Latest News


Haku

January 8, 2011

Time for Change Things! @ HAIRSTYLE 2011

Lähden maanantaina 10.1.2011 suorittamaan varusmiespalvelusta eli armeijaan, inttiin! En ole vielä varsinaisesti päättänyt kauanko armeijassa - 6kk / 9kk / 12kk - olen ja mihin aion 100 % erikoistua. Sen näen ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana.


Päätin tästä jo vuosi sitten. Pääsen sitten tästäkin eroon keskittymällä elämänsuunnitteluun. :) Sivari ei ole käynyt edes mielessänikään. En todellaakaan mene valtiolle orjatyövoimaksi 12 kuukaudeksi! Tunnen monia sivareita ja voin sanoa - ei ketään millään pahalla - ne ovat kaikki aika nössöjä :D Niin akkamaisia ihmisiä, joiden kanssa en mielelläni seurustele millään tasolla. Tämä koskee tosin vain tiettyjä tapauksia, enkä haluaa mitenkään yleistää että sivari olisi armeijaa huonompi vaihtoehto. :) Tunnen myös monia hyviä urheilijoita, jotka ovat kaikki saaneet vapautuksen erilaisten urheilu- tai fysiologistenvammojen perusteella.

Kuva tuntia ennen hiusleikkuuta
Leikkasin keskiviikkona 5.1.2011 hiukseni! Muuttunut hiustyyli on myös postauksen aihe. Ensimmäinen kerta kun hiukseni leikataan näin lyhyeksi, ja joudun ylläpitämään niitä noin ainakin sen puolen vuoden ajan. Alkushokki oli suuri :) Tänään ilmeni uutta tietoa hiusmallini suhteen - se on edelleen liian pitkä inttiä varten! Vaikka ne on leikattu täysin armeijan hiusprotokollaa noudattaen: hiukset eivät saa mennä silmien, kulmakarvojen tai korvien yli. Kyseiset ihmiset joilta nuo kommentit kuulin palvelevat tällä hetkellä armeijassa, ja osa on palvellut 1 - 2 vuotta sitten, joten luotan täysin kavereideni neuvoihin.

Kuvat pari minuuttia ennen hiustenleikkuuta :]
Noh, tää uli täytenä yllätyksenä ja kyllä hieman vituttaa kun parturini vakuutti että "tämän pitäisi kyllä kelvata" ja kyseinen parturi on suuren linjan ammattilainen, joka on leikannut paljon inttipoikia ennenkin. En siis syytä häntä enkä ketään mistään, vituttaa vain että tällaistakin asiaa pitäisi nussia tällä tavoin armeijan johdon suunnalta.


Lähden armeijaan avoimin mielin. Tiedän kyllä suunnilleen millaista siellä on, ja olen pienempänä ollut säännöllisesti erilaisissa kesäurheiluleireissä - herätys aamu 7 teltassa, aamupala, peseytyminen ja soutamaan tai lenkkeilemään ovat tuttuja juttuja jo vuosien takaa :)

Tulen päivittelemään blogiani jatkossakin intistä käsiin. Tällä kertaa vain iPhone 4 blogger appsin kautta. En ole ottamassa miniläppäriä mukaan, enkä myöskään kameraani, joten "toimituksen materiaalista" ja "blogin julkaisusta" vastaa mun ihana vauvani eli iPhone 4!
Liittykää blogini lukijoiksi nyt! Siitä on teille selkeätä hyötyä - saatte ilmoitukset kaikista uusimmista postauksistani suoraan reaaliajassa! Ja mikä parasta, pääsette myös kommentoimaan kirjoituksiani :) Kaikki tämä vain, kun liitytte Google Readerseihin. Liittyminen tapahtuu alle minuutissa, ja sen voi tehdä olemassa olevilla Twitter/ Yahoo/ Google/ etc. tunnuksilla! Jos et omista noista vielä mitään, ei hätä! Voit luoda uuden tunnuksen ja aloittaa heti blogini lukijana, ja tämäkin prosessi vie vain minuutin aikaa :)


Flow Hair! Hehe, hiukseni lattialla roskaamassa yleistä siisteyttä :[

Moni kavereistani on suorittanut intin, ja olenkin saanut paljon faktapohjaista, todellista tietoa armeijasta ja millaista siellä on. Siitä on ollut tosi paljon apua, kiitos teille kaikille siitä :) Lähtö on ylihuomenna!


Tässä on tämän hetken tilanne :) Se muuttunee, kun eräs kaverini lupautui viimeistelemään otsistani, toisin sanoen tuosta mallista lähtee todennäköiseti vielä puolet pois :[


X

4 comments:

hero said...

Mul oli miljoona kertaa lyhyempi keesi ja silti piti vielä siistiä, koska kapteenin (yksikön johtajan) mielestä se oli "HUOMIOTA HERÄTTÄVÄ" :'DDDDD Mutta riippuu tosi paljon siis siitä missä yksikössä palvelet ja kuinka paljon niitä herroja siellä kiinnostaa.

tsemii inttiin, hauskaa siitä tulee :P kuha ottaa rennosti

Alec A-style said...

Kiitos :)
Niin tulee! Mulla on tulossa aika paljon tuttuja ja kavereita samaan mestaan, en sitten yksiköistä tiedä.

Mut joo noinhan se just menee, riippuu komentajasta :) Onneks mulle vinkattiin ajoissa, joten leikkaan vielä vähän lisää otsista, että otsa näkyy kokonaan kun pitää barettia päässä.

Damn! Parturin olis pitänyt kyllä leikkaa enemmän :) ;f Oli muutenkin shokki kun lähti noinkin paljon, ja kyseessä siis eka kerta kun oon leikannut noin paljon pois ...

Anonymous said...

Nyt tulee mielenkiintoista lukemista kun menet armeijaan. Harmi vain että hyvä hiustyyli meni pilalle :(

Anonymous said...

Muuten, sen vielä lisään että mihin armeijaan menet?