Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

01 January 2011

2011

And Again, Happy New Year to Everyone guys :]


Uusi Vuosi. Uudet Kujeet. Uusi vuosikymmen tehdä unelmistaan totta!

Enjoy Life :)
Alec 

XX

6 comments:

hero said...

Tarkotus ei oo olla ilkee, mut nyt on kyllä PAKKO SANOO, että se vuosikymmen vaihtu vuos sitten... Vähän niin kuin vuosituhat vaihtui 2000 eikä 2001.

Alec A-style said...

Kyllä vuosikymmen vaihtui vasta nyt. Millä perusteella väität että vuosikymmen vaihtui viime vuonna?

Sivistiä itsesi ja Googleta, lue faktapohjaistatietoa.


Lainaten eräältä keskustelupalstalta erään kommentoijan kommentin:

"“- 2010 aloitti uuden vuosikymmenen samalla tavalla, kuin 2020 aloittaa seuraavan.
- Edellinen vuosikymmen päättyi vuonna 2009, samalla tavalla, kuin sitä edellinen päättyi vuonna 1999 ja seuraava päättyy vuonna 2029.
- Vuosikymmen lasketaan nollasta yheksään, ei yhdestä kymmeneen.”
Kaikki nämä kohdat ovat virheellistä tietoa, joka perustuu siihen, että on sekoitettu ajanlasku ja kymmenjärjestelmä keskenään.
Vuosikymmen lasketaan yhdestä kymmeneen, koska vuotta nolla ei ole olemassa. Ensimmäinen vuosikymmen oli siis 1-10 (1,2,3,4,5,6,7,8,9 ja 10 eli kymmenen vuotta) ja seuraava vuosikymmen alkoi vuonna 11.
Vuosi 2011 aloittaa uuden vuosikymmenen ajanlaskun näkökulmasta."

hero said...

"Sivistiä itsesi ja Googleta" :'DDDD Google onkin paras sivistäjä xD

Mutta siis on totta, että vuotta nolla ei ole olemassa, ja tästä syystä ensimmäinen "vuosikymmen" ajanalaskun alusta olikin vain yhdeksän vuotta. No ei sillä väliä, kun nykyinen ajanlasku otettiin käyttöön vasta reilusti tämän jälkeen.

Tää on ilmeisesti sulle jotenkin henkilökohtainen asia, joten ehkä ois viisaampaa jättää keskustelu sikseen.

MUTTA jos haluat vielä vastata, niin hauskaa olisi tietää, juhlitko TODELLISTA vuosituhannen vaihtumista uutenavuotena 2000-2001? :p

Joka tapauksessa, hyvää uutta vuotta! Oli sit uus vuoskymmen tai ei ;)

Alec A-style said...

kyllä googlen avulla löydät paljon tieteellisiä artikkeleita, ellet sattunut sitä tietämään, Googlen avulla voi etsiä muutakin kuin Seiskan juorupalstoille?

Vuosituhat oli eri asia, lue siitä Wikipedista, siellä sanottiin jotain juuri siitä. Ja kyllä juhlin Milleniumia 1999==>2000 vaikka se oikeasti vaihtuikin vasta 2000 :)

Käytännössä se on mulle ihan sama mut jotenkin siihen liittyy tietynlainen uskomus emt:D kyllä eilenkin, olin kadessa bileissä joissa oli kymmeniä ihmisiä ja kaikki piti tuota itsestäänselvänä että vuosikymmen vaihtui 2011 :D En ymmärrä teitä jotka valitatte että se ei olekkaan näin :DD Kuten sanoin lue netistä jostain lisää ja usko faktaan.

P.S Taisin viime vuonnakin hehktuella että"jeejee vuosikymmen vaihtuu" 2009 siis :D mut se nyt on aina tollasta

x

Anttila said...

http://yle.fi/alueet/lappi/2009/12/ei_hataa_vuosikymmen_vaihtuu_vasta_vuoden_kuluttua_1323906.html

Täältä lisää!
"Uusi vuosikymmen pyörähtää kalentereihin perjantaina, mutta alkaako seuraava vuosikymmen tällä viikolla? 2000-luvun ensimmäinen kymppi kun tulee täyteen vasta vuoden kuluttua.

- Näinhän se oikeasti on, jos tarkkoja ollaan, vastaa Helsingin yliopiston Almanakkatoimiston almanakkapäällikkö Heikki Oja.

Tämä johtuu siitä, että ajanlaskussa ei ole vuotta nolla. Ajanlasku aloitettiin vuodesta yksi ja sen vuoksi myös vuosikymmenet ja vuosituhannet alkavat vasta ykkösnumeroisen vuoden alusta."

Hienoa Alec... oikeassa olit, vaikka itsekin epäilin hetken :)

Alec A-style said...

Heh, mulle toi oli itseestänselvyys :D Ja jos joku ajattele toisin niin i dont really care.

Mut miks pitää tulla mulle pätee että asia ei oo näin?:DD

Vaikka se ensinnäkin on just noin, netissä on paljon faktapohjaisia lähteitä, kannattaa tarkastaa asiat ennen kuin tulee mitään aukomaan:DD Ja kun en harrasta pilkunnussintaa ja koko postauskin käsittelee ihan eri asiaa, jossa toivotin kaikille hyvää uutta vuotta!

Aiheeseen liittyeen:
Mun blogistani oli varastettu kuva, ilman lupaani erääseen artikkeliin "nettimokat" jossa myös hehkutettiin että "heh heh kaveri on vuoden jäljessä". Kun sain tiedon tosta, otin yhteyttä ko. sivuston ylläpitoon/toimitukseen, ne ensinnäkin poistivat lopulta koko artikkelin koska he tekivät emämokan:DDDDD ja sen lisäks niillä oli siis julkaistuna luvattomasti kopioitu kuva blogistani. Kun liikutan tälleen virallisesti ja kyseessä oli perustajan mukaan "suosittu" sivusto (joka ilmeisestikin tekee jutuillaan rahaa, toisin kuin minä), niin hyviin tapoihin kuuluu kysyä lupa kuvan käyttöön, josta myös annetaan jonkinlainen korvaus. http://nettimokat.com/blog/2010/12/vuoden-myohassa/#comment-10
Lisäksi joku oli kuulemma esiintynyt minuna ja väittänyt että omistaa kuvanoikeudet ja blogini=DDD haha, owned, ihmiset ovat hauskoja

Nomutjoo aika hauska et tostaki tehtii helvetin iso numero :DD haha.

Hyvä Alex että tarkistit asian ja laitoit tommosen "virallisen" lähteen, et tääki juttu on nyt loppuunkäsitelty, vaikka lisäsin jälkeenpäin itekki tuon määritelmän.

X