Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

04 July 2010

Sunny Picnic Day

Kesän lämpimin viikonloppu on takana, ja kävimme sen kunniaksi kaverini Kristianin kanssa piknikillä :) Aivan awesome, lutune päivä 


Paikaksi valittiin legendaarinen Helsingin Esplanadi-keskuspuisto eli Espa. Siellä oli sopivan rauhallista ja mukavaa syödä. Piknikstelyn jälkeen jatkoimme matkaa muihin Stadin puistoihin moikkaamaan frendejä!


Kävimme eri ruokakaupoissa, ja kierreltiin niissä yli tunnin! En löytänyt ekaa sopivia piknik-aineksia :) Yllä oleva kuva on Sokoksen S-marketin paistopisteestä! Itse en tuosta löytänyt mitään sopivaa, paitsi patongin, jonka söimme Krisunkaa kahdestaan :)

Pow! Piknik-kattaus alkuvaiheessa.
Piknik-korissamme oli lopulta kaikki nämä herkut ;) Tuoretta patonkia, aprikooseja, tuorejuustoa, tomaattia, kylmiä juomia, juustokakkua yms!

Rakastan juustokakkuja! Vieressä myös Jenkkiläinen maapähkinäkakku. Yam<3
Tykkään kokeilla aina kaikkea uuttaa. Myös ruuan ja juomien suhteen. Ostin tollaisen englantilaisen siiderin, hinta 3,8 €/plo =D Ja oli kyllä suuri pettymys, ei ollut mikään nautintokokemus.

Istuimme, chillailtiin ja nautittiin todella lämpimästä kesäauringosta about kolme tuntia :) Keräsimme sen jälkeen kamppeet kokoon, ja lähdimme käymään Kaisaniemen puistossa moikkaamassa frendejä :) Siellä oli silloin myös käynnissä Tuska-festarit! Eli kaupunki ja Kaisaniemen puisto oli täynnä ihmisiä!Espan tunnelma oli mahtava :)
Sarianna Sihvo, joka oli taas hieman kiisseleissä <3
Kaisaniemessä ei oltu kovin kauan, ja päätimme lähteä käymään Pikkuparlamentissa :) Pieneen puistoon, joka on eduskunnan lisärakennuksen vieressä! Siellä ei tosin ollut oikeastaan ketään mun tuttuja, joten lähdimme sieltäkin jonkun ajan kuluttua jatkamaan matkaamme :)
Sarkun kaverilla oli mukana tuommoinen awesome eläin <3 aww! Joku näättä tai tommoine ft. Eku


Sarianna Sihvo ja hänen perse.
Olin loppuillasta vesilinjalla=D Ja join koko illan aikana kaksi siideriä.
Tällaista settiä:) ja kivaa oli!  Nyt kohti petiä, huomenna aikainen herätys, pyöritän käytännössä meidän mainostoimistoa koko heinäkuun ajan ihan yksin, joten en voi tulla enää kovin myöhässä duuniin =) heh


Btw, olen julkaissut tällä viikolla neljä postausta! Eli lunastin lupaukseni ja ylitinkin sen (lupasin tehdä vähintään kolme postausta viikossa). Jatkan samaan malliin :) Luvassa aina vähintään se 3, koitan tehdä jopa 5 tai 6! Olen erittäin kiireinen etten ehdi joka päivä kirjoittelemaan.. mutta pienempiä postauksia on kyllä helpompi kirjoittaa :) Voisi nyt heinäkuussa skriivaa muutaman postauksen työpaikalta!


Nyt unia kaikille :) Cya 4 comments:

Anonymous said...

awww alec oot söpö :) kivoja kesäkuvia!

Anonymous said...

ihana hymy(=

Anonymous said...

pakko kysyä..
sheivaatko jalkojasi ?
ei millään pahalla siis :D

Alec A-style said...

En sheivaa. Eikä siinä ole musta edes mitään ihmeellistä, itselläni ei kasva mitään pehkoo jaloissa, että ois tarvetta :)