Latest NewsFI Mens 728x90
Näitä käytän StockmannStockmann.com on24.fi AliExpress.com

06 January 2011

Kurkkaus arkiviikkoon

Ihanasti alkanut viikko kruunasi taatusti alkavan vuoden ensimmäiset päivät :)


Kävin Titan ja Valerijan kanssa katsomassa Tennarissa Tron 3D leffaa, joka oli upea! Yleensä menen aina - jos vain suinkin mahdollista katsomaan vain 3D-leffoja.

Tennari aka Tennispalatsi.
Helsingin keskustan talot ovat täysin jään peitossa ;D Ffreeeeeezing
Leffan jälkeen käytiin drinkillä :) Mun drinkki oli tollainen tosi hedelmäinen, ei liian makea kuitenkaan! En muista sen nimeä... xD oon tosi huono drinkkien nimien kanssa!


Helsinki oli ja on yhä erittäin kylmä ja luminen paikka! Kaikki kadut ovat lumen peitossa, ja pitää vieläkin kärkisijaa Suomessa lumenkorkeuden suhteen :) Jopa Lapissa on vähemmän luntaa kuin täällä! :D lol
Ruttopuisto aka. Ruttis
Punavuori, Helsinki
Annankatu, Helsinki
Alkuviikon - maanantain ja tiistain olin kaverini Juhan kanssa. Kävimme Tallinnassa syömässä sushia, katseltiin vähän vaatteita - lähinnä Juhalle, koska minulla ei juuri nyt ole mitään tarvetta uusille vaatteille satunneesta syystä ;DD

Sushi Cat, Tallinn, Estonia.
Puitteet olivat upeat! Viihdyttiin Juhan kanssa :]


Alkukeitto
Tää oli sikahyvää! "Ginger Boom" niminen juoma. Joka on periaattessa tee, höystettynä erilailaisilla jutuilla ;p
Sushit olivat tosi hyviä :)
Kävimme mm. Dieselin liikkeessä, sen jälkeen ennen paluuta laivaan menimme perusmarkettiin, ja ostin taas kymmenen tölkkiä Dr.pepperiä ja aivan mahtavan makuista porkkanakakkua, jota myytiin vieläpä kyseisenä päivänä puoleen hintaan! XD haha.

Versacen liike Tallinnassa. hehe, en saanut kunnon kuvaa, mutta oli vakuuttavaa, kun Versacen liike oli keskellä jotain Neuvostoaikaisia hökkeleitä, kuten tuo mikä näkyy taustalla, oli puoliks myrkyn vihreän ja beigen värinen XDD
Hehehe, Dr. Pepperin hamstrausta ;) No ei. Tuo kärry oli jonkun miehen =D Jollain muullakin menee sitä nähtävästi!

Laivamatkat Tallinnaan ovat puuduttavia.. 2½ tuntia/suunta.. hohoho. Kun en tykkää juoda "huvikseen" alkoholia, joinkin vain vihreätä teetä sitruunan kera ja vettää :) ja luin paluumatkalla kirjaa visualisuudesta (palasin Helsinkiin yksin, Juha jäi Tallinnaan yöksi).

Estonia
Estonialainen linja-auto. Ps. jopa Pietarissa on nykyään Turun ja Helsingin tasoiset bussit! = DD (Turussa on aivan mahtavat bussit! Ne ovat lähes kaikki uusia ja moderneja)
Aleksanterinkatu, joka kuuluu Helsingissä ns. viralliseen kävelykatuun (sen varrella sijaitsee mm. Stockmann, Kämp-Galleria, H&M-liikkeet ja paljon muuta. Se vie myös suoraan Senaatintorille, jossa on Helsingin mahtava Tuomiokirkko.) on puti puhdas lumesta, kun samaan aikaan kaupunki pähkäile mihin ylimääräisen lumen voisi varastoida :)


Ensi viikko kolkuttaa aika uhkaavasti jo ovelle ;DDD Osa teistä ehkä tietääkin mistä on kyse, kerron siitä tarkemmin virallisesti lähipäivinä. :) POW!


XX

No comments: