Latest News


Haku

June 18, 2015

┼Twenty Shades of ALEC '15╭☆╮

Bileperinne ┼Twenty Shades of ALEC╭☆╮Bday Party II kemujen myötä on nyt siirtynyt lopullisesti historian kirjoihin. Mutta kyllähän tätä hyvää aikaa ja hyvää tunnelmaa kesti! Peräti 2000-luvun alusta! Tseezus. XD On kuitenkin osattava luopua vanhasta ja siirtyä uusille leveleille. Muistothan elävät loppuelämän. Se on tärkeintä se.

Kymmenniä bileitä, tuhansia tuttuja, kavereita, ystäviä - satoja uusia ihmissuhteita! Kivointa näissä on ollut se verkostoituminen, jotka sadat ystäväni kauttani saivat. Se on tällaisissa seurapiiribileissä just kivointa, että jengi pääse tutustumaan täysin keskenään ilman että olisin missään välikädessä kenenkään välissä! ;)
Bilepoppoo! Deniz, Inka Kytö, Juuso Tissari, Atte Hänninen, Mica Pasanen, Tanya Aimak, Alec A-style, Tuukka Simi-Maher, Kaspian Makkonen, Lauri Keski-Pas @ ┼Twenty Shades of ALEC '15╭☆╮Bday Party II.
┼Twenty Shades of ALEC '15╭☆╮Bday Party II
Muwu < 3 Alec A-style & Inka Kytö.
Jatkokuva. Aamuyön Steissituttavuudet, DTM, Long Island. Woop Woop!
Elämästä tulen nauttimaan toki jatkossakin täysin rinnoin, mutta erilailla. Ei enää kymmenien ihmisten bileitä. Jatkossa pääpiste on tietyssä ydinporukassa, eli käytännössä tuun pitämään pieniä ja spontaaneja illanistujaisia. Vaput ja Uudet Vuodet on nyt sitten se suurin kysymysmerkki, että miten ne jatkossa vietetään, mutta eiköhän sekin mene lähimmäisten ystävien kesken. Tai sitten jotain tosi tosi spontaaniekstremee, koska tuntuu että oon kyseiset päivät juhlinnut jo mitä omaperäisimmillä tavoilla aina Hollywoodista Moskovaan!

Tän vuoden synttärini on se suurin kysymysmerkki - nehän ovat päivälleen kolmen kuukauden kuluttua 18.9! Tasavuosia kun tulee kaiken lisäksi täyteen. (; Tseezus!!! Harkitsen suurella vakavuudella romanttisempaa päivää vastapainoksi kaikille takavuosien megabilepartyille erään ihmisen kanssa, mutta ei siitä sen enempää. Kaikki selviää silloin syyskuussa. :)(:
Kulissien takaa ja jälkeen. instagram | kik | snapchat | twitter | vine | pinterest | foursquare | bambuser | skype | keek | linkedin | facebook | tumblr | path | pheed | flipboard @ ALECASTYLE
Oheistarjoilut. Halusin ottaa kaikkien makumieltymykset huomioon: Peruspurtavan lisäksi oli tuoreita vihanneksia ja hedelmiä mutta myös epäterveellisempiä sipsejä ja karkkeja, jota yleensä alkavat maistua kaikille kun on ottanut tarpeeksi %%%%% ;P.
Kokeilin bilepäivänä ensimmäistä kertaa ikinä Alepan Kauppakassipalvelua! Taitaa olla myös ensimmäinen verkkokaupparuokatilaukseni. Hyvin täsmällisesti toimii. Ruokakassit ja painavat blandikset tuotiin suoraan jääkaapille! Mahtavaa!
Tästä se lähtee.... bailbabailabaila
Hih
┼Twenty Shades of ALEC╭☆╮Bday Party II:ssa ideaha oli varsin yksinkertainen. Mun oli tarkoitus pitää tuparini jo syksyllä 2013, mutta koulukiireitä oli niin sikana ja asuntokin oli aika keskeneräinen, että tuparitkin siirtyivät keväälle 2014. Noh, tilauksessa olleet huonekalut eivät koskaan tulleetkaan perille asti, sillä kyseinen yritys meni konkurssiin! Tuparit siirtyivät taas seuraavalle syksylle 2014 jolloin sain vihdoin koko sisustuksen valmiiksi.

Viime syksy osoittautui mahdottomaksi lähinnä lopputyökuvioiden vuoksi. No ajattelin silloin että voisin vihdoinkin pitää joulukuussa 2014 yhdistetyt tuparit ja pikkujoulut! No eihän sekään onnistunut - naapurini aiheutti vesivahingon enkä edes asunut pariin kuukauteen asunnossani! Nojuu 4.4 natsasi sitten lopulta. Pidin sekä viivästyneet Tuparini että yhdistetyt Vuoden 2014 Synttärini jatkobileet! Onnistuin siis viime syksynä pitämään sentään synttärijuhlani ihan normaalisti. Meno ja meininki oli aivan mahtava, joten päätettiin silloin että pidetään niille jatkobileet parin kuukauden päästä, mutta tuo pari kuukautta kuitenkin venyi syyskuusta huhtikuuhun. ;) Näin tällä kertaa. Pääasia että kemut pidettiin, ne onnistuivat ja kivaa oli!
Kaveriselfie @ Kaspian Makkonen, Tuukka Simi-Maher, Juuso Tissari, Alec A-style, Inka Kytö, Lauri Keski-Opas Deniz. Sain Atelta lahjaksi benkkuu ;f.
The Show Must Go On. @ Tuukka Simi-Maher, Kaspian Makkonen, Juuso Tissari, Natasha Aimak, Tanya Aimak & Alec A-style.
Jengi tuubas. Juuso Tissari vs. Atte Hänninen.
Panostin näihin bileisiin poikkeuksellisen paljon. Tarjoilu pelasi ja myös juomapuoli oli kunnossa ja hyvin monipuolinen! Odotin paikalle noin 25 ihmistä, mutta perille asti tuli 15 ihmistä. Jatkot pidettiin siinä 2AM aikaan Stadissa DTM:ssä. Oli siitäkin erikoinen ilta, kun en yleensä lähde omista bileistäni enää mihinkään baareihin. Ollaan jatkettu juhlimista yleensä ihan aamuun asti! Erityiskiitos näissä partyissa menee Laurille, joka auttoi hyvin paljon juoksevissa asioissa. Vakiojelppaajat eivät olleet tällä kertaa paikalla. Minullahan ei koskaan ole tällaisissa tilaisuuksissa aikaa hoitaa tarjoiluja yms. Ja ihan sattuneista syistä - tehtävänäni on ottaa vieraita vastaan ja pitää myös kaikille tasapuolisesti seuraa! Ei siinä ehdi mitään ruokia ja juomia tarjoilemaan. Hyvä jos itse ehtii jotain ottamaan. :'D Yleensä joku ihana on aina ollut auttamassa niin bileissä kuin myös niiden jälkeenkin (lähinnä siivouksen merkeissä XD)!

Vielä iltapäivällä satavarmoja tulijoita oli n. 22, mutta seitsemän sitten peruikin ihan viime metreillä. Siinä oli täysin päteviä syitä, ei siis mitään "oivoi mulla on nyt flunssaa ja vatsa pipinä". Sinänsä just nuo perumiset olivat tosi harmi, koska joukossa oli neljä mun tosi hyvää ystävää, joita odotin erityisesti paikan päälle. Noh, no can do. Se oli kohtalo! Meillä on tarkoitus pitää tässä kesällä sekä syksyllä kaikkea muuta pienempää happeningia kyseisten frendien kanssa! :) Kaikkea ei voi vain saada.
Maistellaan Tissarin kanssa upeaa bileboolia XD Sekoitin joukkoon Purple Rain bileiden boolin väriainejauhoja, toimii! @ Atte Hänninen, Juuso Tissari, Inka Kytö, Tuukka Simi-Maher, Alec A-style, Kaspian Makkonen.
Näin. Atte Hänninen, Juuso Tissari, Inka Kytö & Alec A-style.
Wopppa. @ Alec A-style ft. Tuukka Simi-Maher & Mica Pasanen.
Pääsin istahtaa XDD Alec A-style ft. Atte Hänninen, Juuso Tissari, Kaspian Makkonen, Tuukka Simi-Maher, Mica Pasanen.
Alkuperäisiä bilefrendejä ei näissä viimeisissä kemuissa enää ollut. Paikalla oli sentään muutama, jotka olivat vuoden 2012 kemuissani. Mutta TiSSihän aka. Anna on ollut ihan alusta asti jostain vuodesta 2007 lähtien lähes kaikissa meitsin kemuissta. Anna oli viimeisen kerran bileissäni vuoden 2013 Synttärijuhlissani. Näin ne ajat muuttuu! Täntyyppisiä juhlia ei oo enää järkeäkään järjestää kun se varsinainen idea ei enää vain toimii ja se tietynlainen fiiliskän ei ollut enää näissä kemuissa läsnä. Ei olla enää teinejä. ;P Silloin teininä bileiden järkkääminen oli superhelppoa! Kun ei kellään ollut mitään töitä tai velvollisuuksia ja kaikki olivat vapaita ja spontaaneja. Ollaan monesti pystytetty 20 ihmisen kemut ihan tyhjästä jopa saman päivän aikana!! ::D hahah.
Tämä kaunis < 3 on Alec A-style & Inka Kytö.
Nata näytti posemallia ;p Natasha Aimak ft. Atte Hänninen, Alec A-style, Tanya Aimak, Tuukka Simi-Maher.
Bilevieraat olivat välillä kuutamolla. @ Lauri Keski-Opas, Tuukka Simi-Maher, Inka Kytö.
Iloista. Kaspian Makkonen, Tuukka Simi-Maher, Juuso Tissari, Inka Kytö, Alec A-style, Deniz, Lauri Keski.
Mitään pukeutumiskoodia ei bileissäni ollut. Niinkuin yleensä, oon esittänyt vain toivomuksia värin suhteen ja väsännyt jonkun jännän teeman. Pääasiahan on aina ollut se, että jokainen ylipäätänsä raahaisi sen äässinsä perille asti. Ja mielellään tietysti jonkinlainen vaivannäkö pukeutumisensuhteen, eikä mitään Kerava-verkkareita. Itse, kuten aina, tilasin juuri näihin bileisiini tarkoitetut vaatteet Briteistä. Kuriiri toimitti vaatteeni ihan viime tipassa päivää ennen bileitä - tästähän tulee mieleen vuoden 2012 Synttäribileeni, jolloin sain vaatteeni silloin bilepäivän iltapäivällä!! Siinä sitten yrität sovitella ja tutkiskella niitä vaatepaketteja... Onneksi tiedän aika hyvin mittojani, joten palautuksia tulee aika vähän loppupeleissä.

Päävaatteeni oli Uncontidionalin päällyksessä sekä River Islandin Super Slim farkuissa, jotka yritin siinä paria tuntia ennen vieraiden saapumista repiä polvista, mutta vituiksihan se meni. XD Revin kidisti liikaa :'DD Noh Noh. Ehkäpä näistä vois repiä loputkin nyt kesän kunniaksi ja tehdä niistä mainiot shortsit! (; Käytän koruja hillitysti mutta harkiten. Tällä kertaa pidin kultaista Lion-medaljonkia! Uusi Moschinon takkinikin pääsi neitsyydestään eroon heti samana iltana, kun sain kunnian käyttää sitä noutaessaan vieraani ulkoa, ja pääsihän se pariin ryhmäkuvaankin asti! ;)) Tuolloin huhtikuussahan oli vielä aika talviset ilmat, joten takilla oli todellakin käyttöä lähdettäessämme DTM:ään! Eine ilmat nytkään kovin kesäiset ole olleet. Samaa takkia oon käyttänyt peräti kesäkuussakin baari-iltaisin! Mahtava takki. Lovetan!! Taitaa tästä takista tulla yksi uusimmista kestotakeistani Dieselin, Joyrich LA:n ja Takeshy Kurosawan kokoelmaani.
Näitä hetkiä muistellaan vanhana! Deniz, Inka Kytö, Atte Hänninen, Juuso Tissari, Mica Pasanen, Tanya Aimak, Alec A-style, Tuukka Simi-Maher, Kaspian Makkonen, Lauri Keski-Pas @ ┼Twenty Shades of ALEC '15╭☆╮Bday Party II
Kiitän vielä kerran kaikkia vieraitani tosi isosti, että pääsitte tulemaan ihan paikallekin asti! Mahtavaa. Tästä eteenpäin vain Level Up! Puss < 3


xX

3 comments:

villeeee said...

Komea Alec!!!!! Etkö pidä enää bileitä ?

Anonymous said...

Olen pidemmän ajan miettinyt miksi pyörit tuon karva naaman kanssa? Keskiorasko se oli. Saisit paljon parempaa kuin tuon ruman läskikaulan! Mieti nyt oikeasti näitä kuvioita Alec, älä tuhlaa aikaasi tuohon karva turpaan

Alec A-style said...

Villeee: Kyl mä sellst pient istujaisjillaus salee pidän, mut en enää mitään jumbobileitä, niitten kanssa on ihan järkyttävä järkkääminen, eikä mulla oo enää aikaa sellaiseen, eikä intoakaan. : <

Anonyymi: Siis kuka karvanaama Oras? Eihän kaikki ole aina ulkonäössä kiinni; ei ihminen oikein voi synnynnäisille piirteillensä mitään! Sinänsä jännä kommentti. Sellainen tieto myö sulle, että nämä ihmiset jotka blogissani välillä näkyvät on vain jäävuorenhuippu. En minä jaksa mitään ryhmäkuvia tai kaveriselfieitä jatkuvasti räpsii. Keskityn olennaiseen, eli ajanviettoon ja nauttimiseen! Kuvien kanssa menee aina kallista aikaa ns. hukkaan.

xx