Latest News


Haku

October 31, 2012

Verikekkerit

Syksyn ensi-iltaesityksemme Verikekkerit - jonka nimi muutettiin sittemmin hieman hillitymmäksi - Päivälliseni - oli ensimmäinen virallinen improesitykseni koskaan. :) Tänäänhän on Halloween! Aihe sopii hyvin teemaan. ;)

Ensi-ilta oli Turusta lähtevällä Silja Europa -laivalla. Päätösesitys pidettiin lokakuun alussa Mikkelissä.
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku
Oli todella ihanaa osallistua tuollaiseen! :) Teatteri on muutenkin löytänyt tien sydämmeeni. Saa nähdä millaiset kujeet tässä lähivuosina odottaa, kun näitä alkaa tulla lisää. :P

Esityksemme kesto oli vajaa puoli tuntia ja se on kauhukomedia. Jouduin olemaan harjoitusten alkuvaiheissa poissa muuton ja Pariisin matkani takia. Siitä huolimatta esitys meni täysin nappiin! Ohjaajamme oli todella tyytyväinen ensi-iltaamme. Oon itsekkin tyytyväinen panokseeni, sillä sairastin sitkeää keuhkoputkentulehdusta ihan viime viikkoihin saakka. Voitte kuvitella millainen olo mulla on aamuisin ollut, kun on pitänyt nousta aikaisin tiukalla aikataululla ja laittaa kaikki lava-asetelemat, käytännön järjestelyt ja roolivaatteet kuntoon... hoho
Teatterilaiva, Turku
Teatterilaiva, Turku. Ft. Niina Karppinen, Eemeli Pöntinen, Sampsa Salo
Teatterilaiva, Turku @ Esiintyjän päivällinen tai siis illallinen
Hhoho tässä 3h yöunet ja keuhkoputkentulehdus päälle xD 20min ennen ensi-iltaa!
Noina hetkinä kun oon aamuisin katsonnut peiliin, en oo ollut välillä tunnistaa itseäni siitä. XDD Sen verran väsynyt olen ollut! Toi keuhkoputkentulehdus on ihan kamala tauti.

Esityksemme juoni on aika kiero. Sitä on hankalaa sanoin kuvailla. Siinä puumanainen kutsui miehensä kanssa joukon vieraita päivälliselle, jossa sitten pidettiin verikekkerit... hovimestari surmasi ja söi yhdessä kutsuvieraan kanssa koko porukan! Minut syötiin alkuruuaksi - päästäni tehtiin lihapullia. ;) XDD Esityksessä oli siis punainen lanka, mutta repliikit yms. toteutettiin täysin impropohjalla.
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Eemeli Pöntinen, Sampsa Salo, Niina Karppinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Eemeli Pöntinen, Sampsa Salo, Niina Karppinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Eemeli Pöntinen, Kirsi Turunen, Atte Hänninen, Sampsa Salo, Niina Karppinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Sampsa Salo, Eemeli Pöntinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Ft. Sampsa Salo, Eemeli Pöntinen, Niina Karppinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Eemeli Pöntinen
Päivälliseni @ Teatterilaiva, Turku. Ft. Sampsa Salo, Eemeli Pöntinen, Atte Hänninen
Lähdimme ajamaan Mikkelistä Turkuun. Aevan sieltä asti!! XD Oli joku 5-6h matka. :D Kävin hakemassa itselleni samana aamuna uuden kullan eli iPhone 5. Se tulikin sopivasti tarpeeseen, sillä takana oli reilu kaksi vuorokautta ilman iPhonea!!! Ja eihän matkasta olisi tullut mitään ilman iPuhelinta! #OMG.

Hyödynsin mahdollisuuttani olla Turussa teatterilaivan jälkeen. (; Muut lähtivät takaisin maitojunalla Mikkeliin. Jäin viikonlopuksi Aleksille, joka haki mut Turun satamasta. Vietettiin laatuaikaa. Mukaan liittyi myös Pauli. Käytiin moikkaa samalla Suskia! Joimme Pariisista tuomaani shamppanjaa ja sit jotain Aleksin pississiidereitä:D lÖL.
Leveät elämäntavat. Ft. Aleksi Rusi & Pauli Mankonen
Champagne? Oui! Santé! Ft. Aleksi Rusi
Oli siis tosi kiva reissu! :) Ainoa vaan että olin ihan helvetin kipeä... en vielä siinä vaiheessa tajunnut että mulla olisi ollut keuhkoputkentulehdus. Oletin et se oli vaan joku syyspöpö! Sain vasta viikko sen jälkeen antibiootteja jonka jälkeen oon taas ollut oma itseni. ;P
Päivälliseni @ Mikkeli. Ft. Sampsa Salo, Eemeli Pöntinen, Kirsi Turunen, Atte Hänninen, Niina Karppinen
X

3 comments:

Jesse said...

Oikeesti tää oli pitkästää aikaa siisti postaus!! Hyvin pyyhkii :> Tais olla kivaa lavalla? ;D

Niina ja muut Estat said...

Hellurei!
Kiva kun laitoit noita kuvia tänne :) tacks!

Alec A-style said...

Oli kivaa! :) My Pleasure sinne Mikkeliin!