Latest News


Haku

February 14, 2013

52 DAYS @ Los Angeles ┼

Kaksi kuukautta Yhdysvalloissa kului todella nopeasti. Matka oli varsin erilainen kuin vuosi sitten. Olin tuolloin kuukauden verran reissun päällä osavaltiosta toiseen. Aika taittui tällä kertaa kokonaan LA:ssa, surimmaksi osaksi Hollywoodissa, unohtamatta myöskään lumoavaa Santa Monicaa
Santa Monica, CA
Hollywood, CA
Venice Beach, CA
Hollywood Boulevard, CA
Living in The United States
Living in The United States @ Loews Hollywood
Los Angeles, California
American Food @ In-N-Out Burger
Iltapala @ Maailman pahinta perunamuusia mitä oon ikinä syönyt, lusikallinen riitti!!!
Friendship
Xmas in The United States
Santa Monica Pier, CA
LA-Alec
Los Angeles, California
Ruokaaaaa
To Go Food
Amerikassa tutustuaan missä ja milloin vain! Kaupan omistaja selasi Faceani (;
Santa Monica Pier
Meno Jenkeissä on täysin erilaista kuin Euroopassa, ja varsinkin Suomessa. Olen painottanut tätä jo aikaisemminkin. Se vaatii luonnetta sopeutuakseen joukkoon, "maassa maan tavalla". ;p Yksipuolinen ruokavalio ja hygienian taso häiritsevät minua eniten Yhdysvalloissa. Erityisesti Kaliforniassa suositut kokolattiamatot ja epämääräiset suihkuviritelmät söivät välillä nautinnontunnetta. Voitte kuvitella miten paljon likaa ja bakteereja matoissa on, etenkin kun ihmiset eivät käytännössä ota kenkiäkään sisätiloissa pois. Suihkuletkut on sitten aivan oma numeronsa... niitä ei yleensä saa otettua käteen, vaan ne on seinissä kiinni. Myös käyttölogiikka on todella vaihtelevaa! Se tunne kun tappelee 10min että miten saa normaalinlämpöistä vettää ulos < 3 ahh. Mutta nää on just näitä tottumiskysymyksiä, tähän varmasti tottuu ajan kanssa. Auto on kans sellainen asia jota ilman ei voi LA:ssa elää. Taksit maksavat myös Yhdysvalloissa hunajaa veroineen ja tippeineen. Parkkipaikkoja on erityisesti Losissa välillä vaikea löytää. Niin ja Yhdysvalloissa kaikki maksaa maksaa maksaa, mikään ei ole ilmaista! Eikä se ruokakaan niin halpaa loppujen lopuksi ole. Vain halvan (ei niin halpa enää) dollarin takia sieltä kannattaa ostaa lähinnä kaikkia kulutustavaroita kuten vaatteita ja elektroniikkaa.

Sain tästä reissusta jälleen uusia kokemuksia, ja ennenkaikkea lisää ystäviä! USA:n matkoistani tarttuu väkisinkin kaikenlaista hyödyllistä luonteeni johdosta. ;p Kesään menneessä näkee miten paljon matkani on tuottanut hedelmää. Olen solminnut sopimuksia, joista myöhemmin julkisuudessa lisää. : ) Kun maailmankuva avartuu, Suomea osaa arvostaa entisestään, erityisesti meidän rehellisyyttä!

Hyvää ystävänpäivää kaikille Vanity Backstagen lukijoille! :)  
Puwuja

X

No comments: