Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

07 February 2013

James's Sweet Bday @ Los Angeles

Synttärisankaripusu
Uuh tuolla oli kivaa eksyä yöllä
noi viinajellyt oli jotain parasta ikin!!! Mun bileisiin tollasia ensi kerralla JOOO!
Housekeeper aamulla siivomassa vieraiden jälkiä
< 3
;p kamera oli koko illan laukussa, hyvä kun saatiin edes nämä kuvat! Juhlissa ei yleensä ole aikaa miettiä kuka ottaa kuvat!
Ystäväni James täytti vuosia, ja sitä juhlistettiin näyttävin menoin Northridgessä elokuvaohjaajan talossa. Saavuin tapani mukaan lähes kolme tuntia myöhässä, koska kyytini oli myöhässä! XD Paikalla oli noin 100-150 ihmistä, mutta juhlat tosin loppuivat jo siinä 1AM, sillä poliisi (joo sama ongelma kuten Suomessakin !) oli tullut pariin otteeseen varoittelemaan "melusta", ja lopulta kaikki, paitsi järjestäjät, minä ja muutama muu kaveri, komennettiin kotiin... Käskyä oli pakko totella, sillä talon omistaja ei ymmärrettävästä syystä halunnut maksaa 30K sakkoja. Ehanat naapurit lol :D: Oli nättiä! Etenkin nämä juhlanjälkeiset "privajuhlat", jossa oli vain muutama ihminen. :p Chillailtiin kaikessa rauhassa porealtaassa ja juteltiin henkeviä. Juhlat pidettiin LA:n yleisen tavan mukaan tyylillä. Kuuluun ihan selkeästi Kaliforniaan, :p oon järjestänyt bileitä Suomessa käytännössä aina! Muistan kun täytin 6WEE, pidin silloin ekat kemut, johon tuli mun lastentarhakaverit. XD Oon sen jälkeen aina alakoulusta lähtien pitänyt jonkinsortisia kemuja. ;p Järjestin viimeksi lokakuussa synttärini teemabileet!

Laittaudun tässä paraikaa. Lähden noin 90 minuutin päästä Länsisatamaan! Olen tänään kutsuvieraana Seiskan bileristeilyllä. Ihanaa päästä taas näkemään frendejä ympäri Suomen. :) Laivalla saa tulla moikkaaman!
muaha
X

No comments: