Latest News


Haku

December 27, 2013

Normann Copenhagen

Sisustusprojekti jatkuu!

Sitä on kivaa jatkaa tällee lomien aikana, ja kun kaiken lisäks tänään alkoivat myös alennysmyynni. ;P
Normann Copenhagen Toj-vaaterekki
Vaterekkiä kasaamassa ;D
Jännittävä oli kantomatka Stadin ytimestä Kalasatamaan ;D
Uusin hankintani on Normann Copenhagenin Toj-vaaterekki! Olin täysin myyty kun näin tämän upean design-huonekalun. Kävin ennen kyseistä hankintaa lukuisissa huonekaluliikkeissä, ja etsin myös netistä tietoja kaikista mahdollisista vaaterekkimalleista! Yksikään malli ei vastannut makumieltymyksiäni, kunnes löysin Normann Copenhagen -brändin.

Merkki valmistaa juuri sopivasti makuuni erilaisia design- ja lifestyletuotteita sekä huonekaluja. Tässä pitäisi vielä hankkia mm. muutamat lamput, uuden seinäkellon ja sohvapöydän - jonka olisi tarkoitus toimia myös ruoka- ja seurustelupöytänä! Pitkään Aurinkolahdessa palvellutta baaripöytäähän minulla ei enää ole, joten sen tilalle on ihan MUST ja ASAP hankittava jokin toimiva ratkaisu! Uusi Kalasataman asuntonihan on pienempi kuin mitä Aurinkolahden residenssini oli.
Taddaa! Vaaterekki käyttövalmiina. En ole tosin vielä valinnut mitä kaikkea tuohon rekiin aion laittaa. :) Homma on vielä vähän vaiheessa, kun tässä pitäisi taas käydä vähän vaatekaappeja läpi. Kyllä, on taas tullut aika luopua osasta vaatteistani < 3
Normann Copenhagen Toj-vaaterekki. Kuvassa tummanharmaa-malli, vaihtoehtona on myös valkoinen
Vaaterekki on yksinkertainen, mutta upea, sillä sen pienet yksityiskohdat suorastaan loistavat
Tällaisetkin tuli hankittua. Mitä tykkäätte mun uusista jatkojohdoista? ;D Väriä elämään < 3
Onneksi kaatosade alkoi kirjaimellisesti vasta kun olin jo talomme edustalla XDDD @ Suvilahden kaasukello, Helsinki
Olen tutustunut Normann Copenhagenin -mallistoon, ja olen tosissani miettimässä että jospa hankkisin heiltä hieman lisää sisustustavaraa. :P Kyseessä on siis tanskalaistaustainen yritys, ja hinta-laatusuhde on mielestäni mitä mainioin. Erityisesti kun ottaa huomioon, että kyseessä modernia laatutavaraa valmistava brändi. Ei siis todellakaan mitään IKEA-schaissea! Vepsäläinen kirjoittaakin yrityksestä "Normann Copenhagen on jo nyt maailmanlaajuinen design -ikoni, jonka jälleenmyyjät on valittu selektiivisesti."

Olen luonteeltani tosi malttaamaton ja haluan yleensä asioiden tapahtuvan nyt eikä heti! ;DD; Joten, kävin kipaisemmassa omani Annankadun Vepsäläisestä. Oli muuten näky, kun roudasin vaatereken Kampista Kalasatamaan - julkisilla! XDDD Pääsin sentään sporalla Sörkkään asti, mutta sen jälkeen jouduin kantamaan ihan kotiin saakka! :'( Tulipa ainakin kuntoiltua. ;D Pakkaus ei silleen hirveän painava ollut, mutta se oli tosi kantamisepäystävällinen, kun ei siitä saanut minkäänlaista otetta. : D
#Selfie | on se kantaminen rankkaa! ;D Lähinnä käsiäni kävi sääliksi, koska ei niillä saa kantaa mitään raskasta ilman suojakäsineitä!
xX

2 comments:

Viksutin said...

Upea :0 Paljon makso? Aijoo tuolta linkeistä varmaan näkyy... :) Mitä aijot seuraavaksi hankkia???

Anonymous said...

Tosi kivannäköinen rekki :--) Ihana!