Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

29 June 2010

Kesäkuun viimeinen

CIAO!

RMJ jälkeinen elämä alkoi ja mielessä olisi nyt tehdä vihdoinkin vaateostoksia, täydentää vaatekaappeja uusilla, ja myydää vanhempaa mallistoa pois :)

XD
Duunin puolesta viikko ei mennyt putkeen, koska nukuin kahtena peräkkäisenä päivän pommiin ;E eyy, tollaiset säännölliset päivätyöt eivät todellakaan ole minua varten! Koulukin on paljon joustavampi kun siellä ei edes tarvitse käydä säännöllisesti :)

Koffin puisto!
Huomenna meen frendin kanssa leffaan ja muutenki chillaa jonnekkiin Stadiin :) samaa settiä myös viikonlopuksi! Etenkin kun viikonlopulle on povailtu helteitä ;o omg! 

Tilasin tuollaisen kivan kesäpaidan! MUTTA ÄÄÄÄ pakettissa ei ollutkaa sitä!! Oli nähtävästi loppunut varastosta ;E;E;E vit***u
Myös uimahousut<3
ja tällainen<3
Tuossa vain muutama näyte ostoskoristani:) Tilasin kyseiset vaatteet siis Nellysta! Nellyssa alkoi tänään SALAINEN ALE, pääset sinne sisään tästä, koodilla SUMMER2010.

Koitan herätä huomenna oikeasti ihan ajoissa ja olla duunissa paikalla kuten pitää :) Hohoh, sitten sen jälkeen heti stadiin med. T<3

Murut<3
Tykästyin tähän kuvaan, että oli pakko laittaa!

5 comments:

soffie said...

Kiitti muru tost nellyn kesäkoodista :3 löyty tosi kivoi vaatteit halval ♥

Anonymous said...

hienoja vaatteita oot tilannu 8)!
vois itekki käydä tilaa nellystä kaikkia kivoja kesäkledjuja:):)

Anonymous said...

Siulla on kamala vaatemaku...

Anonymous said...

miks muuten saat aina limusiini kyytejä jonnekki tonne siisteihin mestoihin?ootko jostain kuuluisa:) sulla on muuten kiva vaatemaku ja iiiiihanat hiukset,näytät vähän mies mallilta.komea:)

Alec A-style said...

Kiitos! :) Jeap, sielt löytyy ihan kivoja, etenkin ku saa vielä alennuksia, sinne vaa penkoo =]

Kiitos kehuista ja haukuista! Kaikkia ei voi miellyttää, enkä pyri mihinkään sellaiseen, oon tämmöinen:D jotkut pitävät jotkut eivät, no can do, eikä kauheasti kiinnostaa :) Tuommoiset "sulla on kauhea maku" ei kerro yhtään mitään, katsoisin mielelläni millainen ihminen siellä mua kritisoi:DDD haha, negatiivisiin kommentteihin perustelut kiitos. En julkaise jatkossa mitään turhia kommentteja. Eli kritiikkikin on tervetullutta, mutta perustelujen kera.

Aiheesta toiseen, jos tarkoitit tuota viimeisintä RMJ-keikkaa, se oli kutsuvierastapahtuma :) Niitä tulee silloin tällöin, vähä epäsäännöllisesti, välil ei mitää pariin kk, mut sit jokus voi olla kolme keikka per kuukaus etc :)