Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

05 February 2013

Shoppailua Hollywoodissa

Hollywood lähiympäristöineen - Santa Monica - tarjoavat mitä parhaimmat shoppailumahdollisuudet! Alueella on tiettyjä katuja, joissa on vieri vierin pikkuliikkeitä odottamassa intohimoisia shoppailijoita (mm. minua lol). ;p En ole vuosiin käynyt shoppailemassa kauppakeskuksissa. Tein Beverly Hills'ssa poikkeuksen, sillä kävin Beverly Center'ssa, joka on valtava kauppakeskus. Ostin sieltä lähinnä uudelle Sony mikrojärkkärelleni nahkasuojakotelon (vihdoinkin)! Joka tapauksessa kaikki vaatteeni tulivat tällä kertaa West-Hollywoodista, ja jonkin verran myös Santa Monicasta.
Melrose, West-Hollywood
Beverly Hills, CA
Beverly Center, Beverly Hills
Huh. Päivän shoppailut thehe. Onneksi mulla on LA:ssa yleensä auto käytössä ;D
easy beat eegg aivan mahtava!!! XD kengät king < 3
Shoppailusta pitäisi saada palkkaa! Sen verran rankkaa puuhaa ;D Joku kuoli toho kadulle lol jk
@ Wild Style, West-Hollywood
Ostin äidille yhden tuollaisista hajuvesistä ; 3
Wooufies!
Kenkäorgasm
Palvelu toimii! Vaatekauppassa oli tarjolla veden sijaan argentinalaista viinaa ; >
Noni tällainen mun Sony NEX-kullalle < 3
Näitäki tarttui mukaan kun Pohjosessa kerta asutaa
orgA.png
orgB.png
orgC.png
Ilmoitusluontoinen asia: Pieni erä vaatteistani (mm. aurinkolasit, korut, kengät) kaipaa uusia omistajia! Osa on saanutkin jo viime viikolla uudet omistajat, mutta vielä muutamia kappaleita löytyy! ;D Tässä ois myös tytöille - monet vaatteistani ovat unisex-mallistoa - kiva mahdollisuus saada uutta lookkia, jollaista Suomen kaduilla ei taatusti löydy! Suurin osa vaatteistani tulevat lyhyesti sanottuna Los Angelesista, Lontoosta, Milanosta ja Pariisista. First in, first out. Last in, first out! ; > Yhteydenotot a-style[ät]wippies.com.

X

3 comments:

Anniina said...

Siis kui rikas sä oikee oot ku matkustelet vähäväliä ja ny oot jo hollywodissa shoppailemassa?:D

Alec A-style said...

Olisinkin rikas ;( Ei se rikkauksia vaadi;D Vähän suunnitelmallisuutta ja työntekoa:) Mä tulin LA:sta pois muutama viikkoa sitten! Täällä Stadissa ollaan.

XX

Tiia Maria Eveliina said...

oi vitsi ois jees kyl iteki käydä hollowoodissa :) oon niiin kateellinen sulle ku oot käyny tyylii joka paikassa !! http://blogbywonderboy.blogspot.fi/