Latest News


Haku

February 22, 2016

Snow Stormy Helsinki City

Finnish - Winter - Nature Beauty. Hakaniemi @ Helsinki, Finland
Lumimyräkän arkea Stadin Hakaniemessä, Kalliossa.
Oli vaihteeksi hyvin osuva kenkävalinta lumimyräkkäpäivänä... en yleensä katso ulos ikkunasta, ehkäpä pitäisi, kun nää kenkävalinnat tuppaavat olemaan tällaisia... :DD:
Lumimyrsky! Jee! Musta se vaan oli jotenkin makeata, sillä en muista milloin Helsingissä on ollut samanlaista lumikaaosta. D: Nää sääilmiöt on välillä kivoja!
Snow Storm. Kalasatama @ Helsinki, Finland.
Snow Storm. Kalasatama @ Helsinki, Finland.
Lumimyräkkä oli ilmeinen. Kaikki paikat olivat lumen peitossa. Hyvä kun sai ulko-ovetkin auki!
Snow Storm. Kalasatama @ Helsinki, Finland.
Olihan se toki "hankalaa" kävellä pitkin lumikasoja, sillä teitä ei vaan kukaan pystynyt auraamaan kävelykuntoon, koska lunta vaan satoi ja satoi... 
Tammikuinen Hakaniemen tori. Hakaniemi @ Helsinki, Finland.
Hakaniemen tori oli täysin lumen peitossa. Jänniä tää lumimyräkkäpäivät! Olispa näitä enemmän, kuin tuota ikuista loskakeliä! :D
Yhteishenki on tällaisina päivinä tiivis - niin yhteinen vihollinen kuin sääkin yhdistää ihmisiä! Ympyrätalo @ Hakaniemi, Helsinki, Finland.
Onneksi näin 2010-luvulla aikataulut ovat aina taskussa, joskus 1990-luvulla tuo näkymä toisi ihan oikeasti harmia, kun ei pystyisi ennakoimaan milloin se dösä sieltä tulisikaan. :) Kalasatama @ Helsinki, Finland.
Puhumattakaan kun sitä lunta tuli myrskyisästi pieninä raetihkuina suoraan kasvoille ja silmiin viiman voimalla! Tuuli oli siis kova, mutta onneksi ei kuitenkaan ollut mitään -30 C asteen pakkasia. Kunnon Antarktisilmasto. :)
Niin se kenkävalinta. Uudet Guccit menettivät neitsyytensä, ja hyvin poikkeuksellisessa säässä. :D No hyvin se meni, mutta käveleminen näillä oli tuskaa, vaatii hieman kävelytaitoa, sillä maanpeite oli todella liukas, eikä liukkautta pystynyt ennakoimaan juuri yhtään tuoreen lumipeitteen vuoksi! :b
xX

No comments: