Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

17 January 2011

Pikapäivitys Armeijasta

Hello! Pitkästä aikaa. Täällä on ollut niin tiukkaa - aikataulu ja kuri, etten ole ehtinyt käydä edes netissä!

Palvelusaikana ei saa pitää puhelinta näkyvillä, vain sen 1-2 tuntia/pv mikä meille vapaa-ajaksi jää. Puhelinta saa käyttää vain kasarmilla. Ei esim. Ulkona! ;f Jos alikersantit aka. alikessut huomaa, takavarikoivat he puhelimen. Vitu rentoo :)) Osa kuvista on otettu salaa, suurella riskillä et puhelin ois viety! Niin niitä ei ole nyt kovin paljon. ;p

Oon nyt kipeä ja mut vietii sunnuntai aamulla Prikaatin sairaalaan, jossa olen vieläkin vuode-osastolla. Mulla nousi nimittäin kuume 40,2 C asteeseen. Olo ei oo kyl mikää paras atm.

Prikaatin vuodeosasto @ Vekaranjärvi

Jos kaikki menee ok, pääsen jo torstaina lomille, kirjotan sit syvällisemmin!:p

Mut tälleen pikaisesti: Meno on raskasta, etenkin tällä joukko-osastolla, jossa olen. Se kuuluu raskaimpiin koulutuksiin mitä armeijassa on. Alikessujen vittuilu ja huutaminen ottaa hermoille. Kyllä se menee, kun muistaa että täältä pääsee myös pois jossain vaiheessa! Pääosin kaikki alikessu on ok, lukuun ottamatta erästä mulkkua, joka o salee ollu pienempänä koulukiusattu, nyt on tarve kostaa sitä muille :D lol, hyvin menee. Kaksi tupakaveria on jo keskeyttänyt palveluksensa.

Tupa! @ PSjK

Meno tästä ei suinkaan helpotu - vaan se pahenee. Esim. herätykset ovat olleet 5.00-5.45, ja nukkumaan on päässyt vasta klo 22. Lauantaiaamulla 7 aikaan oli sulkeiset, siellä seisoimme TUNNIN paikalla -25 C pakkasessa. Se kyllä kirpaisi.

Toinen kaappi on minun - juuri se joka o eniten sekaisin ;))
Koitan nyt nukkua :) pitäkää kivaa siellä siviilissä!

- Posted via iPhone 4.