Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

26 November 2011

★ Swarovski ft. California ★

Omomomom! Ankean syys-talvi-viikon - mikä lieneekän menossa - piristi upeat postitse saamani lähetykset suoraan tänne Ranskan Alpeille! :]


Sain maanantaina Pariisista kuriirilla tilaamani Swarovski coverin! Yrityksen mukaan tuote on käsintehty, ja se tuli suoraan tehtaalta, siksi odotin sitä yli viikon!

 Sää on tosiaan täällä ihan outo, ulkona on päivisin edelleen paikoin yli +15C.

Aivan upea kuori! Puhelimeni säteilee nyt kirjaimellisesti :p 


Suojakuoreen on siis upotettu Swarovskin kristalleja. En haluaisi että ne lähtisivät ihan turhaan irti! Kun puhelinta säilyttää asiallisesti ei se pääse kolhiintumaan :)


Tarvitsisin siihen vielä jonkunlaisen yksinkertaisen suojalaukun tai pussukan :p Pussukan ajattelin katsoa Diorin ja Guccin liikkeistä kun käyn Pariisissa, Lontoossa ja Milanossa. Kyseisillä brändeillä on makeat suunnittelijat!


Toinen viikon piristys oli perjantainen kortti Kaliforniasta! (: Sain ystävältäni kortin. Tosi makeasti ajateltu :) Postikortteja lähetetään nykyään liian harvoin, musta se on makeeta kun sellaisen saa. Lähetän itsekin makeita kortteja kun olen esim. Jenkeissä, mutta vain valikoiduille henkilöille ja niille jotka erityisesti sitä on moneen kertaan toivonneet :)

Awwh. Se tunne! Olin kesällä San Diegossa Playboy-party'ssa, jotka olivat SD:n korkeimmassa pilvenpiirtäjässä! Rakennus näkyy myös kuvasta :)

Tippa tuli linssiin. Haluaisin olla nyt Kaliforniassa, enkä tässä hikisessä Grenoblessa! Täällä opiskelee toinenkin suomalainen tyttö, joka on myös niin kypsänä koko Ranskaan ja just tähän Grenobleen - en ole siis todellakaan ainoa :D Kaikki voi tulla kokeilemaan miltä tuntuu asua ja opiskella Ranskassa 5-6kk. Kaverini lähtee joululomiksi takaisin Helsinkiin, itse palaan sinne vasta tammikuun puolessa välin :)

<3
P.S Milan-postaukset ilmestyvät parin päivän sisällä ;) grauhh
X

2 comments:

Anonymous said...

vau..

A-style said...

Tosi vau! haha xx