennen kemuja!
X

5 comments:

Anonymous said...

OMG onnea hei! :> OOT IHA TÄYDELLINE!!!!! Miten pystyt heittäytymään ihan mihin tahansa? :> KERRO SALAISUUTESI XD

kalleq said...

:) ohoh!

Anonymous said...

Vai Mikkeliin? Toivottavasti viihdyt!

Terveisin vuodesta -96 Mikkelissä asunut

Anonymous said...

Vai on Mikkeli susta jotenki huonotasonen paikka.... kyllä sen huomaa miten helvetin pinnallisia jotkut stadilaiset on :-D toivon että pääset mahdollisimman pian taas sen tasoiseen paikkaan asumaan, mihin olet tottunut!

Alec A-style said...

Kiitos kaikille!
Varmasti Mikkeli on ihan kiva heille, jotka sieltäpäin ovat kotoisin! :) Kaikki ovat kuitenkin yksilöinä erilaisia, eikä samat asiat, kuten esim. asuinpaikka toimi kaikilla samallalailla. :)